Ir staiga, - Visos Lietuvos ryto viltys laimėti prieš Žalgirį išnyko.

2011.08.16 patalpino Tyrrel34
  • 127
21
ty,lawson,ty, lawson,zalgiris,rytas, levas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4602 d. Atsakyti   
Evaldas Milašauskas · Mykolo Romerio universitetas
Ty lawson gavo trauma : } blondinas nusisneka :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4606 d. Atsakyti   
su manim visi esate saugus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4606 d. Atsakyti   
tarsi koki stebukla cia pirktu, va kad koki dereka rose tai tada galetu zlugt viltys, o db kazkoki rookie
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4607 d. Atsakyti   
zalgirieti siaip is ryto rinktinej tik valanciunas jei neklystu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4607 d. Atsakyti   
farm ville sutinku su tavimi nors vienas normalus zmogus, o kite tai cia darzelinokai raso ten ciulpia by** ir t.t. geda man uz jus . TOKIE JUS PENKIAMECIAI KAD PARASET CIULPIA AR TEN NUSIKEIKIAT TAI JUM ATRODO KAD KIETESNI PASIDARET ? DEJA.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
Suda ciulpia tie zalgirieciai, byby jie ten laimes, nebent tesejui birka paciulps kaip megsta.
FarmVille nuotrauka
FarmVille prieš 4608 d. Atsakyti   
Ir vėl prasideda nesibaigiantys Rytfanių ir Žalfanių barniai.. Pats esu Ryto fanas, bet norėjau pasveikinti Žalfanius su tokiu piirkiniu, bus įdomų pažiūrėti kaip jis žais ir ar padės Žalgiriui eurolygoje:) Bet su šita demo jūs manau labai prašaunat, nes LKL finalo serija būna tik gilų pavasarį, o ar lokautas iki tiek tęsis abejoju.. Ir dar vienas klaustukas ar jis pritaps europos krepšinyje. Bet kaip ten bebūtų sėkmės jam.;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
naivus vaikai tikisi, kad lokautas ilgai truks... ziurekit, kad nebutu taip, kad nepasibaigtu lokautas eurolygos sezonui dar neprasidejus :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
kokie dar legeonieriai zalgiryje? skaiciuokit. colinsas, samhanas, lawsonas, rakovicius, wemsas ir vsio o ryte tyresas, lawrensas, predragas, rasicius, newley. po lygiai tu zaideju tai gal uztenka pisti prota ir kiek is ryto sudeties zaidzia lietuvos rinktinej? 2 o zalgiryje 4 ir ka cia bepridursi tiesiog ryto fanai pavydi ir nera cia apie ka kalbet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
Cia buvo ne kazkokia nuomone apie pavadinimus, o tiesiog seip va. Kai pvz sako va laikrastis ir tt zaidzia, tai nzn :D matyt jie irgi nori pakeist pavadinima LR ar ne? ar tik ant Vilniaus galima stumt del pavadinimo? rytas padarytas ir tt... va trollis kazkoks, matyt kauno fanas baisus, tipo pasol lenke. Turbut ne nenutuoki kad fanai gali but nevien is kauno ar vilniaus? As tik norejau akcentuot, kad varydami ant savo komandos, varome patys ant saves. Tas pats, kai sakytum va mano mama kale, nors ji tave pati pagimde. Tas pats kad ir pvz su musu rinktine, ir rytas prisidejes prie jos "gimdymo" :D o cia tie zodziai apie lenkus tai mane juokina dar labiau :D puikiai atsimenu momenta ,kai zalgiryj zaide 2 lenkai broliai lavrinoviciai :D kas tada jus buvot, tada ne lenkai buvot? ir kazkodel labai visi verke kai paliko toki kluba kaip zalgiris. Zodziu, kas norejo, tas suprato, ka noriu pasakyt. Taigi - kartu mes jega.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
#8 enzo, tavo komentaras mane labai nustebino, is dalies gal tu ir teisus, bet toky pavadinima dave komandai tada, kai dar tu turbut nebuvai gimes. Gal kaikurie zmones nori ir pakeisti pavadinima, taciau visi priprate prie zalgirio, ir as cia nieko blogo nematau. Ir istiesu, pavadinimas cia neturi jokios itakos. Na, istiesu, truputi nelogiska.. juk mes sergame uz komanda, o ne uz pavadinima..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
Enzo, tavo komentaras be logikos. Paskaityk po kažkiek laiko, ką parašei, turėtum nustebt. Lietuvis,mat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
#8 Pasol nx, Lenke :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
man tai juokas ima kai kazkoks supuves miestas kaip kaunas dar vaidina tipo kad nupirko kazkoki afigena zaideja savo komandai :D jus palyginkit kauna su vilnium visu pirma, manau jum neuztektu saibu pardavus visa ta zalgiri bent kiek aplopyt ta kauna, o vilnius stovi graziausias miestas ir dar isspardo sikna tai zoles komandai kai reikia to. as seip sergu (man atrodo) uz zalgiri, bet kai taip stumia ant to lietuvos ryto tai ka zn. Priedo, "Lietuvos rytas" pats patriotiskiausias pavadinimas koks tik gali but, net musu salies pavadinimas "Lietuva" atsispindi komandos pavadinime ir visos europos komandos zaisdamos su LR noredamos istart komandos pavadinima tardavo kartu ir musu salies pavadinima. O zalgiris? kazkoks absurdiskas pavadinimas, kas tas zalgiris per daiktas? Kas laimejo zalgirio musi? zalgirieciai? :D krc logikos 0 pavadinime. Zalgirio musi laimejo LIETUVOS kariuomene, kaip ir LIETUVOS rytas. tas zalgiris isvis net pavadinimas neatsietinas nuo LIETUVOS ryto, nes jei nebutu LIETUVOS, nebutu jokio zalgirio musio buve ir isvis neegzistuotu toks pavadinimas. baikit tas nesamones su savo nevykusiais stumimais vienas ant kito, nes norit galima ta zalgiri dar labiau apsneket nei jus norit kad butu apsnekamas LR.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
#2 paziuresim kaip byrka ciulpsit, kai lokautas truka visa sezona
Rufkenas nuotrauka
Rufkenas prieš 4608 d. Atsakyti   
dabar eurochampas ant nosies, su savo tomis komandomis galit eit na*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
Lietuvos ryto vienintelis koziris Valanciunas kuris turbut sedes ant suolo kol kazkoks makedonas zais.
Nuotraukos nėra
MrANTIRYTAS prieš 4608 d. Atsakyti   
#1 Pasigydyk, dūxe. Pas šudą raudoną tiek pat legionierių
anderzak nuotrauka
anderzak prieš 4608 d. Atsakyti   
:))))))))))) LOL lyg jis žaistų visą sezoną, autorius - bukaprotis. Loockoutas baigsis ir fsio ate ate :) galėsit pamiršt Ty :)))) ne veltui Ž bukumas visad išsiveržia kiaurai per kraštus ir visad pradeda ginčus :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
Tai, kad žalgiris vien juodašiknių komanda, neįsivaizduoju kaip jie gali vadintis Lietuvių komanda..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų