Galima pakeisti pasaulį - Reikia tik rasti būdą, kaip išgyvendinti pyktį iš širdžių

2012.06.02 patalpino ronin
  • 20
5
Galima pakeisti pasaulį
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4339 d. Atsakyti   
Asilai, cia ne zole, o ant kasteto uzauge samanos. Tipo del to kad ilgai nenaudoji daikto , tai ir samanos net suvesejo. Cia ir yra esme..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4340 d. Atsakyti   
kazkaip nestebina, kad lietuviu egzai jum kazkokia mistika. Knygas skaitykit kzn. Tipo ko nesuprantat, tas nesamone. Kai jau nusiteikiat kritikuot, tai pagalvokit is pradziu ar tikrai ne jusu Entelekto stokos problema. Ir neafisuokit taip aiskiai savo smegenu rieveliu trukumo.. Kartais patylejimas bent garbe issaugo :) nu o siaip daug dalyku simboliais, metaforom buna isreiksta, bet kad suprastume, reik knygas skaityt... Bent jau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4340 d. Atsakyti   
kazkaip nestebina kad lietuviu egzai jum kazkokia mistika, knygas skaitykit kzn. Ir nekomentuokit, jei neisnesa Entelektas, nerodykit savo smegenu rieveliu trukumo. Tipo ko nesuprantu, tas nesamone. Patarimas ateiciai: kai kyla noras kritikuot, pagalvokim gal tiesiog neprapruse esam ir kazko dar nesuprantam. Ir siaip daug dalyku buna simboliais, metaforom uzkoduotu, bet kad tai suprastum reik knygas skaityt.. Bent jau..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4340 d. Atsakyti   
prie ko cia ta zole?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4340 d. Atsakyti   
hipster shit. kaip šitas kvailas užrašas bent kiek susijęs su nuotrauka?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų