Einšteinas irgi turėjo problemų mokykloje - Deja, tu ne Einšteinas

2011.07.15 patalpino Canonas
  • 152
13
Einšteinas irgi turėjo problemų mokykloje
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
koks filmo pavadnimas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Kaip tik neseniai maciau toki dokumentini filma apie ensteina :) Idomu tai, kad jis mokesi gerai, bet tik tai, ko jam reikejo, is mokyklos anksciau isejo, atvirai niekino mokytojus del ju nemoksiskumo. Bande stoti kazkur Ciuriche, pirma karta nepavyko, tik is antro karto istojo. Ten pat isimylejo, savo merginai pirma karta papasakojo savo "fantazijas" - tai, kaip jis isivaizduoja, kad i kabineta atskrenda ant sviesos spindulio. Jis pabaigia universiteta, mergina pastoja, todel nebaigia. Isidarbina patentu biure, zada, kad kai pakels jam atlyginima pasamdis aukle ir mergina gales pabaigti mokslus, bet jam taip niekas atlyginimo nepadidina. Isleidzia savo pirmaja (berods specialiaja) realiatyvumo teorija, bet ji nesulaukia daug demesio. Sulauke demesio tik tada, aki paaiskino kazkoki sviesos reiskini, bet tada zmona jau buvo ji palikusi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Turėdamas šį raštą Einšteinas gali dvejais metais anksčiau, nei oficialiai nustatytas minimalus amžius, kreiptis į Ciuricho politechnikumą su prašymu leisti laikyti stojamuosius egzaminus. Porą savaičių pasibastęs po Italiją, pasigrožėjęs Ligūrijos kalnais, sėda prie knygų.

Tačiau egzaminų Einšteinas neišlaiko ir jaučia, kad tai visiškai teisinga. Ne dėl fizikos. Kalti tie dalykai, kuriems reikia jo prastos atminties žodžiams, kaip antai prancūzų kalba ir botanika. Šiokia tokia nesėkmė išeina į naudą. Likimas padovanojo Einšteinui dar vienus laisvės metus, per kuriuos gali atrasti savo vaidmenį, pirmą kartą įsimylėti, dar kartą atitrūkti nuo tėvų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Jo klasės auklėtojas mokykloje dr. Joseph Degenhart (Džosepas Degenhartas) pasiūlo 15-ečiui Albertui išstoti iš mokyklos, tačiau su raštišku paliudijimu, kad matematikos žinios atitinka abiturientui keliamus reikalavimus. Albertas sutinka. Prašymas patenkintas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Mokykloje berniukas dažnai ginčydavosi su mokytojais. Jis provokuoja juos akivaizdžiai rodydamas panieką. “Mieliau sutikdavau būti visaip baudžiamas, nei mokytis ką nors atmintinai bliurbėti” - teigia jis laiške vienam savo draugui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Iš visų apie Einšteiną sklidusių paskalų ypač tvari ta, kad jis neva prastai mokėsi mokykloje. Pirmuosius mokslo metus jis baigia kaip geriausias mokinys. Per visą mokyklos laiką yra vienas iš geresniųjų. Tik sporte niekam tikęs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
PAGALIAU DEMOTYVUOJA :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
beto jis mokesi tik tai kas man atrode naudinga, o visos nesamones jam atrode nereikalingos.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4662 d. Atsakyti   
tipo jis turejo problemu, bet tu ne jis. tai taip iseina kad tu turi neturet problemu mokykloj. :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
kas sako kad jis blogai mokesi, tiesiog nezino Vokietijos vertinimo sistemos. Ten geriausias pazimys yra 1 o blogiausias berods 6.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Tai, kad jis mokykloje labai gerai mokesi, tik del kvailu priezasciu keiciant vertinimo sistema is 5 i 10 atsirado mitas, visi jo pazymiai vos ne 5, keli tik 4, jis ir mokykloje buvo genijus.
aequitas nuotrauka
aequitas prieš 4663 d. Atsakyti   
jos destymas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
A.Einšteinas turėjo problemų ne dėl kvailumo, niekados nenorėjo mokytis ką mokytojai liepė, net nebaigęs vidurinės jis įstojo į kokia tai aukštesnę mokyklą. kadangi gavo rekomendacijas iš savo mokyklos mokytojo, kadangi turėjo labai aukštas matematikos žinias ir dar vlniai ką. Net tapęs dėstytoju universitete jos dėstymas buvo kitoks nei kitų dėstytojų, niekada nekišo beverči vadovėlių visko mokė iš galvos :) žmogus kuris tikrai kažką pasekė :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų