Jei abortas yra žmogžudystė - Tai minetas - kanibalizmas

2011.07.31 patalpino kalabokas
  • 48
11
Jei abortas yra žmogžudystė
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3118 d. Atsakyti   
Mano nuotrauka
Tamsūs žmonės jūs, jei neskiriate gyvybės nuo organizmo ląstelių. Jei seilės nuryji, tai tu jau hanibalas - nenusišnekėk. Tik susijungusi moteriškoji ir vyriškoji ląstelė tampa gyvybe ir žmogumi. Žinoma tu gali sperma kaip nori vadinti, taip tai labai trumpa gyvybės formą, bet tai dar nėra žmogus. Dabar, kad būtų jums aiškiau pasakysiu jums gerą pavyzdį: Žmogus gimęs auga ir nesvarbu ar jis būna didelis ar mažas, jis yra ŽMOGUS - lygiai tas pats ir su motinos įsčiomis, jei jis dar tik užsimezgęs, ar jau prieš pat gimdymą, abejais atvejais tai tas pats ŽMOGUS, ta pati gyvybė, tiesiog jos skirtingos VYSTYMOSI stadijos, o ne koks mutuojantis organizmas... :D Pagaliau baikite su tokias nusišnekėjimais, nes iš tokių ir atsiranda tokios laidos kaip "Klausimėlis". Sėkmės televizijoje - jei taip ir toliau į ekraną pirmu numeriu tikrai pateksit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4623 d. Atsakyti   
čia tik žmogaus neišprūsimo parodymas. sperma - spermatozoidai, organizmo ląstelės. ląstelės organizme nuolat miršta ir gismta. vat zigota yra atksiras organizmas. skirkit
Nuotraukos nėra
grafauskas prieš 4624 d. Atsakyti   
#6 Ne, tada atsiranda zigota. O tai dar ne žmogus. žmogumi būna, kai jam išsivysto pilnai organai, tarp jų ir smegenys. Nes tu ląstelės - žmogumi negali vadinti. Nes tai nėra žmogus. Kai embrionas jau yra išsivystęs - jis žmogus. Kol ne - jis tik embrionas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4625 d. Atsakyti   
#2 Teoriškai mes būtumėme bulvėmis, jei pas mus būtų 24 chromosomų rinkiniai :D

Dar pridėsiu, jog "Pirmyn" paminėjo būtent Vatikano apibrėžimą kas yra gyvybė.

Į šitą ala demotyvaciją reiktų žiūrėt su sarkazmu. Anaiptol pagal tokią logiką išeitų, jog moters organizmas yra savižudžių kalvė, kai ovuliacijos metu kiaušinėliai žūsta.

Blin, sudėtingas tas moterų organizmas visgi ir nėra ko kaltinti vyrų ;]
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4625 d. Atsakyti   
#5 tataigi o tu noretum spermos?
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4625 d. Atsakyti   
#2 jei sperma imsim laikyt gyvybe tai mirus zmogui reiktu gedet milijardu gyvybiu. Taip sperma yra gyva kaip ir medis, gele, varle... Bet ji yra tik kaip gyva zmogaus lasteles dalis. Tik tada kai sperma apvaisina kiausineli ir jis skyla i dvi dalis atsiranda zmogus. (atrodo apie 20min nuo apvaisinimo)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4625 d. Atsakyti   
Tik todel, kad dazytos lupos varske laizo.. Kazkam trukumas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4625 d. Atsakyti   
tada pagal tave augalai negyvi.
oh yeah, fuck sience, you invent your own shit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4625 d. Atsakyti   
man gyvybe yra tas kas turi plakancia sirdy.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4625 d. Atsakyti   
#1 Praktiškai - taip, tai nėra gyvybė. Bet teoriškai spermoj jau yra 24 chromosomos, kurios sudaro pusę žmogaus genetinio kodo. Tai reiškia, kad sperma jau galima skaityt kaip gyvybę.
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4625 d. Atsakyti   
Sperma nera gyvybe. Gyvybe uzsimezga kai susijungia moteriskos ir vyriskos lasteles.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų