Draugas - vienintelis žmogus, - galintis nurodyti tavo klaidas ir turintis pakankamai proto to nedaryti.

2010.10.16 patalpino TheLapelis
  • 131
6
Draugas - vienintelis žmogus,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4910 d. Atsakyti   
Nesuprantantiems esmes : tikras draugas net ir zinodamas visas tavo klaidas, ju neprimins ir neprikaisios : " O pameni ka tu padarei tada ir tada... Vis dar nesuprantu kaip tu galejai ". Cia neturi omeny to, kad jei DABAR darysi kazka blogai, jis uzsimerkes tyles, tik tai, kad praeities klaidas paliks praeiciai, ju tau neprimindamas :) Juk pakankamai aiskiai mintis issakyta, ko cia nesuprasti... Ar jus tik pazodziui viska suprantanat :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4910 d. Atsakyti   
cia gilesne mintis,#4. ta prasme kad draugas taves nesmerks,neizeis,jis suras budu kaip graziai tau parodyti kad klysti ir palaikys tave. o klaidas nurodineja tik tie,kurie nori tave pazemint,izeist, ar seip nuotaika sugadint. turiu ir as tokiu "draugu", tikrai neverti Draugo vardo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4911 d. Atsakyti   
Nesąmonė... Draugas gali ir turi pasakyti Tavo klaidas, kitaip pats gali jų ir nepastebėti... Negi tikras draugas tas, kuris sako: "O kaip puikiai elgiesi" ir pan, kai mato, jog viskas yra blogai ir gali būti dar blogiau?..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4912 d. Atsakyti   
#1
kame cia demo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4912 d. Atsakyti   
As turiu namus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4912 d. Atsakyti   
Va cia yra zjbs demo. Draugai tie kurie nurodo klaidas, o ne tie, kurie sakytu kaip tu graziai atrodai ir t.t, nors apsirenges bet kaip ir ,is tiesu, atrodai negraziai

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų