Kam ta aukštoji - Stok į "profkę"!

2011.06.04 patalpino zilwis777
  • 85
31
Kam ta aukštoji
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3774 d. Atsakyti   
Stok i aukstaji ark 4 metus i stovek eilese darbo biroje ieskodamas darbo uz minimuma o as profkej apdaila pasibaigiu per 1 metus ir gaunu po 3k per menese
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4348 d. Atsakyti   
dar vienas iškreipto švietimo pvz...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Kas sukure demotyvacija tas protingas ziuriu , nes kas 5 valytoja paklausk i aukstoja stojai jis tau verkiantis atsakys jo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4559 d. Atsakyti   
Zinojai, kad Lietuvoje ir su aukštuoju išsilavinimu dirbsi tokį patį Šūdina darbą...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4586 d. Atsakyti   
O dieve .. toks vaizdas ,kad baigi profke ir viskas baigesi eini dirbt,daug zmoniu pabaigia profesines mokyklas stoja toliau y kolegijas ar y univerus. Pati profesineja mokykloj mokausi fotografija ir pabaigus nezadu sustot o mastau kur dar ystojus :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4673 d. Atsakyti   
Viliau geriau patilek,nes tu profkei neisgyventum,nes ten reikia ne tik proto,bet ir fiziniu gabumu ;D,pats nesenai baigiau tokia,ir tikrai dziaugiuose,nes gavau statybininko specialybe,pagal kuria dirbu ir tikrai gerai uzdirbu ;)
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4679 d. Atsakyti   
Vis dėlto, gyvename 21 amžiuje, kur protiniai gabumai vertinami labiau nei fiziniai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4679 d. Atsakyti   
Mane visą gyvenimą mokė, kad nėra negarbingo darbo. Todėl čia nieko taiklaus ar juokingo nematau. Žema. Didelis didelis snobizmas čia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4679 d. Atsakyti   
APGAILETINA DEMOTYVACIJA, NET NE DEMOTYVACIJA O PASITYCIOJIMAS IS ZMONIU, JEIGU NEMOKAT KURT DEMOTYVACIJU KAM IS VISO JAS DAROT..KIEKVIENAS DARBAS YRA REIKALINGAS IR GARBINGAS! IR NE VISI ZMONES TURI GALIMYBIU AR NORO STOTI I AUKSTAJA, AR APSKRITAI MOKYTIS TOLIAU, TAIGI EINA DIRBTI, TIESIOG SLYKSTU KOKS POZIURIS LIETUVOJE I ZMOGU YRA SUSIKURES, JEIGU JAU PROFESINEJE MOKAISI TAI JAU ZEMESNIS LYGIS-TAIP SKAITOSI? IS SAVO APLINKOS ESU MACIUSI ZMONIU KURIE AUKSTAJA BAIGE NET DARBO DORO NETURI ARBA APSKRITAI NETURI O PROFESINE AR VIDURINE BAIGE PUIKIAI DIRBA LIETUVOJE BEI UZSIENYJE.. IR DAR VIENAS PASTEBEJIMAS, JEIGU NEBUTU DARBUOTOJU IS PROFESINES, KAIP GYVENTU TIE 'GARBINGESNI' IS AUKSTUJU mokyklu? vieni be kitu tiesiog neisgyventume, visi labai nori siltose kedese sedeti su aukstaja ir nieko nedirbti tik sedeti atsisede ir vadovauti, o nepagalvojot kad jei ne paprasti darbininkai tai net neturetumet ant ko sedet,juokdariai,visi darbuotojai is profesiniu yra labai reikalingi, ir garbingi ju darbai, pvz statybininkai, jei ne jie kas statytu pastatus, namus?kur mes gyventume? o kur dar suvirintojai, mechanikai,maisto pramones darbuotojai ir galima vardinti begale.. ka mes be ju darytume?zinoma visu situ profesiju galima mokytis ir aukstojoje, tada busi labiau ivertintas taciau pasikartosiu nekiekvienas turi galimybe.reikia gerbti kiekviena zmogu,siuo komentaru neginu profesiniu ir nezeminu aukstuju taciau teisybe yra tokia.. man taip pat kartais profesine asocijuojasi su buduliais neisaukletais, taciau veju tokias mintis i sali, nes zmogu reikia gerbti pagal jo poelgius,stengimasi...
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4679 d. Atsakyti   
#19 visuomene turi tureti tiek tu kurie univeruose mokinasi, tiek tu kurie profkese mokinasi ir tiek tu kurie visiskai juoda darba dirbtu, ir profkiniu tikrai labiau laukia nes visuomene didziausia dali sudaro prekyba, paslaugos, statybos ir mechanikos o tuos 4 dalykus galima profkei ismokti :) ir aplamai jei salyje kas antras zmogus butu baiges univerus ir negaletu koki fizini darba dirbt nes nemoketu tai irgi negerai butu :)
Spartasaurus nuotrauka
Spartasaurus prieš 4680 d. Atsakyti   
cia ne profke , cia bedarbizmas xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4680 d. Atsakyti   
#16 Tiesa ir sako, mano sesuo profke baige, naftos produktu operatore, padirbo degalinej uz padoria 1200-1500 alga, gavo igudziu, dabar dirba toj pacioj srity vadybininke. Ir isvis tie kurie varo vienas antkitu, tikrai nesielgia kaip padorus issimoksline zmones, tik parodot savo neisprusima. Reikia visokiu, ne visiem yra poreikis stoti i koki tai universiteta ar kolegija. Ir isvis nera ko lygint tokiu mokyklu, nes skiriasi ju ir specialybes ir tikslai... Nebukit mazi vaikai...
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4680 d. Atsakyti   
#16 Kažin ar jau taip visur profkinių laukia. Į jas tik iš bėdos didelės eit, nes kai paklausai kas daros, baisu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4680 d. Atsakyti   
#17 uzskaitau :D
gitaristas nuotrauka
gitaristas prieš 4680 d. Atsakyti   
geriau stot į aukštąjį tada lengviau gausi darbą pas Saulių Pošką
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4680 d. Atsakyti   
kartais zmones baige profke zymiai geriau prasivercia negu tuos univerus baige :) o tie kas net nenusimano apie profkes tai tik ir mano, kad ten baige zmones juoda darba tedirba :)
mirazas nuotrauka
mirazas prieš 4680 d. Atsakyti   
kas dirbs jei visi protingi bus?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4680 d. Atsakyti   
Autorius totaliai nezino ka sako. Durnam ir issilavinimas nepades.
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4680 d. Atsakyti   
nemanau, kad jis baige profke...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4680 d. Atsakyti   
#9 asile, demotyvacijoje kaiptik nuvertina profkę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4681 d. Atsakyti   
photoshop |-(
Nuotraukos nėra
Arkangelas prieš 4681 d. Atsakyti   
Visokiu yra, visokiu reikia. Ne visiems aukstoji pasiekiama, ne visi protingi, reikia ir darbo liaudies ;))
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4681 d. Atsakyti   
#7 Tiesiog profkė keliama per daug į viršų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4681 d. Atsakyti   
eini i profke pagal specialybe, baiges gerais pazymiais ir turintis praktinio suvokimo stoji i kolegija kelt kvalifikacijos. kaip jus nesuprantat. juk ne vienam univere viskas sukista kad eit gero darbo link
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4681 d. Atsakyti   
#6 Nelabai supratau, niekas cia nieko neagitavo mesti universiteto ir eiti i profke. Keistas supratimas tavo...
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4681 d. Atsakyti   
#5 Ar aš stūmiau ant profkių? Aš ant jų nestumiu visai, taip pat daug turiu pažįstamų, normalių žmonių, gavusių visai padorų atlyginimą ir gerą darbą. Bet aš netoleruoju požiūrio, kad reiktų mesti univerkę ir pereit ten. Toje profkėje nieko ir daryt nereikia, tiesiog gyvent kaip nori iš tėvų uždarbio.
Suprantu aš tą sarkazmą demotyvacijoje, bet čia išsiveda jau nebe sarkazmas.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4681 d. Atsakyti   
#4 Cia sarkastiskai snekama sitoje demotyvacijoje.
Tau turbut tevai ikale i galva, kad profkej tai tik banditai, latrai ir nevykeliai. Zinoma yra ir tokiu, taciau ne visi turi galimybe mokytis universitetuose, todel zmones renkasi pagal galimybes (nekalbu apie visus). Baiges 12klasiu ir nuejes i normalia profke tu gausi ten specialybe pagal kuria dirbsi. Tos specialybes toli grazu nera grioviu kasimas ar darbas kanalizacijoje. Ar geriau studijuoti toki dalyka, kurio niekam nereikes, ir dirbsi toki darba, kuris reikalauja vidurines baigimo atestato? Pazystu pats zmoniu, kurie baige keleta aukstuju dirba darba uz varganus 800lt/men. Nesakau, kad universitetai blogai ir neverta, tai, kad ji baigei tau pades gyvenime, taciau dabar kai dauguma lietuviu emigruoja, sveciose salyse, tas popierelis, patvirtinantis, kad baigei aukstaja mokykla gali nieko nereiksti. Gana ant tu profkiu stumt :)
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4681 d. Atsakyti   
#2 Ne, atseit nesupratau.. Su tokiu požiūriu ir nepasieksi nieko daugiau. Juk mokykla gali nulemti tavo visą ateitį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4681 d. Atsakyti   
labai didele tikim,ybe kad baiges univera tu dirbsi pagal specelybe
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4681 d. Atsakyti   
#1 Kaip visada nesusiprates...

O seip profke juk nera blogas dalykas, baigi 12, gauni specialybe ir pagal ja dirbi. O cia pavaizduotas darbas labiau tiem kurie 8 baige ir isejo i gyvenima galvodami, kad to uzteks.
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4681 d. Atsakyti   
Nenusišnekėk. Gal tik nepradedam aukštinti nemokslą, alkoholį ir t.t. ...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų