Dievas visada saugos tavo užnugarį, - bet išmok gyventi ir neprašydamas jo pagalbos.

2011.07.17 patalpino Indsil
  • 209
32
dievas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: dievas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4018 d. Atsakyti   
#9 Tos teorijos nėra teorijos, tai tik hipotezės. Teorijai reikia kokio nors mokslinio pagrindo, o iš visų genezės hipotezių patvirtinta buvo tik evoliucija, kurią įrodo (va tau "mokslininkai nieko neįrodė") tiek archeologija, tiek genetika.
#23 Kompą pirkau už pinigus, kuriuos užsidirbau pats. Mano kompiuteris buvo sukurtas remiantis fizikos, chemijos ir informatikos atradimais. Kažin kas sukūrė tavo kompiuterį? Dievas? Beje, kam mes turim dėkoti už tai, kad turim ką valgyti? Tie, kurie dar per jauni užsidirbti patys, turi dėkoti tėvams, kurie perka maistą, ūkininkams, kurie tą maistą augina, o ne kažkokiam pasakų personažui. Ir kol nepateiksi įrodymų, kad dievas yra, ir jis yra būtent toks, kokį tu jį įsivaizduoji, tol jis ir liks dėde iš žydų pasakų.
#24 O kodėl lietuviai sako "po perkūnais", nors Perkūnų netiki jau nuo XIV amžiaus? Beje, "moksliškų" pasaulio pabaigų buvo numatyta 0. Visokie nibiru ir majų kalendoriai nėra mokslininkų patvirtintos idėjos.
#30 Tiek asmeninis, tiek organizuotas tikėjimas (religija) yra žalingi, ir žala gerokai peržengia naudą. Aklas tikėjimas nėra vertybė - tai patiklumas. Tikėjimas nepagrįstais teiginiais žudo smalsumą nuo pat vaikystės, trukdo žmogaus gebėjimui kritiškai įvertinti faktus, verčia kurti neegzistuojančius ryšius tarp visiškai nesusijusių dalykų bei izoliuoja sąmonę nuo realybės. Organizuotas tikėjimas (religija) sukelia bereikšmius konfliktus, karus, skleidžia dezinformaciją, verčia žmones zombiais, nesugebančiais mąstyti racionaliai, stabdo mokslo procesą ir t.t. Religijos sukeliamas problemas galima vardinti ir vardinti, tačiau jei kalba pakrypsta link teigiamų pusių, tai tikėjimas neduoda jokios naudos, kurios nebūtų galima pasiekti sekuliariais būdais.

Be to, jei bandote pagrįsti savo tikėjimą, tai sugalvokite kažką naujo, nes tokie argumentai kaip "įrodyk, kad aš klystu", Paskalio dilema, apeliavimas į mases ir t.t. yra absurdiškos loginės klaidos. Blogiausia tai, kad tikintys yra įsitikinę, jog tokie argumentai pilnai pagrindžia jų poziciją, kita vertus, nereikia daug tikėtis iš žmonių, kurie atsisako susipažinti su faktais, prieštaraujančiais jų tikėjimui, ir renkasi gyvenimą iliuzijoje vietoj to, kad išdrįstų pažvelgti į pasaulį kritiškai ir racionaliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4387 d. Atsakyti   
#30 Blogai, nes tie tikintys pridaro daug žalos tiek tikintiems, tiek netikintiems. Prisimink, kad Vatikanas daug uždirba iš tokių kvailių. Ir nepamiršk apie kryžiaus karus. O ir dabar tikėjimas dievais (Alachu, Dievu ar kitu) neša nelaimes - vietinius karus. Pavyzdžiui, šiitai prieš sunitus ir pan. Tikėjimas kažkuo stabdo vystymosi procesą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4387 d. Atsakyti   
#28 Aišku, kad dievo nėra, bet ar blogai, kad žmonės tiki? Jiems tai psichologiškai padeda gyventi, jie jaučiasi kažkieno globojami ir saugojami.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4405 d. Atsakyti   
www.youtube.com/watch?v=gNEhLPKqXrc Paklausykit tie kurie tikite dievu.

www.youtube.com/watch?v=F9hTC9TEtXo Paklausykite tie kurie netikite dievu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4414 d. Atsakyti   
dievo nera o jaigu jis yra tai jis yra asilu asilas. Tiki dievu tik paluze zmones kurie daugiau ir nebeturi ka ir tiketi nes zmogui vistiek gi reik turet svajone dar ka ar dievas padeda afrikos vaikams kurie mirsta is bado ? ogi ne jiems padeda pasiaukoje zmones o ju labai mazai. IR tai manau kad biblija yra kaskokia senoveje buvusi labai populiari knyga kuria daug kas perleido ir dabar visi durniai ja tiki
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4538 d. Atsakyti   
BUDDHA!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4554 d. Atsakyti   
tikiu alachu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4571 d. Atsakyti   
jo ir nera
#23
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Jei sakot ,kad nėra... tai ir velnio tuomet nėra... bet kodėl net patys sakot tuos žodžius "o ,Dieve..." "velnias žino.." ir pnš...? patys neigiat savo pasakymą... ždž ,jei netikit - netikėkit tyliai! o dėl mokslo... jei įrodymo nėra moksliško - dar ne viskas... kiek turėjo pasaulio pabaigų įvykti - dėl mokslo? :) įvyko 0... nesakau ,kad nebuvo krikščionių kvailių ,apsimetančių perkandusių "biblijos kodus" ,nors jokių kodų nėra...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Mažvaikiai renkasi visokie, su "Dievo Nėra" ir visokiom kitom xujniom, atlipkit nuo kompo, kurį matyt Dievas jum ir davė ir padėkokit, kad išvis turit už ką pavalgyt, snargliai jūs nelaimingi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
jus daugumoj burnojat ant dievo, bet jis jum vistiek atleidzia..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
Mirkit nafig su tokiomis ale demotyvacijomis. Tegul verksniai susikuria nauja puslapi www.apsizliumbenevykeliai.dx ir ten kisa tokius sudus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
#18 nera, o jei ir yra, tai hitleris palyginus su juo - tikras angelelis.
#16 tau laikas i psichuske :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
tokio zodzio kaip visagalis net negali but. paprasytumen dievo sukurt akmeni, kurio jis pats nesugebet pakelt. kas butu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
#11 +1 internet 4 u. tik nesupratau tu uz tai kad dievo nera ar ne.
Nuotraukos nėra
mecha prieš 4665 d. Atsakyti   
Dievo nera, paskaitykit knyga DIEVO ILIUZIJA
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
Dievas YRA. anksciau ar veliau visi tuo isitikinsim. biblija, apreiskimas jonui (apokalipses knyga) - vertetu perskaityti.
Nuotraukos nėra
mosquito prieš 4665 d. Atsakyti   
#11 zoles rukimas nesukelia haliucinaciju, o stai vienuoliai zinot kodel pakausius nusiskusdavo ? ten uzsidedavo fly agaric gryba (paprastoji musmere) per oda patekusi iboteninė rūgštis, muscimolis ir muskarinas sukeldavo haliucinacijas, ir jie laisvai bendraudavo su viskuom kuo noredavo.

Ai cia neverta gilintis i religija, sitas paveiksliukas labai gilia minti turi ir nebutinai religine.
liveD nuotrauka
liveD prieš 4665 d. Atsakyti   
Nors ir neesu tikinti į dievą, bet ši mintis priverst susimąstyt gali ne tik tikinčius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
labai gili prasme, yra apie ka galvoti, vercia susimastyti. like
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
dievas gaidys ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
Ei #9
1. Parukai zoles
2. Pamatai
3. Parasai
4. ................
5. Profit?
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4666 d. Atsakyti   
del to ir p*sau kad jo nera :) :D
Nuotraukos nėra
mosquito prieš 4666 d. Atsakyti   
#5 o mokslininkai isvis yra ka irode ? jie sugeba tik teorijas iskelti, susitaikykit zmogeliai jog dar negreitai suzinosit teisybe, yra 10+ teoriju apie musu buti, o tai ka pasakoja kunigai yra MELAS, nes irgi zmones ir biblija parase zmones ir dieva sugalvojo tie patys zmones, o zmogus yra riboto mastymo, jis negali sugalvoti to ko nera mates, girdejas, o tai kas yra ten toli toli uz visos materijos niekas nera mates deja :S.

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
Faktas, kad dievo nera, o religija tai tik bobuciu paistalai ir pinigu masina, daugiau nieko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
Dievo nera.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
nesamone!!!!!! kaip dievas gali praleisti viena akmeni jeigu jis yra VISAGALIS?????????????
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
sudas, mokslisku irodymu kad dievas egzistuoja yra?! ogi nera reiskia ir dievo nera, senu bobu pasakos, kur nuo marazmo jau smegenys isdziuve. kunigai visi niekas kitas kaip pedofilai nedaryti, jei dievas egzistuotu gyvenimas nebutu toks sup*stas!!!
winston nuotrauka
winston prieš 4666 d. Atsakyti   
grazi mintis :) #1 tu nebent savo ranka pises esi, nevykeli
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
tai kad jis uznugario nesaugo, suago prieki, paveiksleli pasiziurek....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
#1 +! Velniop tą dievą.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4667 d. Atsakyti   
p*sau dieva per sikna

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų