Kas kaltas, kad pažymiai blogi? - Mokytojai

2011.04.23 patalpino Migle14
  • 187
8
Kas kaltas, kad pažymiai blogi?
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Nu tj kas kaltas?:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Eikit jūs vaikai, mokytojas jum į galvą nesukiš žinių ir kaikurie iš jūsų skundžiatės kaip paskutiniai vaikai, nors net ir vaikai taip nesiskundžia, nežinau, atsilikę jūs ar kas? Mokytojas jum duoda galimybę išmokt, jūs renkatės ar naudotis ja ar ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Krc kai pas mus per matke irgi nesamoniu buna, kazkada mokytojas pradejo klausinet ten kazkokiu apibrezimu. Kieno paklause - tas nezino. Sako: trauketes lapelius, visi rasom apibrezimus, poto klasiokas paklause ar cia bus pazimys, ar i kaupiama pazymi, mokytojas atsake, kad jei bus geras pazymis - tai i kaupiama, jei blogas - iskart i dienyna... Dar tokiu lempu pas ji buna, kad numazina per kontra pazymi, nes i lapeli rasai, ne i kontru sasiuvyni (man taip buvo, pats jis pamete sasiuvini mano kazkur, teko i lapeli rasyt ir gavau -1 bala). Dar kai nieko nesupranti ka jis ten aiskina ( o aiskina tikrai toks jausmas, kad tik sau), pasakai, kad nieko nesupranti, jis pasako spresk ir suprasi. Toki stobal galmetu is mokytoju ismest, bet problema ta, kad jis yra direktoriu ir niekam nepasiskusi.
Nuotraukos nėra
Tumas prieš 4723 d. Atsakyti   
Nieks nieko nenukopina. Randat panasu blt ir urzgiat.
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4724 d. Atsakyti   
Tai aišku, mokytojai kalti, kad tau už nemokšiškumą parašė 3, o ne 10..
Labuka nuotrauka
Labuka prieš 4724 d. Atsakyti   
copy paste

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų