Jei žmogus turi įsivaizduojamą draugą - - Jis nesveikas. Jei daug žmonių turi įsivaizduojamą draugą - tai religija.

2011.09.03 patalpino Anonimas
  • 182
64
religija, nesveikas, draugas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3886 d. Atsakyti   
One remembers that life is very expensive, however different people require cash for various issues and not every one gets big sums money. Therefore to get some business loans or student loan will be a correct solution.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3996 d. Atsakyti   
This writing agency offers extraordinary and professional CV writing services. Thus, if you have no idea how to write a resume, would like to order resume from best resume writers or just to see resume writing samples, follow this link.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4007 d. Atsakyti   
Various people all over the world receive the personal loans from various creditors, because it is comfortable.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4106 d. Atsakyti   
#45 Kaip tik informacijos ieškojimas daugumą tikinčiųjų priveda prie mitų atmetimo ir kritiško mąstymo. Kaip tik, religijos skatina ne domėtis, o aklai tikėti, maža to, padidina žmogaus patiklumą iki absurdo ribos. Juk žymiai lengviau pasakyti, kad viską sukūrė dievas vietoj to, kad įdėti kažkiek pastangų ieškant informacijos. Tokiems žmonėms nerūpi tiesa, jiems rūpi tikėti tuo, kuo jie nori tikėti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4290 d. Atsakyti   
#59 TAI TURIU TAU BLOLGU ZINIU...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4348 d. Atsakyti   
#58 didesnes nesamones nemaciau taip pat ilgai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4394 d. Atsakyti   
zmogau sukurei best demotyvacija kokia maciau pastaruosius du menesius respect
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4541 d. Atsakyti   
Don't have money to buy some real estate? Worry not, because it is real to take the <a href="goodfinance-blog.com">loans</a> to solve all the problems. Hence get a student loan to buy all you want.
Dawg nuotrauka
Dawg prieš 4585 d. Atsakyti   
Sita svetaine isspres visus gincus www.god.lt
Dawg nuotrauka
Dawg prieš 4585 d. Atsakyti   
#54 Teisingai mastai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4585 d. Atsakyti   
Vat esu atėistė ir netikiu dievu.ir pasaulio jis nesukūrė!
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4587 d. Atsakyti   
#52 matai liepia pasieskot. O tai daroma todel kad pats bent kiek pasidometum tais faktais o ne aklai atmestum.
negaidys nuotrauka
negaidys prieš 4587 d. Atsakyti   
#45 kaip tik lengviau pasakyt kad dievas yra. bet ko ko tikinciojo paklausi atsakymas bus tas pats. kaip susikure visata? dievas ja sukure. kaip prasidejo gyvybe zemeje? dievas ja sukure. ir jei gali pateik realiu FAKTU kad dievas egzistuoja
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4588 d. Atsakyti   
#50 ateistai nepriestarauja sventiem rastam tik teigia kad dievo nera kaip sako #49
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4588 d. Atsakyti   
#48 Ne taip supratai mano minti. Ateizmo formu yra ne viena ir ne dvi. Beto jie priestarauja tam ka sako biblija ar kiti sventi rastai, o ne tam kaip tu ar kazkas kitas tuos rastus interpretuoja. Morales normos nera kazkokia aukstesne jega.
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4588 d. Atsakyti   
Jei pasaulis butu toks koks mes norim jis butu didelis haosas. Mes netikim dievu, isvarom ji is savo gyvenimo ir norim sekmes. Viso pasaulio istatymai remiasi dievo istatymu nors ji ir atmeta.
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4588 d. Atsakyti   
#41 Dude... bent zinai kas tie ateistai ? Jie teigia jog neegzistuoja jokia aukstesne jega.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#46 tie valdantieji dabar sekmingai valdo visuomene, manipuliuodami zmoniu silpnybemis - seksu, poreikiu pinigams, prabangai, pramogoms ir t. t. religija zmones kaip tik islaisvina is instinktu vergoves, o nereliginga visuomene tampa priklausoma nuo savo apatines organizmo dalies poreikiu, ir LABAI LENGVAI valdoma. numesk kaula kaip suniui, ir eis paskui tave.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4589 d. Atsakyti   
#45 Valdantieji yra suinteresuoti, kad zmones tiketu, nes religija is esmes skirta valdyti masems. O kad zmones esantys auksciau visu valdo ziniasklaida turbut ne nereikia sakyti, todel tu faktu (irodymu?) autentiskumas blaiviai mastant yra labai abejotinas.
"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful."
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
Lengviausia pasakyt dievo nera. Tam net nereikia pasidomet religija ir mokslu. Atmetam viska kas irodo dieva ir irodinejam kad jo nera, bet yra daug realiu faktu irodanciu dieva. Netikit? Paieskokit!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#35 sniego žmogus egzistuoja, tik žmonės neranda jo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
tiek mokslas tiek religija beveik nieko nežino. jei yra kažkas aukštesnio mūsų civilizacija yra dar toli iki to suvokimo. kuo toliau, tuo labiau mokslininkai pritaria vis labiau beprotiškesnėms teorijoms. nesąmonė yra laikytis tokių paviršutiniškų pažiūrų kaip kad Dievas yra nes niekas neįrodė kad jo nėra arba kad aš tikiu, dar kvailiau teigti, kad netikiu iš principo. religija yra sudievintas mokslas, bet kas pasakys kad joje nėra tiesos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
Jei Dievas yra ir jis viska sukure, tai jis, kaip kurejas yra nevykelis. As jo vietoje viska 100 kartu geriau viska buciau sukures. Ai, tiesa, jo nera :)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4589 d. Atsakyti   
Tikejimas, kad dievas egzistuoja ir religija nera vienas ir tas pats. Ateistai kalba apie tai, ka bendrai moko viena ar kita religija, o ne apie tikinciuju interpretacijas, kas tas dievas, ka jis daro ir kokio pavidalo jis yra.
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4589 d. Atsakyti   
#37 Don't feed the troll
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4589 d. Atsakyti   
#32 "mano tiesa - tikėti savo jėgomis, o ne žilu dėde, kuris nieko nėra padaręs ir/arba jo net nėra :)"
*facepalm* Please, just shut up, my head hurts.
vincas nuotrauka
vincas prieš 4589 d. Atsakyti   
debile isiwaizduojamas draugas nuo realigijos daug kuo skiresi pirma realigijaj reike yrodym kad is oro niekas nk nesugalwojo reike faktu wisokio kito hujo o ju yra daugelije realigiju.jaj turi issiwaizduojama drauga nerejke girtis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#36 oh gawd ur lyk so original (Troll, no shit, never've heard of em) lemme pat u :——— ) (they see me trollin, they hatin? u wish)
btw, ppl, gal sugalvokit kokią nors naują, idk, NENUPLAGIJUOTĄ ir savo demotyvaciją, huh?
o jei į temą, stengiuos nesitraukt į tokias diskusijas, tik nervus sugadina *cough o ypač plagijatų pamatymas cough*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#35 Cool story, bro. Its a shame that i dont give a fuck.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
Dievas yra ,kadangi tie kas netiki jau yra rasta daugybe moksliniu irodymu ir daug kt.
Vyras nuėjo į kirpyklą, nusikirpti plaukų ir jo apsikarpyti barzdos. Kai kirpėjas pradėjo dirbti, jie pradėjo kalbėtis. Jie kalbėjo apie labai daug dalykų ir įvairiomis temomis. Kai jie galų gale paminėjo Dievo temą, kirpėjas pasakė:
- Aš nemanau, kad Dievas egzistuoja.
- Kodėl jūs taip sakote? – paklausė klientas.
- Na, jūs tik išeikite į gatvę ir suprasite, kad Dievas neegzistuoja. Pasakykite man, jei Dievas egzistuoja, ar ten būtų tiek daug sergančių žmonių? Tiek pamestų vaikų? Jei Dievas egzistuotų nebūtų nei kančios, nei skausmo. Aš negaliu įsivaizduoti mylinčio Dievo, kuris leistų visus šituos daiktus.
Klientas minutėlę pagalvojo, bet nieko nepasakė, nes nenorėjo pradėti ginčo. Kirpėjas baigė savo darbą, ir klientas paliko kirpyklą. Tik po to, kai jis išėjo, pamatė vyrą gatvėje su ilgais, suveltais, purvinais plaukais ir neapkarpyta barzda. Jis atrodė purvinas ir netvarkingas. Klientas pasuko atgal ir vėl įėjo į kirpyklą, ir pasakė kirpėjui:
- Žinote ką pasakysiu? Kirpėjai neegzistuoja.
- Ką jūs sakote? – paklausė nustebintas kirpėjas. – Aš esu čia, ir aš esu kirpėjas. Juk aš ką tik jus pakirpau.
- Ne! – klientas sušuko. – Kirpėjai neegzistuoja, nes jei jie egzistuotų nebūtų žmonių su purvinais ilgais plaukais ir neapkarpytomis barzdomis, kaip tas vyras lauke.
- Bet kirpėjai TIKRAI egzistuoja! – atsakė kirpėjas. – Tik ne visi žmonės ateina pas mane.
- Būtent! – patvirtino klientas. – Tai ir yra esmė! Dievas, taip pat, TIKRAI egzistuoja! Tik ne visi žmonės eina pas Jį ir ieško Jo. Štai kodėl yra tiek daug skausmo ir kančios pasaulyje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
EIKIT JUS TIKINTIEJI NX! AS JAU GERIAU PASITIKESIU MOKSLININKAIS, NEI KAZKOKIAIS DURNAROPIU PRISIRIJUSIAIS, RELIGINIAIS FANATIKAIS. DIEVO NERA!
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4589 d. Atsakyti   
#32 Sutinku su kiekvienu zodziu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
nebesiginčykit, vistiek vienas kito neįtikinsit, kas egzistuoja, o kas ne. kova tarp ateizmo ir religijų bus visada, nes kiekvienas turi savo tiesas. mano tiesa - tikėti savo jėgomis, o ne žilu dėde, kuris nieko nėra padaręs ir/arba jo net nėra :)
peace~
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4589 d. Atsakyti   
#23 "Na galbut tuom, kad evoliucijos teorija yra visiskai priesingas dalykas tam, ka sako religija apie zmogaus sukurima? Tas pats su zemes sukurimu. "
Tai..... kad ne.... ir ką būtent sako religija apie žmogaus ir žemės sukūrimą ?
Tame ir esmė, pagalvok pats, o iš kur atsirado didysis sprogimas, iš kur ta visa materija ? Pagal tave - iš niekur, tiesiog atsirado. Tai kuris iš mūsų didesnis naivuolis :) ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#14, ką pasakei, su viskuom sutinku ;) Religija yra Sielos "mokslas", ne valdymo forma.
Tie, kurie neskaito Biblijos ar nelanko bažnyčios, niekada nesupras, ką veikia religija. O jų užsispyrimas ir įsitikinimas, kad Dievo nėra, tik trugdo jiems patiems suprasti, ką mes komentaruose sakome. Galop atejistai atrašo "Bullshit", be jokių argumentų :D (komentarai be argumentų niekam tikę)
#14, Pagarba didžiulė Tau. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#14, ką pasakei, su viskuom sutinku ;) Religija yra Sielos "mokslas", ne valdymo forma.
Tie, kurie neskaito Biblijos ar nelanko bažnyčios, niekada nesupras, ką veikia religija. O jų užsispyrimas ir įsitikinimas, kad Dievo nėra, tik trugdo jiems patiems suprasti, ką mes komentaruose sakome. Galop atejistai atrašo "Bullshit", be jokių argumentų :D (komentarai be argumentų niekam tikę)
#14, Pagarba didžiulė Tau. ;D
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4589 d. Atsakyti   
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4589 d. Atsakyti   
#23 tai ka sako tikintieji nebutinai yra tiesa. Tai tave ir klaidina kaip ir daugeli zmoniu. Isigilink ir pamatysi kad evoliucija ne kiek nepriestarauja dievui kaip kurejui. #24 juokingai atrodytu kai dievas pradetu kistis i musu gyvenimus. Prikeltu, zudytu, vaidentusi, duotu mums to ko norim. Jis sukure pasauli ir desnius pagal kuriuos ir gyvenam. Jei visi gyventume pagal dievo isakymus pasaulis butu rojus cia zemeje. Deja esam gave laisve
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
dievas atleiskite savo priesam viska ir pamirskite tai... lol siunciu y pragara tuos kurie manim netiki
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
dievas sukure visata is nieko bet jam prireike sonkaulio kad sukurtu dar viena dalyka xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
dievas nera visagalis, jis negalu nuzudyti ar prikelti zmogaus ar zmoniu. jis negali pasirodyti
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4589 d. Atsakyti   
#19 Na galbut tuom, kad evoliucijos teorija yra visiskai priesingas dalykas tam, ka sako religija apie zmogaus sukurima? Tas pats su zemes sukurimu.
#21 Butent del pasisakymu apie didiji sprogima 3 pastraipoje siulau tau pasidometi apie tai placiau.

Neesu butent pries krikscionybe, esu pries betkokia religija, pasiskaitykit paskutines eilutes mano #18 komentare ir pasieskokit patys atsakymo i ten iskelta klausima. Nei jus man irodysit, kad dievas egzistuoja, nei as pakeisiu jusu isitikinimus :) sekmes laukiant palaimos is dangaus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#14 pats GERIAUSIAS ir PROTINGIAUSIAS komentaras, viskas labai aiskiai isdestyta, pagarba. jei kazkam kyla kokiu klausimu, perskaitykit dar karta. religija - tai morale, o jus kabinejates prie smulkmenu.
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4589 d. Atsakyti   
Many atheists tend to stereotype Christians as stupid, uneducated people. However, I personally know dozens of scientists who are Christians, and not only believe in God, but can rationally present evidence for His existence. In our department at the Research Institute of Cedars-Sinai Medical Center we have no atheists - although we have one agnostic. All the other people - 4 M.D.'s, 2 Ph.D.'s, 3 R.N.'s, and the others, with B.S.'s or M.S.'s - are theistic. Christianity specifically calls people to use their brains. As Robert Griffiths (Heinemann prize in mathematical physics) stated:

"If we need an atheist for a debate, I go to the philosophy department. The physics department isn't much use." (17)

It is the atheist who now denies the implications of modern cosmology and physics because they imply the existence of a Creator. Those who believe the Big Bang correctly describes the origin of the universe, must admit that the universe had a beginning in finite time and space. Did it just pop into existence on its own? Did it just happen to have exactly the right physical laws and constants required for life? It is the atheist who must believe in miracles to explain our existence. Therefore, John Gribbin, an atheist physicist has stated:

"The biggest problem with the Big Bang theory of the origin of the universe is philosophical - perhaps even theological - what was there before the bang?" (18)

The primary objection to the Big Bang and its implications is this "God problem," not because of a lack of scientific evidence. Geoffrey Burbidge, astronomer from U.C. San Diego has recognized the implications of the 1992 COBE satellite discoveries, when he complained that his fellow astronomers were rushing off to join, "the First Church of Christ of the Big Bang." (19)

The fact that the evidence in support of the existence of God has increased in recent years is also a problem. According to atheists, science is supposed to get rid of the gaps, so that there is no longer any room for a "god of the gaps." This evidence has convinced some famous atheists to become deists (e.g., Antony Flew) or even Christians (e.g., Frank Tipler).

Tai kuris iš mūsų nenori galvot sveiku protu :) ?
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4589 d. Atsakyti   
#18 idomus pasamprotavimas apie faktus. Kaskaip isivaizduoju kaip tu stebejei didiji sprogima :D pagal religija dievas yra visagalis. Mums to nesuprast, bet dabartines visatos sukurimas gali mum atrodyt kaip didisis sprogimas nors tai tera tik realiatyvi teorija kaip ir zmogaus atsiradimas is bezdziones. Siaip religija to ir neatmeta cia tik kai kuriu jos atstovu isitikinimai. Dievas sukure pasauli su visais jame egzistuojanciais desniais. Tame tarpe ir evoliucija
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4589 d. Atsakyti   
#18 didziojo sprogimo teorija, saules sistemos susidaryma, evoliucijos teorija - kuom jos prieštarauja religijai ? Pačiam siūlyčiau pasidomėt pirmiau :)
"The laws [of physics] ... seem to be the product of exceedingly ingenious design... The universe must have a purpose"
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4589 d. Atsakyti   
#14 Matau tamsta tiesiog nenorit galvoti sveiku protu. Religija ibrukta matyt nuo mazens sovietiniams zmonems, ir nieko kito nenorit girdet. Pasidomekit, pasiskaitykit ( jei tingit, filmu paziurekit ) apie didziojo sprogimo teorija, saules sistemos susidaryma, evoliucijos teorija. Jus nenorit matyt FAKTU.
"As manau, kad mes abu esame ateistai, tik as tikiu vienu Dievu maziau nei jus. Kai jus suprasite kodel atmetate visus kitus imanomus Dievus, tada suprasite, kodel as atmetu jusiski." -Stephen Roberts. Susimastykit galu gale.
Nuotraukos nėra
Tryer prieš 4589 d. Atsakyti   
#9 Bet pastebėjai, jog gyvūnai turi tokį esminį skirtumą nuo žmonių ? Pabandyk atspėt koks jis ir kodėl jis yra, taigi visur tik elektronai, protonai ir neutronai.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4589 d. Atsakyti   
Dievas sukure visa visata, su galybe planetu, sistemu ir galaktiku panasiu i musu, taciau pasirinko butent zeme, ir ten sukure zmones ir gamta. Turint galvoje, kad jis visagalis niekada niekam nepasirode tik primete daug "pedsaku". Seems legit.
Ai, pamirsau pamineti, kad baznycia visais laikais pazeidinejo kone visus dievo isakymus, degino nekaltus. Siais laikais tai tiesiog mafija. Religija, skirta zmonem, kurie netiki savimi, netiki, kad jie yra patys savo likimo kalviai ir ju gyvenimas priklauso nuo tam tikru sprendimu priemimu gyvenimo eigoje. Tokie zmones tiki, kad yra dievas, jis jiem numate vienoki ar kitoki tiksla ir nieko cia nepakeisi. Pradekit tiketi i save o ne i nieka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4589 d. Atsakyti   
#2 noreciau pamatyt tuos mokslinius darbus apie yrodyma kad buvo jezus ir kad ji nuplake su rykste ir kad prikale prie kryzeus
Rodyti daugiau komentarų (50-64)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų