Dievas - Daug kalba, mažai daro

2011.04.06 patalpino Gaddafi
  • 54
72
religija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: religija


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2909 d. Atsakyti   
Tas kas tiki dievu noriu paklausti ar yra alachas? Juo irgi nemazai kas tiki ;) o as kartais savim nepasitikiu kokiu dar dievu tiketi. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#52 Hipotezė, nepagrįsta? Pagrindinis skirtumas tarp krikščionybės (ar bet kokios kitos religijos) ir mokslo yra tas, kad mokslas tobulėja: keliamos hipotezės, vykdomi stebėjimai, atliekami bandymai, ieškoma pagrįstų įrodymų iš patikimų šaltinių, vienos hipotezės atkrenta kaip klaidingos, kitos tampa pagrįstais faktais. O religija iškart turi visus atsakymus, kuriuos ima iš knygos, parašytos prieš 2000 metų, verstos, taisytos, perrašytos šimtus kartų, prieštaraujančios pačiai sau, ir anot krikščionių visiškai autentiškos "originalui". Kristus yra paminėtas kituose istoriniuose šaltiniuose, neturinčiuose nieko bendro su biblija, bet apie žmogų, neva mokėjusį vaikščioti vandens paviršiumi ir iš vandens išburti vyną turėtų būti aprašyta kur kas daugiau. Gi ne kasdien pasitaiko tokių stebukladarių. O atsakymas slypi pačioj biblijoj - anot išlikusių senesnių egzempliorių, ten parašyta "žengė šalia vandens", o ne "žengė ant vandens". Iki automatinio spausdinimo sukūrimo knygas, tarp jų ir bibliją, perrašinėjo vienuoliai, kurie irgi buvo žmonės, darė klaidas. Todėl šiais laikais tikėti biblijos autentiškumu yra tiesiog kvaila. Dabar apie tavo įrodymą - tu siūlai pačiam išbandyti būdą, visiškai priklausantį nuo nuomonės šiuo klausimu ir psichologinio nusistatymo, bei priežasties-pasėkmės ryšio suvokimo. Priminė man vieną atvejį, kai kaimynas papasakojo, kad pasimeldęs įveikė keletą problemų, ir pareiškė, kad tai yra jo nepaneigiamas dievo egzistavimo įrodymas. Malda juk yra kaip mantra - ji ramina nervus, mažina įtampą, padeda susikaupti. Toks poveikis neretai prilyginamas kažkokiai aukštesniajai galiai, nors tai tėra žmogaus psichikos pokštas. Ir tuo tiki milijonai žmonių... Jei bent kiek suprastum, kaip veikia masinės žiniasklaidos priemonės ir reklamos, suprastum, kad žmonių masės yra kvailos ir posakis "negalima neigti to, kuo tiki milijonai žmonių" yra tiesiog absurdiškas. Tas pats yra ir su pop muzika - ten kokybės nėra, nes ji sukurta specialiai masėms pritraukti ir uždirbti pinigus. Dar vienas dalykas, kuriuo religija yra itin žalinga, yra kišimasis į pasaulietinę valdžią ir kultūrą. Žinoma, yra nuostabių meno kūrinių, įkvėptų religijos, pvz. Šuberto "Ave Maria", tačiau kai kokie nors kaimo bažnyčios atstovai bando uždrausti koncertą, parodą ar kitą renginį vien dėl to, kad pavadinime yra žodis, susijęs su jų tikėjimu ("Velnio Akmuo"), tai suvoki, kad religija žlunga ir bando iš paskutiniųjų kabintis valdžios. Gerai, kad bažnyčia Lietuvoje neturi tokios didelės politinės įtakos kaip Vakaruose. Ir kai kitą kartą bandysi įrodyti dievo egzistavimą, pasiūlyk labiau pagrįstą metodą, nes tai, ką tu laikai viešpaties pagalba, tėra tavo nusistatymas ir psichologinis maldos padarinys. Būtų šaunu, jei religija tuo ir užsibaigtu, nes tokia ir yra pagrindinė idėja, tačiau kai kokia nors davatka pradeda aiškinti, kad aš kažkur degsiu amžinai vien dėl to, kad netikiu į jos įsivaizduojamą draugą, tai tik parodo, kaip religija lengvai gali pereiti į fanatizmą.
P.S. Beje, moralės standartai neina iš religijos - religija juos perėmė iš senesnių kultūrų, kaip ir šventes, papročius ir kitus bruožus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4369 d. Atsakyti   
uzuot meldesis padaryk kanors gero.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4706 d. Atsakyti   
asilo berete demotyvatorius , nu db tai sudegsi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4712 d. Atsakyti   
devas buvo reikalingas bezdzionems,mums reikia geros valdzios ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4719 d. Atsakyti   
ai ir dar vienas dalykas. jus tikintys tikit i savo dieva, kuris man atrodo yra isgalvotas ir nera irodymu kad jis egzistuoja, bet jus vistiek tikit, nes taip jau yra priimta. bet jeigu as pradeciau garbint blemba.. koki nematoma ruzava vienaragi? nera irodymo jog ir jis neegzistuoja... susimastykit :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4719 d. Atsakyti   
netikint dievu galima buti geru zmogumi, manau tai svarbiausia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4719 d. Atsakyti   
dievas tai tas pats kas haris poteris, tik suaugusiems, biblija kaip donaldas ir kiti tik rimtesne versija :D tiesiog visiskai nelogiskas dalykas yra religija, bet yra naiviu zmoniu kurie nenori nieko suprast ir uzsidaro savo mazam pasaly kuriam viska sukure dievas ir viska dievas apsaugos! jei dievas toks gerasirdis viska gali, viska moka, tai kodel jis leido zmonem kariaut? as manau kad pats mokymas nevogti, nepaleistuvauti ir t.t. yra teisingas, bet imtis tokiu krastutiniu piremoniu ir per prievarta kvailam zmogui ikisti tai i galva yra per daug ziauru. beto si jusu religija atsirado pries 2000 metu, kazkas pamate jog galima tokiu dalyku valdyti zmones, jai manipuliuoti...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4720 d. Atsakyti   
Pisimistams ir atrodo ,kad dievo nėra,bentjau man noretusi ,kad būtu tai ,kad kol kas bentjau nenorom vistiek išeinu i bažnyčia karts nuo karto.
minami nuotrauka
minami prieš 4730 d. Atsakyti   
Dievas nekalba. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4733 d. Atsakyti   
#61 Tikiuosi kadanors suprasit... :)
bradega nuotrauka
bradega prieš 4734 d. Atsakyti   
Ir jeigu jis mane myli, tai kodel jis nepaskambina? :D
bradega nuotrauka
bradega prieš 4734 d. Atsakyti   
#55
Juliau, dievo nera . tai tikriausiai taves niekas nemyli.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
#55 Geriausi mokslininkai nera religingi, is tiesu 93% visu mokslininku yra ateistai, tai tikrai tikrai sakai kad geriausi mokslininkai yra religingi?
bradega nuotrauka
bradega prieš 4735 d. Atsakyti   
43# O tu nezinai, kad apie religija daugiausia ismano ateistai?
Nes jie remiasi mokslu, o ne religija.
T'sakant - Per sunku suprasti moksla- Pabandyk religija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
#55 Tai tik hipotezes, kad Jis yra. Siekdami gero tikslo, kazkas ji sugalvojo. Bet baznycia niekam nieko gero tikrai nepadare... Blogi dalykai pasauly vyksta...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4737 d. Atsakyti   
Nėra įrodyta, kad jis yra, nėra įrodyta, kad jo nėra, tad todėl tai ir yra tikėjimas ir kiekvienas turi tikėjimo laisvę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
#48 Tai tik hipotezės, kad Jo nėra. Dėl žudymų jis mums duoda išbandymus, išmėginimus, vieni juos įveikiame ,kiti - ne. Kaip jūs galit sakyt, kad Dievo nėra, jei tai nėra įrodyta. Pasidomėk, geriausi mokslinikai yra tikintys, nes jie žino, kad viskas negalėjo atsirasti iš nieko. Dėl aukso. Bažnyčia atiduoda Dievui viską, kas geriausia, jei nebūtų iš to aukso papuošta bažnyčia, iš jo būtų padaryta grandinėlė ar koks laikrodis, kuris skirtas tik pasipuikuoti. Dievas Jus Myli :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
O jus suprantate, kad kunigai nėra aukštesni už paprastus žmones? Kunigas nėra valdžia, kunigas yra tarnautojas. Jei kunigas laimina žudymus tai ar jis iš tiesų yra Dievo šventikas? Jei jis vis dar nuodėmės vergas, tai ar jis seka Kristumi? Ne visi, kurie vadinasi krikščionimis yra krikščionys. Mūsų elgesys įrodo kas mes iš tiesų esame. Žiūrėkite, Kristus skelbė gerus dalykus, bet juos taip pat ir darė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
Cia kataliku-krikscioniu Dievo rezultatas! Ne viena syki maciau pries saudant bei zudant zmones vatikano kunigai laimino zudimus!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
Ir beje, sakote, mokslas nustatė kaip iš tikrųjų buvo, kaip viskas susikūrė. O aš jums pasakysiu. Tai tėra hipotezė. teorija, kas reiškia nepagrįsta, ir kas svarbiausia, tie mokslininkai, kurie nagrinėjo Kristaus laikotarpi, neneigia, kad jis buvo. Galų gale, dėl "nieko", kaip jūs vadinate, nebūtų. Negalima neigti to, į kurį dabar tiki milijonai žmonių.
O dar, norite įsitikinti Jo buvimu, Jo esybe? Yra paprastas būdas. Prašykite, kad Kristus apsireikštų Jūsų gyvenime taip, kad jūs suprastumėte. Išbandykite Dievą ir Jis jums parodis, ar Jis yra. Jūs sakot tą, jūs sakot aną, tuščiai šnekat.Prašykit, kad išsklaidytų Jis jūsų abejones. Viešpačiui nėra nieko neįmanomo tad prašykit ir įgausite pažinimą. Maldoje prieš miegą, maldoje eidami kur nors jus visada galite prašyti. O jeigu susitarsite su kuo nors melstis už šį dalyką tai jūsų maldos bus dar stipresnės. Kam ginčytis su žmogumi dėl Dievo buvimo, jeigu tu gali kreiptis į Jį ir išsiaiškinti viską?
Ankščiau Viešpats vedė hebrajus per dykumą, Jis akivaizdžiai darė ženklus, tai manote dabar Viešpats to nedaro? Viešpats nėra veidmainis, Jis koks buvo, toks ir yra. Tad prašykite ir jums bus atvertos akys. Neužkietinkite savo širdžių. Tikiuos bent vienas iš čia skaitančių yra pakviestas Dievo ir turi bilietą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#50 tu atrodai pavaziaves man
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
Atsigauk tu demotivacijos kūrėjau, išvis jaučiu pavažiave, kad tokias demotivacijas kuri.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
DIevvas, dievas, dievas... Negalvojat, kad gyvenat patys.. Jis jums nk neatims... bet nk ir neduos.. tai po galais nekaltykit to ko nezinot... O gyvenkit taip, lyg juss butumet savo gyvenimo dievas.. Nes viskas priklauso nuo saves pacio...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#47 pastebejus visuomenes elgesi, ko didesnis niekasas, kuo daugiau blogo pridares tuo labiau tiki i dieva. visi faktai rodo , jog nera jo, o visi kaip aviu banda, jau senai mokslininkai pasake kaip viskas buvo , o tie vistiek su savo dievu. kazkuo tiketi reikia bet ne perdetai. tad... atsipekekit viena karta. lobizmas, cia... jei jau toks dievas gerasidis ir atlaidunas , kodel jis baudzia visus? m? jei jis toks visagalis kodel neisgelbeja mus nuo kubiliaus? :D jei jis sukure pasauli , kodel nera akivaizdziu irodymu kurie turejo islikti... o dabar specialiai stengiamasi paslepti? kam tiek sventyklu su tiek aukso? kam ta pompastika jei jis sneka , jog buk skurdzium busi laimingiausias. jus tikrai esat sektantu aukos, tie zmones kurie pasiduoda visai siai nesamonei. kada jus pradesit blaiviai mastyti??? jusu smegenys sukuria geras emocijas, o ne kazkoks dievas, jusu pastangos tik padaro kazka gero. o ne kazkoks dievas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#45 Tu nepazisti JO :) mano gyvenimas be JO butu bevertis : ) linkiu atrast :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#45 wtf?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#44 issipagiriok gal, arba bent jau pigaus slamsto nebevartok.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
Be to, Dievas nedaug kalba, o padarė tikrai daug: sukūrė pasaulį :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#40, vargšas vaike, tai, kad jis gailestingas, tai nereiškia, kad padarys Popiežių nemirtingu :D. Ne jis siunčia ligas ir ne jis sprendža tokias smulkmenas. Dievas mums davė pasirinkimą, todėl pasaulyje ir atsirado blogis, tokia kaina už laisvę... O kitiems, kas netiki, patarčiau tiesiog pašnekėti su geru teologu. Tiesiog per mažai domitės, kad galėtumėt sakyt, kad Dievo nėra. Vien tokie dalykai kaip priežasties-pasėkmės ir žmogaus prigimties dėsniai jum atskleistų daug ką. Neįtikėtumėt, tai bent pradėtumėt mąstyt, o ne trollintumėt prie pc. Nuoširžiai jūsų gaila. Gal kai baigsit wow pilt, o knygų daugiau paskaitysit (pradedantiems patariu C. S. Lewis "Tiesiog krikščionybė"), gal tada kažkas pasikeis :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4739 d. Atsakyti   
#41 facepalm
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#40 Perskaičiau tik dėl įdomumo, ar stiprus mano tikėjimas, ir nieko, nenustojau tikėjęs, tai tik dar labiau sustiprino mano tikėjimą. Tai va :)
bradega nuotrauka
bradega prieš 4740 d. Atsakyti   
P.s siulyciau perskaityti Dawkinso " Dievo iliuzija "
Jeigu po jos nenustosit tikeje i gnomus ir fejas ( tarp ju ir dieva )
- Tuomet kas jus per antzmogiai. :)
bradega nuotrauka
bradega prieš 4740 d. Atsakyti   
jEI DIEVAS TOKS GAILESTINGAS IR PADEDA GERIEMS ZMONEMS, KODEL GI JIS PASIUNTE POPIEZIUI PARKINSONO LIGA? :)
eCH TAS SELMIS..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
pasidomekit krikscionybes raida ir atsiradimu. Is mokslo puses.
Derogan nuotrauka
Derogan prieš 4740 d. Atsakyti   
Pritariu anonimas. Kad ir ta pati "Biblija" yra nesamonė. Yra netgi apie jos klaidas atskira knyga išleista (Leo Taksilis "Biblijos Linksmybės"). Panagrinėje bibliją, galime rasti, kad dabar tie kunigai neduoda žmonėm tikrų biblijų, o kažkokias paskalas, kur nors pusė knygos perrašyta, o tikroj biblijoj to nerasi... kaip kažkas buvo rašes, dėl religijos vyko nesveikai daug karų, o labiausiai dėl krikščionių, tarkim kryžiaus žygiai ir panašiai (nors dauguma atėjo ne už dievulį pakapot kitataučius tuose kryžiaus žygiuose, o už gražų pinigėlį ir garbę). Ačiū, kad skaitėt. Ir va dar, prie to pačio daina - www.youtube.com/watch?v=1grhmdzoHrw&feature=related
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#35 apie milijonus nesnekama ir aplamai as asmeniskai netikiu dievu del irodymu stokos. ir kiek zinau biblijoje yra rasoma, akd dievas mus myli ar panasiai hm... gerai myli kai pasaulyje visokio velnio dedasi ir nebutinai del zmogaus pasekmiu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
kokie jus kwaili wisi esat, naiwus zmones ir tiek... jei jau nelaimint milijono sakot kad jo nera... wisi tik ir iesko naudos is jos... o kas neiesko naudos tam ir padeda jis...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
Išreikšti nuomonę yra gerai, bet smerkimas netoleruojamas. Aš pvz tikiu Dievu ir einu į bažnyčią. Niekam nebruksiu savo tikėjimo, tik sakau savo nuomonę. Beje, kodėl jūs mus vadinat fanatikais? Jei mes visi fanatikai, tai kas apskritai yra krikščionys? Ačiū už nuomonės išreiškimą ir prašau, jei dar turit bent kiek tolerancijos ir moralės, nesmerkit mūsų. Ačiū. Krikščionis - katalikas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
Trys pasaulio blogybes Religija, Debiliskoji Demokratija, Mazumu iskirtines teises. Be siu blogybiu pasai butu gyvent geriau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#27 visus tokius kaip tu i elektros kete uz zmogaus teisiu lauzima ir psichologine prievarta!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
Jai neklystu tai čia žydai apie 44-45 metus :D.Viduramžiais tokie vaizdai buvo normalus o kas žudė žydus tai darė dievo vardu (popiežiaus) kas nesuprato
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#29 labai tau pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
Dievo nėra ir man visiškai nusispjaut ką tikėjimo fanatikai apie tai galvoja. Ačiū už proto nepisimą. Viso gero.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#27 viduramziai baiges, dabar mes jus i elektros kede pasodinsim uz zmogaus teisiu lauzinus ir psichologine prievarta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
Visus eretikus kurie cia komentuoja paduosiu i inkvizicijos teisma, o ten sudegins jus gyvus!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
Tik kazkodel sita tauta yra palaiminta jusu netikro Dievo. Kaip irodymas: Jiems priklauso didziausias procentas pasauliniu banku, ju salies ekonomika yra viena is stabiliausiu ir seip dauguma atradimui yra padaryta zydu mokslininku (Einsteinas, Niutonas...).

Isvis gincytis del religijos ir politikos yra beviltiska
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#24 tai neklausyk gi niekas nevercia... As kalbu apie tuos kurie autoriu beprociu isvadino, nesuprate demo. Kalba ne Dievas, o kunigas, dievo zodziais. As taipat esu skeptiskas siuo poziuriu, bet pasidomiu dalykais pries reiksdamas nuomone apie juos :)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4740 d. Atsakyti   
#22 nu ir nx man klausyt zmoniu kurie suda mala ir dar blaiviu protu tai daro?
Juliuoshius nuotrauka
Juliuoshius prieš 4740 d. Atsakyti   
Vistiek jus nieko nesupranta apie Dieva....
Rodyti daugiau komentarų (50-72)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų