Gal mėsos?

2010.12.09 patalpino zigizmundaz
  • 12
204
mesa

Žymės: mesa


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4199 d. Atsakyti   
gal n-18?????????????? ka?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4286 d. Atsakyti   
nebuna taip nebent kokiose atsilikusiose salyse
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4292 d. Atsakyti   
as visiskai nuosirdziai ir rimtai sakau - sutikciau paaukot savo gyvybe,sutikciau numirti jei tik po to zmonija imtu elgtis kaip zmones,kad baigtusi ziaurumai,karai,zudynes,gyvunu kankinimai sitokie ir kiti baisus dalykai.as suvokiu kad tokiu dalyku mazeja,moderneja ukiai,gyvunai auga ir mirsta geresnem salygom,bet dar ne visur,dar ne visi atsimerke. man baisu pagalvot ant kiek skiriasi zmones jei man yra nesuvokiama kaip galima pries papjaunant kiaule ja spardyt pvz,o kazkam cia labai zjb!!! pati augau kaime,zinau kad nera taip kad nieks nieko nezudo ir visi laimingi,taip yra gyvuliu rusys skirtos zmogui pamaitinti,bet yra daug budu kaip galima ta gyvuliuka mylet ir uzmust neskausmingai,taip kad nabagas nei nesupras kas jam cia nutiko,o sitaip tasyt,trankyt,liet ta pykti savo ant nieko detu gyvuliu (nes nemanau kad kas moka alga uz spardyma pries papjaunant ir tt) yra zema,amoralu ir isvis jei tu nejauti gerumo gyvam padarui tai tu pats saves nemyli.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4406 d. Atsakyti   
Tu visai netekai proto? Dėl mūsų pilvų spardo kiaule?? Nu kur protas tavo žmogau, ar nematai, kad čia jau kažin kokie psichiniai ligoniai? :OO Už ką taip baisiai elgtis??
Visą laika verkiau, o tau ką net už širdies nesuėmė?? Tai ir tu toks pat bejausmis, kaip ir tie žmonės... Užuojauta tau žmogau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4503 d. Atsakyti   
hah, sunku ziureti sakot? susaudyti reikia sakot? taigi jus patys esat uzsakovai. tik del jusu pilvu sitie gyvuneliai gime, tik del jusu jie ir paskersti, tai jei ka ir reiktu susaudyti tai visus tuos kurie mesa perka. sekmes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4508 d. Atsakyti   
man atrodo sitie pamatyti vaizdai man bus trauma visam gyvenimui...asaros tai upeliais liejas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d. Atsakyti   
nu davai atpjaukit man mesos gabala
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4555 d. Atsakyti   
#180 Tarsi ką žinotum... Žinai kaip gyvūnai myli tuos kurie išgelbėjo jiems gyvybę - ištraukė iš mirtiies nagų? Savo akim mačiau. Aiškint, kad jie nuo to, kad nuo mirties buvo apsaugoti, tampa žiaurūs ir išprotėja nėra ko, nes taip nėra. Galų gale, kaip tu jaustumeis jei su tavim taip elgtūsi? Ar tik nereikėtų ilgo ne tik fizinio, bet ir psichologinio gydymo proceso (kokių pusės metų kaip niekur)? Ne geriau liautis taip žiauriai kankinus tuos, kurie tikrai gali būti tavo draugai?... Pati mėsos beveik nevalgau vien tik dėl to, kad žinau ką reiškia turėti TOKĮ DRAUGĄ ir kaip jie kenčia skerdyklose... Gal kas iš žmonių, ypač tų, kurie aiškina, kad kitaip su gyvūnais elgtis neįmanoma, norėtų išbandyti visus tuos skerdyklų "malonumus"? Manau, Vokiečių belaisviai ir nemažai rusų lagerių kalinių II Pasaulinio karo metu tai patyrė...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4572 d. Atsakyti   
labai sunku žiūrėti buvo. siaubas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
nu nx vos ne apsivekiau ne viso neziurejau keikiaus vos ne kiekviena sekunde mintyse
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4587 d. Atsakyti   
deja tokiu isgamu pasaulyje pilna. lt bent jau daro tas skerdyklas labiau "humaniskas" (cia apsieisim be smulkmenu...), kiek teko tokiose vietose lankytis... o cia spardo, musa tuos vargsus gyvunus, oj pati su mielu noru tokius sumalciau i miltus, pries tai negailestingai iskankinusi uz toki elgesi... siuo atveju tai cia sitie "zmones" (t.y. padarai zmogaus pavydalu...) yra tikri GYVULIAI... baisu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4655 d. Atsakyti   
manau jau geriau akd mirtis butu labai greita ir jie taip nesikankintu ;(((((((((((((((((((((((((((((((((
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4659 d. Atsakyti   
apsiverkiau nafik. neimanoma iki galo ziuret. 2,55 ziauriausia, toliau neziurejau. tokius zmones reik pacius gyvus nuzudyt. karoce, galetu normaliai nuzudyt, o ne gyvus skerst, per ziauru bleeeet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4690 d. Atsakyti   
IS TIKRUJU Lietuviai niekada taip nesielgia su gyvuliais. Nes gyvulis gi tave maitina tai zmones ju niekada taip nekankindavo. Jei kaime kas musdavo koki gyvuli visi iskart supuldavo ant to zmogaus. kai reikedavo paskersti kiaule tai zmogus stengdavosi iskart durti durklu i sirdi kad nesikankintu. Jei kas nors durdavo is kokiu 5 kartu nepataikydavo tai jo daugiau niekas nekviesdavo. Jais rupindavosi nes laimingai numirusio gyvulio mesa ir skanesne budavo. O karviu apskritai Lietuviai nevalgydavo. Gi pienas,suris,sviestas,varske,grietine,grietinele!!
Neveltui amerikonai..
Nuo siol valgysiu tik Lietuviska arba Lenkiska mesa!!
puukis4 nuotrauka
puukis4 prieš 4694 d. Atsakyti   
o dieve ......
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4734 d. Atsakyti   
ŽIAURU.
Nors galėtų normaliai parskerst, o ne spradyt ar kapot gyvų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4761 d. Atsakyti   
#183 bet je zmones nevalgytu mesos tai ir nereketu taikytis.. zinau kad cia realybe ir noriu pakeist... Uniteddogs.com/stopkillingdogs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4761 d. Atsakyti   
Kaip galime pakeist tai? jei beveik visi nevalgys mesos ta niekas nepirks ir neapsimokes zudyt .bet jums px..prisigalvojat: taip jau yra...... atmaza kazkoki sukuriat.. o kas taip sukure kad tipo didesni valgo mazesnius?? juk zmones r prisigalvojo.. ir pvz del ko vilkas valgo kiski? nes jis toks yra.. be mesos neizgyventu .. o mes galim...ir isviso demo sudas....bloga pasidare....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4761 d. Atsakyti   
Ok..esu vegetare bet blemba kam dena man gannt? P.S db visi taip ziauriai net nezudo...
AlusDraugas nuotrauka
AlusDraugas prieš 4771 d. Atsakyti   
Nu stobal vegetaras sukure ! Bet seip valgiau ir valgysiu as ta mesa nieko nepakeisi... O gyvuliai taip auginami todel kad nepadarysi, taip kad jie butu auginami kaip karaliai... Vistiek ju likimas yra visiem zinomas..O jei ne tai pasakysiu: -Ant stalo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
Na bet ir kvailiems reikia buti kalbat"apie tokia realybe su kuria taikytis reikia"... Skerdimas gali buti ivairus, yra gana greitu ir humanisku budu, taciau visgi naudojama 96% tokiu kaip matet, o skirtumas kaip gyvulys yra paskerstas - didiulis, patiriant diziuli stresa, antinskciai isskiria toki hormona kuris apnuodija visa organizma per 5 s. tai automatiskai ta jusu skanioji mesyte tampa sekmingu nuodu po truputeli pildanciu jusu organizma ir neklauskit kodel tiek padaugejo veziniu susirgimu ir kt. brudo...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4778 d. Atsakyti   
ka cia svaigstat ziauru ir pns, jus valgot ta pacia wista, kiauliena, jautiena, niekam nebuwo idomu kaip atsirado ta mesa ir pns, o kai pamate video, tada oj kaip baisu, tokia realibe, taip pjauna gyvulius taip yra,kaime mieste, gana jum to kad ant stalo yra mesos skanios ir walgot pasigardziuodami, tiek ant sasliko, ar kepsniu, man tas video nk nesukele nuostabos, ar blogumo, cia realybe tad susitaikykit
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d. Atsakyti   
o dieve

uzmust tokius zmones galeciau ;(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4786 d. Atsakyti   
Save plants, kill vegetarians.

Nu gi reik mum valgyt. Ir jeigu tų gyvūnų visai nepjautų, tai jų tiesiog perdaug privistų. Be to taip nuo senų senovės yra - vieni kitus valgom ir tiek, tad kam dar priešintis? O žiaurus elgesys tai rimtai, kaip ir #180 rašė - pabandykit "gražiuoju" susitart. Nu įsivaizduokit:
-Gyvulėli, aš tave paskersiu.
-Okay.
Ir už rankutės nusivedi ir papjauni.
Vis tiek tas pats rezultatas - gyvūno nėra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4790 d. Atsakyti   
Atsiprašau, jeigu žiauru jums tai tai kodėl jūs valgot mėsą ir komentuojat, juk žinot kad taip būna, ką niekad kaime nebuvot? Kiaulės nematėt kaip skerdžia, gyvulį tempia už užpakalinių kojų nes jis jaučia mirtį.. Jo psichika pažeista jau būna, jeigu tokį išvadavus o ne paskerdus laiku neįsivaizduojat kas būtų... Taigi jeigu man sakote Go veg aš sakau Go fuck yourself..
evute3310 nuotrauka
evute3310 prieš 4796 d. Atsakyti   
Pritariu #129
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4796 d. Atsakyti   
Visi zmones yra urodai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4798 d. Atsakyti   
mylekit Dieva gyvuliai ir busit Jo apsaugoti nuo materialios gamtos ziaurumo. visos problemos is netikejimo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4815 d. Atsakyti   
kakie liudi podoonki!!!!! kak tak mozhno.bezserdechnie tvari!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
ziauriau negu ziauru;\\\ kaip taip gal ;\ lopai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
nesveiki issigime juos taip ;/////
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
besirdziai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
kazkaip ziauru. viso perziuret negaliu. zmogaus taip gaila nebutu.... Ne veltu privengiu mesos ir pagrinde valgau pas mociute uzaugintus, nes zinau kaip auginama....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#165..... kodel ne ta numeri parase...?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#166 visi bijo tiesa suzinoti, nes tiesa ziauri. bet jeigu mes nenoresim ir toliau nesuzinoti, taip ziauriai viskas ir liks, ir vis blogiau darysis. jei gana daug kas suprastu tai, galetu viskas dar susitvarkyti zemeje.

kol dar ne per velu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
#161 #162 nera cia kuo didziuotis jei ka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
#165 Pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
omg ,negi manote kad yra ar kada nors buvo kitaip ,bet mesyte vistiek visi puntame,(nesneku apie vegetarus)taigi manau ,kad kvaila tokius demotyvatoriu demonstruoti ,cia vaiku nepilnameciu yra nemazai,o toks ``koncentruoto ziaurumo`` pavyzdys tikrai nera objektyvus...p.s gryzkite i kaimus auginketes patys ,tai ir zinosite ir matysite ,ka valgote ir tokios masines produkcijos neskatinsite. Tinginiu laikais gyvename (paklauskime saves kodel negyvename kaime?) zmones siai dienai ,nori gyventi ,graziai ,svariai ,dirbti mazai ,uzdirbti daug ,ir kad viskas ant leksteles butu pateikta(nusipirkti viska butu imanoma turgui ar parduotuvej),dazniausiai ,net nepagalvodami is kur visa tai ateina ...o tai skatina gamintojus didinti produkcija ,nes paklausa tik auga ir auga... ir visi puikiai zinome didejant gamybos apimciai ,visada be isismciu nukencia kokybe,siuo atveju ``mesos``gyvenimo salygos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4834 d. Atsakyti   
paziurejus i tiki elgesi su gyvunus norisi paduot kiekviena asmeni i teisma uz ziauru elgesi su gyvunais. tiesiog graudu darosi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4837 d. Atsakyti   
Vat kodel, dauk dalyku mums neverta zinoti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4843 d. Atsakyti   
#157 Bus kitaip vis daugiau zmoniu istoja i vegetaru tarpa #160 - pritariu
Nuotraukos nėra
nulis prieš 4844 d. Atsakyti   
o man patinka ,kai zarnas valo ir tas kvapas kai ji dega
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4844 d. Atsakyti   
Emilija, as taip pat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4844 d. Atsakyti   
AŠ VEGETARĖ IR TUOM DIDŽIUOJUOSI.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4844 d. Atsakyti   
maciau rase: ''O kas pasikeis jei keli žmonės tapsim vegetarais?'' atsakysiu, kad daug kas. Nepamirskit, kad ir 2000 km. kelione prasideda nuo 1 zingsnio. As vegetare, ir man, kad tokia tapciau, nereikejo daug valios. Tiesiog suvokiau, kad ta jums skani mesyte yra graziai paruostas lavonas, o dar viena priezastis- ziaurus elgesys su gyvunais. Jau geriau as busiu vegetare, negu valgysiu kotleta ir galvosiu: ''Vargsas gyvunas... bet kokia prasme jo nevalgyti?'' AS prasme zinau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
Kaip karves pjauna ir t.t tai yra normalus dalykas , bet kur kojas lauzo ir spardo , kur gyviems kaily nulupa tai nesveikai krč.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4846 d. Atsakyti   
žiūrėjau visa vien dėl to kad norėjau pasižiūrėt kas toliau ir dėl to kad galvojau esanti stipri bet taip nebuvo....aišku nežliumbiau kaip mažas vaikas ... :D tas video tikrai žiaurus ........
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4847 d. Atsakyti   
Cia nelabai gerai padaryta ta demotivacija, primaise ziauraus elgesio su gyvunais ir tai kas paprasciausiai neisvengiama. Zmones nuo seniausiu laiku valge mesa, ir kitaip nebus, vienintelis dalykas del ko galima pyktintis tai tokio elgesio su gyvunais, bet ne tai, kad juos valgome.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d. Atsakyti   
o as dar kaip tik mesa valgiau ;xx
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d. Atsakyti   
ziauriau ir but negali :'(
Rodyti daugiau komentarų (50-100)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų