„Kalėdų Lenkijoj nebus“ - - D. Šalenga

2011.12.18 patalpino Arbuzas
  • 89
11
ryyyytas, padaryyyyytas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4503 d. Atsakyti   
Eiline miesto sergančio mažo b!bio sindromu provokacija. Vieninteliai dalykai kuriais jis gali pasigirti ir giriasi per visus galus yra: krepšinis ir beveik grynai lietuviškas miestas. Su šventėmis visus, nesipykite ir mylekite vieni kitus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4505 d. Atsakyti   
#2 baranas tu
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4505 d. Atsakyti   
Wilno naša
dewaperang nuotrauka
dewaperang prieš 4505 d. Atsakyti   
winston ir dar šudiniausias pasaulyje seimas taip pat vilno. Tuo ir gali pasidžiaugti winston.
winston nuotrauka
winston prieš 4505 d. Atsakyti   
70proc viso Lietuvoje sukuriamo BVP sukuriama Vilniuje, 85proc turizmo dėka ateinančių lėšų, turistai palieka Vilniuje, faktiškai visos pagrindinės teisėsaugos, mokslo, politikos, sporto, kultūros ir visokios kitokios institucijos yra Vilniuje. Be Vilniaus Lietuva tik smirdanti nyki skylė su Kaunu priešakyje kuri jokiu būdų neegzistuotų savarankiškai, taip kad skaitykitės kai kalbat apie Vilnių, nuopisos :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d. Atsakyti   
Aisku, pasiimkit jūs lenkai tą Vilnių ir baigsis visi pykčiai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d. Atsakyti   
jooo.... Tai jeigu taip stumiat ant savo sostines, tai gal atiduokit ja pagaliau tiems lenkams ir baigsis nesutarimai, nes vilnius, kaip matome is ivairiu pasisakymu, vistiek lietuviams nebereikalingas, kadangi tai "lenku miestas"...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d. Atsakyti   
Eikit jūs jau gal nuo kompiuterių. Galvelės perkaito, prasipūskit. Nebeturit jau kur kišt tų lenkų. greičiausiai nesurenkat kaimų grioviuose pinigų, nesugebat atvažiuot į Vilnių. O jeigu vaikštot po kalvarijų turgų Vilniuje, taižinokit, kad tikrai yra vietų kur lenko su žiburiu nerasit. Gal jau truputį atvėskit, lietuviai didieji.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d. Atsakyti   
#2 jo labai gera demo degalines kaimeciams
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d. Atsakyti   
C.O. - Šikpopieris gavo nuo Rūdupio į kaulus. Šikpopieris - Vilniaus komanda. Vilnius = Lenkijos miestas (dar rusų yra nemažai ir šiek tiek užsilikusių lietuvių). Todėl ir sako, kad Lenkijoj nebus Šv. Kalėdų :)

P.S. labai gera demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4506 d. Atsakyti   
we need c. obvious

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų