Jei Dievo nėra, - kodėl jūs tada švenčiat Šv. Kalėdas?

2015.09.10 patalpino AlausPakelis
  • 19
9
kaledos
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: kaledos


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3117 d. Atsakyti   
Lot. pagus – kaimas; pagonus - kaimietis. "Senaisiais laikais pagonių kraštuose klestėjo vergovė." Kai siauriniuose, baltų – slavų kraštuose, vergovės niekada nebuvo. Tai kaip cia?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3120 d. Atsakyti   
#7 dėja. baltų gentyse buvo pagonybė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3121 d. Atsakyti   
Jei ji nekrikscioniska svente, tai kaip ji atejo iki Lietuvos? Kaip jus sakot tai pagoniska svente buvo, bet Lietuvoj niekados nebuvo pagonybes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3122 d. Atsakyti   
Galiu paantrint, kad Kalėdos nėra krikščioniška šventė, krikščioniškos Kalėdos taip kažkaip atsitiktinai sutampa su pagoniška švente žiemos saulėgrįža. Beveik visos dabartinės krikščioniškos šventės yra perimtos iš pagoniškų( Kalėdos, Vėlykos, Vėlynės ir t.t). Krikščionis dar Romos imperijos laikotarpių pagoniškų švenčiu metu sugalvojo analogiškas krikščioniškas šventes tam kad naujiesiems krikščionis būtų lengviau adaptuotis prie naujos religijos. O žmonės dabar kelėdas ( ir kitas šventes) švenčia tik todėl kad iems patinka prisiėst ir prisiger su giminėmis......
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3122 d. Atsakyti   
O tai ko tada į bažnyčią vaikštot? Ko tada kalėdaičius laužote? Ko tada laukiate dovanų, Kalėdų senio, kuris yra Šventojo Mikalojaus simbolis? Ir beje, dėl Jėzaus Kristaus, kad egzistavo toks žmogus panašiais metais, tai yra įrodyta. Ir Betliejaus žvaigždė yra įrodyta, žinoma, kad tai metais praskrido kometa. Taip kad nereikia skleisti erezijų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3122 d. Atsakyti   
#3 , Kalėdos NĖRA krikščioniška šventė. Tariamais Jėzaus (nežinia, ar toks išvis egzistavo, šešios identiškos legendos egzistavo dar gerokai iki jo) gimtadienių niekas nešventė. Kalėdos buvo pagoniška žiemos-ilgiausios nakties šventė, perimta krikščionių bandant pripratinti pagonis prie naujos religijos.
The more you know. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3122 d. Atsakyti   
#2 o tu zinai , kad kaledos kaip tik ir yra krikscioniska svente. Jas nuo senu senoves ir svencia del to .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3122 d. Atsakyti   
kaledas svenciam, ne del isgalvoto dievo, o del to kad tai yra tradicijos nuo senu senoves, suartinancios zmones :) uzmirskit ta dievo reikala, jei norit kad smegenis paplautu yra ir kitu budu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3122 d. Atsakyti   
nu nes jai per kaledas net sms nenusiunti tevams su sv. kaledom cia tas pac kaip acisveikinti su jais amzinai reiskias jie tau nereikalngi nenori su jais net ir kalbet.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų