Gražios ir ištikimos - Būna tik pripučiamos

2012.02.11 patalpino Diana Liale Karklelytė
  • 13
13
grazios
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: grazios


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4305 d. Atsakyti   
#9 labai atsiprasau bet man atrodo kad zmogus pats savy susimetes ir nezino ko nori, savo lyti tyrinek ir domekis,tai bent galesi atskirt kur tiesa ir kur ne tavo nuomoneje,nes dabar teigt teigi o istikro nei zalio supratimo neturi kas kaip kurios galvoj dedas. visokiu yra i nieko cia nepakeisi,bet graziu ir istikimu yra,pilna,tik gal zmones ne ten ieskot. o cia filosofiniu isvedziojimu mazai kam reik manau,kai sneki paprastai viskas ir buna daug paprasciau. man tai pvz ramu visiskai,uz savo tiesas nesiskeryciosiu cia,nes zinau kokia esu ir zinau kad jau vien mano buvimas neigia tavo fakta:D bet siaip patarciau daugiau su skirtingais zmonem bendraut,nes kai ibrendi i liuna kokiu nors zmoniu paskui ir teigi kad visos yra vienokios ar kitokios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
O, ką negaliu ? :) Tas atvejis, kai gamta pagailėjo jis yra išskirtinis ir aš jo nekritikuoju, o ir nėra prasmės jo kritikuoti. Bet yra ta kita pusė, kur gamta nepagailėjo ir vaikosi mados. Kai krūtys dažnai pasidaromos didesnės už smegenis, tai tiesiog įprastai jau susiklosto. Arba botoksinės lūpos, kaip babuino subinė... Gi ne viena tokia fotkė sklando internetuose. Kai nėra vienoje vietoje košės, bandama jos trūkumą komepensuoti kitais dalykais.

Demotyvacijos antraštė taikėsi į idealų griovimą, bet aš kiek pažiūrėjau iš kitos pusės, kokie šiandien vyrauja "idealai". Taigi, matyt, būsiu pataikęs į kažkieno daržą, kad jau sakai, jog kažkas turi skaityti šlykščius komentarus apie save, tai vadanasi teisybę būsiu parašęs :)) Tik įdomu kur.. ;]

Beje, gal nesusirūpinęs, nes tai ne mano reikalas, bet man nuostabą kelia, kai kokiam delfi atsivertus komentarus, tai ten kone nelaimingiausios moterys rašinėja ir pjaunasi... :D Milijonas dietų, o nė viena neveikia :))) Nesupratimas, kaip kastruojamas organizmas. O didžiausia problema yra psichologijoje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
#9 tamsta matyt pseudo teisuolis būsi? :) 5 komentare rašai apie 50 kg sveriančias perkarusias lentas, o toliau kritikuoji peršamus grožio standartus, tame tarpe ir silikoną. galiausiai rašai, kad reikia priimti žmogų tokį, koks jis yra. tai pala, o jeigu tam žmogui gamta pagailėjo didesnių krūtų ir daugiau kilogramų, tai kaip tada? jis turi skaityti šlykščius komentarus apie save? komentarus, kuriuos parašė žmogus, susirūpinęs dėl merginų depresijos ir kompleksų, teisingai supratau?
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4449 d. Atsakyti   
Man atrodo nesulauksi. :D Kažkaip keista, kad šita demotyvacija apskritai sulaukė labai mažai dėmesio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
Taip, kiekvienas gali rinktis, bet kartais(dabar ypač dažnai) tas pasirinkimas yra vedinas masių arba mados, kur ten sukurti kažkieno grožio "standartai" tampa visuotiniais pseudo-standartais, taigi tokios mados aukos žutbūt metasi neatsilikti nuo mainstreamo.

Užtat dabar kiekvienai(gal ir ne kiekvienai) merginai klausimas "kiek sveri?" būtų ypatingai kompromituojantis ir varantis į neviltį, depresiją, avdruk neatiksi vaikščiojančių kaulų vėrinių ant podiumo svorio... Ko gero dangus sugrius, ar ne taip, merginos ? :)

Toliau vėl, dabar ypatingai porno industrija tampa tuo atskaitos tašku, kai pradedamas vertinti grožis. Nors grožis yra subjektyvus dalykas ir kaip sakai kiekvienam pagal skonį. Suprask "pripučiamos", tai tos, kurios turi nieko nevertus implantus, botoksines lūpas ir vakuumą..

Ir kai pagalvojus, kiek ir kokiose srityse stiprią įtaką daro stambios korporacijos arba pats mainstreamas atėjęs iš vadinamosios "aukštuomenės".

Taigi man labai gaila tų, kurios pasirenka tokį kelią "išgrožėti"...
Čia įžvelgiu problemą, kad dažnai nežino ko pačios/patys norime, statome savo idealus pagal tuos stipriai iškraipytus pseudostandartus bei po to stebimės, kodėl bernai varvina seilę būtent į tokias barakudas, o ne į mane, o čia vėl prasideda depresija ir kitos psichologinės problemos, kompleksai(ypač dėl svorio).

Reziuomuojant, demotyvacijos antraštė taikė į tą besivaikomą pseudo idealumą, o kadangi kiekvienas nėra idealus, todėl mano manymu, kiekvienas turėtų išmokti priimti žmogų tokį, koks jis yra.

Šiaip tai šios demotyvacijos antraštė teisinga, nieko neprikiši. Bet, kad ir kiek bekursi vistiek vistiek žmonėm ant vieno peties sėdės tas velniukas ir sakys "šiandien tu turi būti įdegusi kaip kokia lotynų amerikos meksikietė" arba "jei sversi daugiau negu 50 kg, sugrius pasaulis", o kita pusė bus paremta racionalumu, bet ignoruojama ir užgniaužiama, svarbiau juk vaikytis pseudo standartų. O, tos pusės, kuri yra paremta racionalumu taisyklė tokia - grožis slypi paprastume.

P.S. Pažiūrėsiu, kiek sulauksiu akmenų į savo pusę už tokias mintis nuo merginų, jei atseit čia netiesą sakau :]
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4449 d. Atsakyti   
Sutinku su Tavim, bet..kiekvieno teisė rinktis. (: Kam grožis su soliariumu asocijuojasi, kam su špaklium ir t.t. Užburtas ratas. (:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
Nesinervinu, tik šiaip sakau, kas per daug - tas nesveika. ;]
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4449 d. Atsakyti   
#5 Nesinervink, nesinervink. ;D Visų skoniai skirtingi juk. (:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
#3, #4 Ne bli@t, tiesiog grožiu trykštančios penkiasdešimtkilograminės lentos, perkarę skeletai, sudegusios soliariuminės ir visos kitos špakliuotojos... Vat čia tai neapsakomas grožis ar ne ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
nu žmonės, jei jums tik pripučiamos gražu, tai ką žinau :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
nu zmones, jei jau jum grazu pripuciamos, tai kazinau... :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
Visos jos pripučiamos iki 9 mėnesių... :)
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4451 d. Atsakyti   
Afigiena.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų