Kaip vadinasi vyras, kuris sako, kad moters vieta - virtuvėje? -Forever alone

2015.07.26 patalpino AlausPakelis
  • 28
7
virtuve,moteris,vyras
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: virtuve, moteris, vyras


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3145 d. Atsakyti   
#5 "Mėgsta šeimininkauti"- paanalizuokim: Aš mėgstu važinėti dviračiu, mėgstu krapštytis prie auto. Bet čia ne dėl to kas patinka, o dėl to- kas yra pareiga. Jei vyras namo grįžta vėliau, nes ilgiau ar sunkiau dirba- tai jis tikisi, kad moteris pavalgidins vaikus ir jam vakarienę paruoš. Taigi rutina nėra išvengiama, todėl darbus reikia pasiskirstyti. Dar tokia neatsirado, kad kas antra diena keptų kotletus savo malonumui, bet savaitgalį mėgstantį paeksperimentuoti su konditerija- pažįstu ne vieną (nesvarbu ar tai bičas ar pana).
Jei vyras grįžta po darbo (nesvarbu kokio) ir kelias minutes atsipučia an sofos prie TV- tai nereiškia, kad jis tinginys ir priverstinai žmoną laiko virtuvėje, kuri jam ruošia vakarienę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3164 d. Atsakyti   
tai kad ir sitoj foto ji virtuvej.. LD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3164 d. Atsakyti   
#4 nenoriu izeisti, bet as tik pasakysiu savo nuomone ir koks as esu. Tiesiog jeigu moteris nenoretu namie seimininkaut, valgyt daryti ar tvarkytis, niekada su tokia moterim nepradeciau gyventi kartu. Siaip tai nezinau kokioj tu aplinkoj uzaugau, bet visos moterys ( mama, drauges, mergina, draugu merginos ir t.t.) megsta seimininkauti namie. Nesu as koks seksistas ar kaip ten vadina tuos kurie turi kiausinius, bet su tokia RETA kategirja kuriai priklausai TU niekada neprasideciau. Aisku pasidulkint jo, bet gyventi niekada..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3166 d. Atsakyti   
#2 Vyrai irgi gali puikiai pasigamint valgyt,kelnes ir sijonus gi irgi ne Dievas ar kazkokia kita aukstesnioji jega sukure.O siaip tai cia sito pasakymo esme ne tame,kas toj virtuvej tupi,bet kad priskiria va butent virtuvei ir viskas,svetainej tv paziuret negali,net jei labai patinka F1 arba NBA,arba grajinti ant kokio PS4 ar Xbox,neturi teises tuo ar kazkuo kitu kas tikrai patinka dometis,butinai turi but ilindus i pyragu receptus 24/7.Gerai,jeigu moteriskei patinka seimininkauti ir tai jos neuzknisa,bet jeigu ji nepriklauso tokiai retai kategorijai,tai nematau nieko baisaus ir gedingo,jei potencialesnis seimininkas yra vyras arba jie abu pasidalina buities darbus,pastarasis variantas netgi pagirtinas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3166 d. Atsakyti   
Sikna vyro sociu nepadarys
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3168 d. Atsakyti   
Didesnės nesąmonės neteko čia matyti jau senokai. Tai ką, vyro vieta virtuvėje?? :))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3169 d. Atsakyti   
Atėjau dėl nuotraukos

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų