Drąsiaus Kedžio gyvenimo istorija - Tik filme bus atskleista visa tiesa

2010.04.26 patalpino Zondex
  • 307
40
Drąsiaus Kedžio gyvenimo istorija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d. Atsakyti   
as gejus :D megstu pautus xD o jus ? (joke))) :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4881 d. Atsakyti   
bftrmeep
xv63 sy yxyw
op djfh fn
wjbzbm ai p pl k nx g uw r xi e fds kq d jhmypexd
<a href="createanumberplate.co.uk">number plate</a>
zhyxmj jxwd
oo xl pf
vq aq ebpg
52yeov 92
tfrardrq
gk bm myxakfnv
qj im jrse
iddk ho manosn
ld kw m10aqz fx dwsz ay bc
<a href=createanumberplate.co.uk>number plate</a>
zg qp fi
vtg52wxp zisl
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
VIEŠI KLAUSIMAI LR PREZIDENTEI DALIAI GRYBAUSKAITEI

LR Prezidente, Dalia Grybauskaite, aš kreipiausi į jus net tris kartus su skundais, kuriuose pateikiau labai daug irodymų, jog prieš mane ir mano mažamečius vaikus buvo organizuotas valstybinis teroras kurį organizavo IŠKRYPĖLIS – ŽUDIKAS ALGIRDAS KATKUS .

1. Jums buvo pateikti irodymai jog buvo organizuoti trys pasikėsinimai nužudyti mane, 1999, 2003, 2008m. (prokurorai viską bando nuslėpti )
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?
.
2. . Aš jums pateikiau irodymus, jog buvo naudojamas savivaldybės socialinis būstas, kad organizuoti terorui prieš mane ir mano mažamečius vaikus, kurį vykdė neteisėtai, savivaldybės socialiniame būste specialiai apgyvendintas provokatorius GRIGORIJ ULEVIČ. Kuris nekartą buvo sumušęs mane ir nėščią , antros grupės invalidę R. Androsovą. (šis iškrypėlis net prostitucija užsiiminėjo, prokurorai viską bando nuslėpti).
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

3. . Jums buvo pateikti irodymai, jog aš kreipiausi nekartą į LRGP , kad būčiau iškviestas liūdytoju saugumiečio V. POCIŪNO nužudymo byloje kurią LRGP nekartą bandė nutraukti. Po šių kreipimusi buvo organizuotas užpuolimas ir pasikėsinimas nužudyti. Įra pakankamai irodymų, jog V. POCIŪNO nužudymas buvo organizuotas aukščiausiame lygyje, ir šio nusikaltimo bendrininkai yra prokurorai bei teisėjai.
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

4. Jums buvo pateikti irodymai , jog po kreipimosi į LRS Žmogaus Teisių Komitetą , dėl V. Pociūno nužudymo bylos , buvo organizuotas pasikėsinimas nužudyti mane , jų po kurio nevaldau 4 kairės rankų pirštų . Šis byla buvo klastojama su Vilniaus m. 3 apylinkės teismo teisėjos D. Mickevičienės ir Vilniaus m. Apygardos teismo teisėjų D. Pranytės , Zaleckienės , A. Kartanienės ir L. Žukausko pagalba. (visi šių teisėjų nusikaltimų irodymai buvo pateikti ).
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

5. . Jums buvo pateikti irodymai, jog mano vaikų motina R. ANDROSOVA kartu su vaiko teisių kontroliere R. VALANČIENE ir buvusia LRS vaiko teisių kontrolierė R. ŠALAŠAVIČIŪTE vykdė nusikaltimus prieš mano mažamečius vaikus. Visi šie nusikaltimai buvo nuslėpti su Vilniaus m. 1 apylinkės teismo teisėjos R.
KASIMOVIENĖS ir tuometinio teismo pirmininko pavaduotojo S. Juocevičiaus
pagalba , kuris vėliau už nusikaltimų kurie buvo vykdomi prieš vaikus , tapo šio
teismo pirmininku . (buvo pateikti dokumentai su irodymais)
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

6. . Jums buvo pateikti irodymai jog po paskutino skundo į LRP kanceliariją , su kurio aš kreipiausi į JUS , kad būtų pradėti tyrimai , dėl nusikalstamų veikų prieš mane ir mano mažamečius vaikus, buvo organizuoti 3 plėšimai, 7 užpuolimai, tyčiojimaisi iš vaikų, buvo pateikti irodymai jog G. BERTULIS specialiai ivykdė autoivykį, partrenkė moterį, vos nesuvažinėjo vaikų, ir po šio autoįvykio grasino susidorojimu, man kaip liūdininkui, buvo bandoma 2 kartus suklastoti man baudžiamą bylą, pasodinti mane ir nužudyti. Visus šiuos nusikaltimus ivykdė G. BERTULIS kartu su žudike ANIA CHOMIAKOVA. ( buvo pateikti dokumentai )
KODĖL NEBUVO PAVESTA ATITINKAMOMS INSTITUCIJOMS ATLIKTI TYRIMUS ?

Visų šių nusikaltimų irodymai buvo pateikti su mano skundais , ir papildomi irodymai išsiūsti elektroniniu paštu jūsų patarėjai G. Lukaševičienei .
LR PREZIDENTE, yra pakankamai irodymų, jog prokuratūra pati klastoja bylas, organizuoja nužudymus, o nepavykus, bando viską nuslėpti vykdydami naujus nusikaltimus.
LR PREZIDENTE, paaiškinkite, ar gali prokurorai, kurie organizuoja ir slepia nužudymus, atstovauti bei teikti kaltinimus valstybės vardu ?
Po paskutinio kreipimosi į jus buvo organizuoti dar trys užpuolimai , buvo įsiveržta į butą , buvau užpultas su vamzdžiu , bet vėl viską bandoma nuslėpti . (irodymai pateikti LRGP)
. LR PREZIDENTE, GAL JŪS SUGRAŽINSITE MANO VAIKAMS SUBJAUROTĄ – IŠNIEKINTĄ VAIKYSTĘ ? Teks atsakyti už organizuotus nužudymus, bei nusikaltimus prieš vaikus.
LR PREZIDENTE :
LAUKIU OFICIALAUS ATSAKYMO , KOKIŲ PRIEMONIŲ BUS IMTASI . AR BUS PRADĖTI TYRIMAI, DĖL ORGANIZUOTŲ NUŽUDYMŲ, DĖL NUSIKALTIMŲ PRIEŠ MANO MAŽAMEČIUS VAIKUS , DĖL ALGIRDO KATKAUS VEIKLOS ?


VLADAS LUKOŠEVIČIUS
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4985 d. Atsakyti   
:D OMG Kazkas viesa laiska PREZIDENTEI ydejo y Demotyvacija. Genialu. Tiesiog tobula vieta :D
Nuotraukos nėra
Sleshas prieš 5009 d. Atsakyti   
toks kaba ant sienos pas mane !! ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5023 d. Atsakyti   
Va va ? klausymas į kurį atsakymo tikriausiai nėra .
Rutele nuotrauka
Rutele prieš 5025 d. Atsakyti   
kaip dar sugalvosit išsidirbinėt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5025 d. Atsakyti   
#28 apie seima ir sibira mano tevas ta pati sako :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5032 d. Atsakyti   
kazin ar cia ne specialiais padarytas toks plakatas
Kira nuotrauka
Kira prieš 5032 d. Atsakyti   
#31 :D. o kada si filma isleis? ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5037 d. Atsakyti   
hahahaaa:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5038 d. Atsakyti   
O jei paaiškėtų, jog visi šie pastarųjų metų įvykiai tebuvo naujo filmo reklaminė kampanija... O_o
Kira nuotrauka
Kira prieš 5038 d. Atsakyti   
Geriausia demo xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5056 d. Atsakyti   
bleat miriau xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5058 d. Atsakyti   
jus atkreipkite demesi kaip sake per zinias rado pas kedi sautuva,
o pas kui prie lavono tapati sautuva rado.juk ir durniui aisku kokioje
valstybeje gyvenam visa seima ir valdzia reik is vesti i sibira kad kasykloj padyrtu,bet priestai vagiams-rankasnukirsti,o gejams ir pedofilams -organus nupjauti.i
SmiLeZ nuotrauka
SmiLeZ prieš 5069 d. Atsakyti   
vladai patikėk vyk kuo greičiau iš LT nes čia labiausiai korumpuota šalis pasaulyje aš tai žinau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5091 d. Atsakyti   
pajibat man ant jo visiskai nera cia ka ziuret netgi !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5091 d. Atsakyti   
O po sio filmo butu part2 , part 3 ir t.t. :D :D bent televizija bizni turetu , laidos ir tai jau puse metu ta pati per ta pati .
o tiem kurie gilinas ,kas kaltas, kas ne , tai sakau - nerasit cia teisybes , del to ,kad tie , kurie jie zino - nieko nesakys, o tie kurie nori zinoti - niekada nesuzinos .vat ir viskas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5092 d. Atsakyti   
:D
Nuotraukos nėra
gedis prieš 5092 d. Atsakyti   
:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5098 d. Atsakyti   
As suprantu, kad Lietuvai dar trbereikalingas Tadas Blinda. Taciau ne visos aukos, besikovusios del tautos islikimo ir teisybes buvo uzkeltos ant jo. Tad gal nedarykim to ir su Drasium. Jis buvo tikrai saunus vyras, bet didvyriais tampama tik tada, kai ju darbai atliekami iki galo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5100 d. Atsakyti   
Grynai poxui ant to kedzio o motyvacija tai gera :D
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5102 d. Atsakyti   
#14, aš ir taip manau, kad jį patys mentai pakasė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5102 d. Atsakyti   
Mentai tai išvis čia juoką kelia su tom savo versijom, tipo Kedys blet prie mariu šašlą kepė ir į antis šaudė
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5103 d. Atsakyti   
Tiesos niekada nesužinosim, bet kad pats kedys nušovė tikrai netikiu. Tik klausimas, ar banditai ar mentai juo pasinaudojo...
STT nuotrauka
STT prieš 5103 d. Atsakyti   
cia tai gi vaidyba.. bl kokia artima teta , o net zvenge kalbedam kad sunenas mire. kur logika saugumo ? drasius kanaruose . taigi mire jis ir pats pirma diena kai nukove tas dvi sukas isgamas nx jobanus pydarus reik lupt kai pamatai , o tuos nx saudyt kurva prie sienos . nuopisos visiskos. i vienutes ir tegul uzsiciulpe bekaisiodami pirsta i sikna
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5103 d. Atsakyti   
#12 pats klaidas rasydamas darai ;D nesmerkit manes uz mano nuomone, nes cia tik nuomone, bet ji yra tokia, prokurora ir kedzio zmonos drauge nusove lietuvos saugumas nes jie kazka planavo jau atskleist, o tame saugume yra pedofilu. nusove juos jie pagrobe kedy kad atrodytu jog jis juos nusove ir pasislepe, kedys ne rubo nesusikrove, visi jo rubai rasti spintoi ir t.t. dar yra vienas i byla neitrauktas ykaltis, keliomis valandomis po nusikaltimo buvo prisiskambinta kedziui ir girdejosi grumtyniu garsai ar kazkas panasaus. ji siektiek palaike uzdare ir paslepe kazkur, nuzude neaisku kaip, nes oficiali versija kad jis mire paspringes nuo vemalu, kita kad nuzudytas, zdz nuzude, prirase gedinga mirti ir dar jo ginkla sale pamete su kurio ale nupyskino visus, is to tai zvengiau ;D jo nesiosis kaip tik ta ginkla su savim visur, durniuks tipo ;D
LookAtMe nuotrauka
LookAtMe prieš 5103 d. Atsakyti   
#12 Tomai, teisingumo apskritai nera, o ypac Lietuvoje :) Jei ne Kedys, velniai zino kiek tas pedikas dar vaiku butu istvirkines. O dabar pagalvok kiek dar tokiu auksto rango "Lietuvos Elito" iskrypeliu vaiksto gatvemis ir laukia prie mokyklu vaiku su saldainem, kuriems niekas nieko negali padaryt, nebent pakart uz kiausiniu? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5103 d. Atsakyti   
to Faust

Kažkaip pastebėjau, kad dauguma Kedžio šalininkų, nelabai rašyti moka, vos sakinuką surezga. Tai daug ką pasako apie jo palaikymo komendos intelektą, o normalūs, tikri lietuviai negarbina žudikų. Net jeigu jo aukos ir buvo pedofilai, ne taip teisingumas yra vykdomas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5103 d. Atsakyti   
#8 Malonu matyt nors vieną sveiko proto žmogų :) Kuo toliau, tuo lbiau abejoju, ar ta mergaitė tvirkinta buvo ko nors.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5103 d. Atsakyti   
turetumem visi zenkt kedzio zinksniais ir Usui nuplest usus
Nuotraukos nėra
Drags prieš 5104 d. Atsakyti   
Gražus posteris :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5104 d. Atsakyti   
Kedziaus gaila, kazkaip niekad negirdejau, kad kam nors butu gaila teisejo kuri nusove ir jo seimos, kai ji nuzude be jokios priezasties ar irodymu, tik nuomone pagrystas ivykis, kuri sugalvojo manijakas, kurio dabar visiem gaila....
pikc nuotrauka
pikc prieš 5104 d. Atsakyti   
Kada gi baigsit sita drama....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5104 d. Atsakyti   
O mane jau visas sitas crap dapiso. Atsibodo jau tas Kedys c'mon zmones..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5104 d. Atsakyti   
o man kedziaus gaila...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5104 d. Atsakyti   
tačiau ta mergytė jo ilgai nepamirš.
STT nuotrauka
STT prieš 5104 d. Atsakyti   
tos istorijos atgarsiai replikos komentarai sou visas , tai juokingai graudu .. nes prasidejo nuo mazos mergytes. jau daugelis ir pamirso..
STT nuotrauka
STT prieš 5104 d. Atsakyti   
+10
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5104 d. Atsakyti   
cool filmas būtų :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų