Gelbėkim žmoniją - kol ji visai neišnyko

2011.04.19 patalpino Rendolfas
  • 174
56
zmones,lesbietes,gelbekime,zmonija,pasaulis,planeta,stop
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 255 d. Atsakyti   
Aš esu heteroseksualus bet labai nekenčiu vyru kurie lesbietes vadina nenormaliomis ar gejus. Man svarbi laisve. Kazkoks siaubas. As budamas heteroseksualus bet matydama skaip kazkoks asilas aiskina lesbietems su stop juosta as nezinau tikriausiai paaiskinciau jam. Baisu. Iskrypeliai yra ne gejai lesbietes o grazulistai. Vadinasi gimei su vagina pruvalai atsoduoti grazuliams. Cbb tas grazulis nx
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3813 d. Atsakyti   
#52 Norejau ir as parasyti, bet sis atsakymas issamiai isdeste mano mintis. Pagarba. Zmonems laikas nustoti sagstyti kitu kelnes ir vaitoti del ju turinio. Tas mentalitetas tiek patiems, tiek kitiems vezi varo, nes jokios zalos nepadarya iki tol, kol neispuciamas burbulas del to, kad kaimynas i lova gulasi ne su tuo su kuo turetu (ju paties manymu). Krikscionys ir Musulmonai (pagrinde) slepiasi uz savo akytu religiju ir smerkia kitus pirmai progai pasitaikius, kai nei vienas ju neturi zalio supratimo kokio velnio ant sitos zemes trainiojasi. Tfu i juos, ir tfu i sita 'antireklama'. Nematau ne maziausio skirtumo tarp saves ar praeivio gejaus: kraujas raudonas abieju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4230 d. Atsakyti   
#52 Myliu tave, žmogau. Jei pasauly daugiau tokių būtų, tai nereiktų jo ir gelbėt
Nuotraukos nėra
NILNYHUG prieš 4447 d. Atsakyti   
ooo taip ji tikrai nyksta xD tik bsk ne i ta puse
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4528 d. Atsakyti   
Vargšai šūdlietuviai... Matyt ta jūsų seksualinė orientacija labai nepastovi, kad ją gali pakeisti pamatyta gėjų ar lesbiečių porelė...

Ir su tom eitynėm. Nu ką, praėjo ramiai keliasdešimt žmonių, nieks ten nuogais pimpalais nevaikščiojo (kaip kitose šalyse būna), niekas vaikam nesakė „būk gėjum, labai linksma“.

Tik už tvoros stovėję skinheadai, Gražuliai, Uokos, ir visi kiti „patriotai“ ir krikščionys - tikrasis tautos vėžys.

Aš heteroseksualus ir žinot ką? Man pochui. Pochui, ką myli kitas žmogus. Nes aš žinau, kad jo pasirinkimas manęs niekaip nepaveiks. Jei esu „normalus“, kaip sakot, tai toks ir būsiu.

Jei nesat tikri dėl savo seksualinės orientacijos, tai nebūtina kaltinti gėjų. Vis tiek po to įsijungiat lesbiečių porn (kurios TOKIOS PAČIOS homoseksualės) ir FAP FAP FAP... Gėda :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
kas cia rekia,kad gejus gimdo ne gejai??tai jie isvis negimdo,kokio b...vaiku nori?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
as zinau,ka parasiau,jei jau mes homofobai,jus visi kiti homofilai,gal issiaiskink,ka tas zodis reiskia,ka?
quisnox nuotrauka
quisnox prieš 4723 d. Atsakyti   
#45 Būtent...kas yra mūsų šalies gėda
Spartasaurus nuotrauka
Spartasaurus prieš 4724 d. Atsakyti   
p.s. lesbians make me horny :]
Spartasaurus nuotrauka
Spartasaurus prieš 4724 d. Atsakyti   
Kiaulių gripas sumažino žmonių skaičių pasaulyje
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4724 d. Atsakyti   
#44, žodis, kurio ieškai yra HomoFOBai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4724 d. Atsakyti   
jus visi homofilai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
ISTRINKIT
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
gal davai visi kurie pries sita demotyvacija ant komentu rasom ir rasom kad istrintu? nes sita demotyvacija ydejo isdurnejas homofobas
justinux223 nuotrauka
justinux223 prieš 4726 d. Atsakyti   
nieko gero
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
7 milijardai man nepanasu i isnykima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#20 nekalbėjai su siena,visiškai pritariu.:))
#26 jei net ir sumažins žmonių populiaciją,tai ne ne homoseksualai ir abortai, o pvz.: vaikų planavimas, gausesnė kontracepcija. išvis, atsižvelgiant į tai, kas pasauly vyksta, ta pradėsim nykt nuo kokių nors kataklizmų: cunamių, žemės drebėjimų, ugnikalnių išsiveržimų, radiacinių katastrofų, bado, įvairių infekcijų ir t.t.
o mano nuomone, tai reikia draust ne homoseksualizmą ir homoseksualų paradus (juk skinams leidžiama žygiuot, studentams leidžiama žygiuot, VISI SKIRTINGI - VISI LYGŪS), o reikia draust bl lenkų įsiliejimą į Lietuvos kultūrą, nei vienoj, pabrėžiu, NEI VIENOJ PASAULIO ŠALY lenkai neturi tiek daug savarankiškumo, nėra tiek mokyklų jų gimtąja kalba ir pan. aš tolerantiška visų kitataučių atžvilgiu, bet tik ne tų, (nesvarbu, lenkas, rusas, vokietis ar javas ir t.t.), kurie gyvendami Lietuvoj kone iš principo nešneka lietuviškai, to tiesiog negaliu pakęst. o taip dažniausiai gyvena lenkai ir rusai. nu krc, nusigrybavau konkrečiau ne į temą.:D bet aš už gėjus ir apskritai už homoseksualus. PEACE AND LOVE
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Pirma as mergina, antra esu heteroseksauli. Nenuostabu, kad dauguma vaikinu yra pries homoseksualus ar bent jau apsimeta, kad pries. Juk jei jau esi uz homoseksualus tai jau tu irgi homoseksualus. :D Jo... Nenugincijama logika. Jei man patinka saldainiai tai ir as saldainis :D
As is logikos egzo 10 gavau, tu turbut net neislaikytum... Manes nekausto jokie visuomenes ibrukti stereotipai, sovietiniu laiku atgyvenos uzsilikusios ir religijos, parasytos pries pora tukstantmeciu metu idejos.
Statistika paziurejus tikrai daugiau merginu yra tolerantisku nei vaikinu. Uzsiauginkit pora "kamuoliuoku" ir pabukit vyrais. Nebijokit, neuzkreciamas tas homoseksualumas. Jei patinka mergina, tai pamates pora vaikinu besibuciuojant, laikantis uz ranku, orientacija tavo nepasikeis.
Sakoma, kad didziausi homofobai yra gejai, nes labai bijo, kad kas suzinos apie ju orientacija, tad nesaukit taip stipriai, o tai galima itarti pasleptas priezastis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
KAS kam nepatinka kai dvi sexy mergos laižos?
Eikit jūs kaašžinau kur irgėjų paradus stabdykit, o ne prie lezbių kniskitės. šlykštu yra kai vyrai laižos, o kai mergos, tai čia jau visai kitas reikalas.
Nors aš ir baxuras, bet man nepatink, kai vyrai ir moterys yra bandomi sulygint. Moterys žymiai pranašesnės už mus moralės lygyje, ir man atrodo jų deviation motyvai yra visai kitokie, o ne sukišti, atsiprašant į mėšlo skylę ir parezonansinti tiktai
Grimuok nuotrauka
Grimuok prieš 4727 d. Atsakyti   
#2 Taikliai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
tuoj zmonijos skaicius pasieks 7 milijardus ir vis dar auga, o jie kuria demotyvacijas kad zmonija isnyks :D juokinga :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#28 Ju visais laikais budavo, taciau jei pamatydavo iskart zudydavo. Nesvarbu ar jie buvo ar ne, jei tik pamatydavo bent truputi kanors i tai kad jis "gejus" nuzudydavo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Gal eime visi kartu žolytės parūkyt prie taikos laužo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#28. Frexus, supistas debile tu, kas tau sakė, kad gėjų anksčiau nebuvo? Gal koks intelektinis sunkiasvoris kaip gražulis? Gėjų buvo jau priešistoriniais laikais.
Nuotraukos nėra
fuflo prieš 4727 d. Atsakyti   
Zmogus, idejas sia demo serga sunkia pydarofobijos forma... Arba trollina, kuo abejoju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Kaip tik reik uždraust tratintis kokiem 50metų ar daugiau. Ir vietoj to imt iš vaikų namų vaikus, jei taip norisi,jei taip tie motinystės instinktai veržias pro kraštus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Gėjų buvo visais laikais, mielasai. ;) Tik jie, nju, mes, to nesakydavom,bet jau yra laisvė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#21 Sakai gimstama tai kodėl akščiau gėjų nebuvo? Ir kodėl vaikams lytinis potrukis į ta pačią lytį ir dabar yra laikomas psichiniu sutrikimu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
KOL JI VISAI NEIŠNYKO??! Pfff... Anaiptol! Kai tiek žmonių pasauly, tiek alkanų burnų ir dar trūksta?
Tuoj čia kuo kvėpuot neliks, o dar trūksta. Lietuvoj - taip, - nedaug lietuvių. Bet Afrikoj ir Azijoj tiek daug ir jie badauja net gi! Čia tas pats jei pvz.turi du draugus ir nusiperki saldainių,tai dar pasidalinate kažkaip. O jei 10draugų? Kiekvienas gautų po trupučiuką ir jiems to neužtektų!
O apie homoseksualus... Paradai man nėra priimtini. Bet kokia propaganda, įžūlus informacijos grūdimas atrodo..įžūliai ir nemaloniai. Esu už meilę ir tokią, kad esi su vienu žmogumi gyvenimui, bet orgijos nepatinka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Pati geriausia ir teisingiausia demotyvacija kokia esu mačius kolkas.Nes homoseksualistai ir abortai gal ne šį dešimtmetį,gal ne kitą,bet vistiek sumažins žmonių populiaciją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Nors ir būsiu dabar apšaukta ir lesbiete ir gėjum kartu, (nors esu normalios pakraipos) pabandysiu pasisakyt. Pedofilai, žudikai, zoofilai, nekrofilai - čia yra iškrypimas, tokius žmones reiktų smerkti. Homoseksualai - žmonės mylintys vienas kitą, neretai labiau nei skirtingos lyties atstovai. Gaila, kad tikrus iškrypėlius ir mylinčius žmones (tiesiog truputį kitaip) žmonės labai dažnai sulygina. O ir patys pagalvokit, ar gyvenimas žmonėms kurie turi amžinai slapstytis, meluoti, bijoti? O viskas tik dėl to, kad jie myli vienas kitą... Ačiū jei perskaitėt ir ačiū, kad nors ir labai norėdami neapklykėt durna, kvaila, apsigimėle ir pan. :>
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4727 d. Atsakyti   
gėjų aš nediskriminuoju, bet nesuprantu kaip galima nemėgt tų papukų ir putyčių :0
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#20 O,gėjus prakalbo.pašol nx supistas invalide.
J4L nuotrauka
J4L prieš 4727 d. Atsakyti   
jeigu visi šiti homoseksualai lyndėtu savo kambariukuose, tegu daro ką nori.
Aš prieš, kad jie ant gatvėse atsiprašant ,,laižosi,, tai galima daryti, tik ne viešai, visiem keliant šleikštulį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#15 Gejais gintama, o ne tampama, mulki supistas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Hipokritai diziausi tie, kurie sako, kad dvi merginos seksualu, o vaikinus jau saudyt reikia. Del skonio tai cia jau asmeninis reikalas, bet negali sakyti, kad tas pats dalykas yra vienu atveju ok, o kitu ne. Lezbietes, gejai = homoseksualai. Logiskai mastant, dvi merginos seksualu vaikinams, du vaikinai seksualu merginom. Tad nesikiskit :D. Man seksualu. Kad zinotumet vien kiek knygu parasyta moterims apie dvieju vyru meile vienas kitam - tukstanciai. Paklausa yra, yra ir pasiula.
Del naturalumo, tai cia gincytis galima iki begalybes, irodymu niekas neturi nenugincijamu. Bet svarbu ne naturalumas, o ar tai is tiesu taip jau blogai kaip dauguma cia mano? Net jei sakom, kad tai nenaturalu, tai dabar naikint viska, kas nenaturalu reikia? (tarp kitko rask dabar kazka naturalaus pas mus :D). Jungiam visi kompus lauk - juk vaiku neatsiranda per kompus :D, nenaturalu. Leiskit zmonem gyvent ir jie tada jusu nevargins tais paradais ir pan (pasaulio pabaiga gatve perejo kruvele zmoniu viena kart per metus). Pabandykit bent sekundei pamirst visuomenes, religijos ibruktus stereotipus ir pagalvokit apie gejus kaip apie zmones. Liga tai ar ne liga (jei liga tikrai nepagydoma, kas sako kitaip meluoja), taciau zmonems gyvent reikia. Net jei liga, mes juk nesmerkiam zmoniu invalido vezimelyje (bent jau neturetumem). Pasaulis grazus savo ivairove, gal todel ir yra homoseksualizmas. Being different isn't a crime and shouldn't be judged.
Nu va, pasnekejau su siena, nes ne vienas nesusimastys...
Jusu vaikai gal susimastys, anukai tai jau tikrai. Paziurekit statistika, homofobai nykstanti rusis, jus mirsit mirs ir jusu neapykanta. Jau pirma kart Amerikoje dauguma pasisake uz geju santuoka per apklausas.
O as nesulaukiu, kada paliksiu Lietuvos gilu kaima, kur ne tik homofobu bet ir rasistu pilna
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
7 milijardai o jau nykstam. Nu prajuokino :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Kad cia ne pydarai ,o lesbes :p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
>implying people are important
>implying earth isnt overrun by sandnig.gers & nig.gers
>implying white race has a chance to survive
Nuotraukos nėra
Antolini prieš 4727 d. Atsakyti   
ne nu kad ten tuos paradus daro tai tikrai ne kazka, pritariu, bet kad taip reik knist prota ka jie myli, su kuo pisasi ir pan tai irgi nera jokio tolko :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#13 Tai tame ir esmė kad jie trukdo normaliems žmonėms gyvent. Jau vien savo pydarų paradais. Bėda, kad žmonės XXIa. per daug tolerantiški uždarytų juo visus i psichushe kaip ir kitom panašiom ligom sergančius ir baigtųsi išsidirbinėjimai. O dabar ir santuokų jie nori ir vaikus įsivaikint...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Gaila, negaila , tiesiog issakom savo nuomone.Tegul sau tyliai gyvena
Nuotraukos nėra
Antolini prieš 4727 d. Atsakyti   
nu jetus ar jums gaila? :D tegul gyvena kaip jiems geriau :)) pasaulis laisvas, jei cia vsiems pradesit isakinet kokiems reik but tai irgi nieko gero :D nu blt protai jus pzds :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Va kad merginos buciuojasi tai man tikrai grazu, nieko blogo tame nematau ir kaiptik seksuolu,erotiska, o dar foto tokia, aisku retai grazios merginos yra lesbietes-dazniausiai viena tikrai patraukli kita kaip "Bachuras" nusiskutus galva plikai ir elgesi nelabai moteriskai, bet kartais ir tokios paneles praeina nu tai Tikrai TAIP jom, bet Bachurai tai aciu ne, geju vyru nepageidauju musu pasaulely. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#1 taip gamtoj tarp daugelio gyvunu rusiu pasitaiko tokio elgesio, bet tai nereiskia,kad tai naturalu.Priezasciu yra keletas,bet pagrindines - ISKRYPIMAS ir ISSiPISINEJIMAS is neturejimo ka veikt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
taciau kaikas nera pagydoma. Kuom jie kalti?
Jaded nuotrauka
Jaded prieš 4727 d. Atsakyti   
#1 Nori įrodau, kad tai nėra natūralu? Jei homoseksualumas būtu natūralus, gyvybė negalėtų egzistuoti apskritai. Rūšis nustotų daugintis ir palaipsniui pranyktu. Kodėl perkamiems daiktams yra suteikiama garantija? Nes pasitaiko brokuotų daiktų, kuriuos mes norime pakeisti veikiančiais. O ne sumokėti pinigus už broką ir laikyti jį tokiu pat vertingu, kaip ir funkcionuojantį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
#2 Visiškai pritariu. Nekenčiu pyderastų. Pamačius, kaip laižos ten jie, galima kokią psichinę traumą visam gyvenimui gaut..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4727 d. Atsakyti   
Žemėje ir taip per daug žmonių ir jeigu žmonija išnyks tai tikrai ne del homoseksualų. Apskritai ko tu taip pyskti ant žmonių, kurie renkasi gyvenimą ne pagal tasykles, prie kurių visi taip yra įpratę gyventi.
Rodyti daugiau komentarų (50-56)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų