Dar neseniai rusenom.. - o dabar jau baigiam suanglėt..

2010.12.04 patalpino aite
  • 304
81
Dar neseniai rusenom..
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4365 d. Atsakyti   
#78 ...pasakė tėvų išlaikomas snarglius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4704 d. Atsakyti   
#75 Idomu kuo jie jau geresni ?Panasu kad uz tave tai tikrai dauguma geresne butu ,arba bent kiek protingesne .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
exactly
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
Is lietuvos silpnavaliai bega
OoS nuotrauka
OoS prieš 4869 d. Atsakyti   
#76 Trumpai. Žudyti visus žydus dėl kokių nors priežasčių tas pats, kas visus be išimties emigravusius lietuvius uždaryt į kalėjimus, nes užsieny vagių reputaciją lietuviai turi.
Taip, pakėlė ekonomiką, išgelbėjo nuo krizės, tada viskas (ok, beveik viskas) buvo sunaikinta sufailinus rusyne, o tada atėję rusai damušė tai, kas buvo likę ir dar daugiau. Faktas, kad viskas nuėjo šiknon ir to nenuneigsi.
Lietuviai traukiasi iš Lietuvos ne dėl to, kad lenkai, žydai ar dar koks briedas sėdėtų valdžioj. dabar sėdi konservai ir vis tiek visi bėga. Trūksta ryšio su tėvyne, kažkokių gilesnių vertybių ir tikėjimo gyvenimu.
O kad sustūmiau ant Vyriausybės ir pats matau ir turėjai pastebėti, kad taip padariau dėl jos liberalios/šiknalindiškos politikos beigi kai kurių akivaizdžiai prastų sperndimų. Bet čia jau gilus offtopicas. O ar rusai peikia savo valdžią tikrai nežinau, nes Rusijoj nebuvau ir su rusais nekalbėjau, tu, manau, taip pat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4874 d. Atsakyti   
#76 as tau duociau i snuki. Jei Lietuvoje tokia gera palitika, ekonomika kodel visi protingi masiskai isvazuoja? Turiu 5 draugus kurie gime Lietuvoje bet isvaziavo. O kad lietuviai stumia ant valdzios tai patys rinko, po to stumia. Graudu
lightkira nuotrauka
lightkira prieš 4883 d. Atsakyti   
jau geriau anglai nei rusai
Nuotraukos nėra
Lietuvis2 prieš 4883 d. Atsakyti   
#69 Oh.. Atleiskit mieloji rusaitę, nenorėjau taip įžeisti. Galbūt geriau savo jausmus ir meilę Maskvai išliekite savo jausmų kupinam romane "Kaip lietuviai rusų tautą niekino", manau jis susilauktų didelės skaitytojų auditorijos tiek Rusijoj tiek Vilniui.

Vienaip ar kitaip šneki, kad šnekėtum. Vokiečiai žudė pagrinde žydus ir nekentė slaviškų kraštų, todėl kentėjo ir mirė ruskiai, dėl to kilo iki dabar besitęsianti Rusijos gyventojų apatija ex-naciams, ką parodai ir tu rašydamas. O žydai, žydai buvo to nusipelnę ne tik dėl tiesioginių priežasčių kurias išdėstė Hitleris.

Važiuojam toliau. Manai karinė pramonė yra ginklai, sprogmenys ir panašiai? Taip, bet karinė pramonė Vokietijoj įdarbino tiek žmonių ir tiek buvo išnaudojami pinigai, kad Vokietijos ekonomika pradėjo kilti nesustabdomai. Ir visa tai nuo ginklų gamybos? Ne mano mielas drauge, į tą karinę pramonę įėjo maistas (pagrinde koncervai), drabužiai, automobilių gamyba, tiesioginis ir netiesioginis karių bei gyventojų švietimas. Viskas, visi produktai, buvo labai kokybiški. Ta tavo taip nemėgstama pramonė išgelbėjo vokiečių tautą, nuo absoliučios krizės.

Ir galiausiai "linksmiausia dalis". Aš pasakysiu ką tu padarei parašydamas tai ką tu parašei. Tu 'užstumei' ant Lietuvos vyriausybės, visi dabar 'stumiam', tai populiaru, tiesa? O dabar paimkim Rusijos pavyzdį. Ar girdėjot, kad rusai skūstusi savo valdžia, tiek, kiek skundžiasi lietuviai. Aš asmeniškai ne. Tą ir noriu pasakyt. Rusams jų valdžia visais laikais buvo autoritetas ar tai buvo carai, Leninas ar Stalinas, ar Putinas (akivaizdu ne Medvedevas, jis - Putino kalė). Rusijos žmonėms susuktos smegenėlės, jie dėl savo valstybės darytų bet ką, o lietuviai? Ną kaip matom demotyvacijoj, lietuviai anglėja ir jie išlikę nepriklausomi nuo visko iki dabar, o traukiasi jie iš Lietuvos, manau būtent dėl to, kad tie žydiški, komunistiški ir lenkiški skalikai sėdi valdžioje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4883 d. Atsakyti   
labai taikliai :]
Faithless nuotrauka
Faithless prieš 4884 d. Atsakyti   
#50 Pagarba už tokią nuomonę. Tiesiog siutas ima skaitant, kad tiek daug nuomonių, jog Lietuva nieko verta, o rusija galingiausia salis, be kurios pagalbos lietuva butu tarsi viduramžiais..... Jei ne ta SSRS, mes dabar gyventumem taip puikiai, kaip ir kitos turtingos Euroipos salys, o dabar tie ruskiai sugriovė visa lietuvių dvasią, suskaldė tautą ir vis dar morališkai žlugdo bandydami įtikinti, kad mes nieko verti! Norėčiau, kad ir tie visi valdžioje sėdintys bukagalviai bent kiek pasistengtų dėl lietuviškumo skatinimo ir nustotų lįst į šikną ruskynui bei nuolaidžiauti visoms mažumoms. Jei jau gyvena Lietuvoje, tai tegu ir laikosi mūsų įstatymų, o dabar Lietuvoje tikras rojus visokiom degraduojančių morališkai šalių atmatom, kurios vis pasigenda teisių. Man nesuprantama kaip pavyzdžiui Vilniuje pilna mokyklų, kur pamokos vyksta lenkų, rusų kalbomis.... Jei taip ir toliau, lietuviai turės mažiau teisių nei užsieniečiai. Gana leistis valdomiem bukapročių stalinu, leninu, putina ir panasiu moralinių degradų!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d. Atsakyti   
#69 ,,Iš viso, gal tu geriau susidegink, būk ne Lietuvis2, o Kalanta2..." UZSKAITAU. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4885 d. Atsakyti   
TIK DABAR SUPRATAU :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4886 d. Atsakyti   
mažiau laikraščių ir žurnalų skaitykit, nereikės kišt visokio briedo į galvą
mikimauzeris nuotrauka
mikimauzeris prieš 4887 d. Atsakyti   
#69, sutinku su tavimi.
Rusijoje net atidarė Lietuvišką mokyklą, kuri yra viena iš geriausių ir turtingiausių mokyklų esančių Maskvoje. O jūs kaip stumiat ant rusų. Pamąstykit truputį su tuo, kas tarp ausų, o ne tarp kojų.
OoS nuotrauka
OoS prieš 4887 d. Atsakyti   
#67 Nemaniau, kad tu labai durnas, dabar manau.
"Tiesiog išreiškiu užuojautą, kad gimei tokio purvino kraujo šeimoj."
"Neapykantą lieju ant tų rusų, kurie bando įvest neva savąją tvarką <...>"
Apšikai žmogų, kultūringai pasireiškųsį, ir aiškini, kad neapykantą lieji tik ant tų, kurie Lietuvą dar laiko Rusijos dalimi? Gal perskaityk, ką parašai, ar neturi laiko, nes visą jį sunaudoji nekęst rusų ir didžiuotis savo baltąja rase ir lietuvišku krauju?

"Tą ką padarė vokiečiai su Hitleriu priešaky buvo žygdarbis"
Yeah, right, bombarduoti miestus, žudyti civilius (net ir tarp žydų gerų žmonių būta, ar gali tuo patikėt?) yra žygdarbis? Pakėlė ekonomiką ir panašiai, o paskui visą tautą kartu su ta pakelta ekonomika (kuri, beje, pakilo tik dėl karinės industrijos) nuvedė į sunaikinimą, tai kaaaai diduma žygdarbis!

"O tavo numylėtiniai rusai. Išžudė 4 kart daugiau žmonių nei turėjo Vokietijos kariuomenė"
Tai vokiečiai gal iš viso nežudė? Duomenis apie nužudytus milijonus žmonių konclageriuose tai turbūt žydai suklastojo, ar ne? Lietuvai tiesiog taip susirėdė, kad lietuvių tautą žudė rusai, o ne vokiečiai.

Irrr linksmiausia dalis!
"Rusiija visada buvo ir bus ta tauta kuriai žmonių gerovė yra šūdo vietoj. Rusija savo žmonėms visada plovė smegenis mylėti savo tėvynę ir aklai dėl jos mirti"
Kaip gerai, kad Lietuvos valdžiai rūpi tik žmonių gerovė! Ir kaip gerai, kad čia neplaunamos smegenys tolerastine propaganda! Ir visa laimė, kad Lietuvos valdžia neleidžia vykti vaivorykštukų paradams! Ir kaip gerai, kad... Oi, pala, kažkas ne taip...
Ir vapščie, atstok nuo Rusijos, nemanau, kad esi ten buvęs, nemanau, kad matei tą propagandą, ir nesuprantu, kurių velnių kimbi prie Rusijos, jei neapykantą lieji tik ant rusų, kurie Lietuvoj savo tvarką įvedinėja?

Iš viso, gal tu geriau susidegink, būk ne Lietuvis2, o Kalanta2...

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
Nekreipk dėmesio į išsišokėlius, nes nespėsi gintis. Tamsta esi vertas pagarbos vien už tai, kad moki rašyt ir kalbėti lietuviškai tą turėtų mokėti kiekvienas žmogus gyvenantis svečioje šalyje, tada tikroji tavo tautybė nebesvarbu.
Nuotraukos nėra
Lietuvis2 prieš 4888 d. Atsakyti   
#66 Ponas rusas. Ką aš tau? Nieko. Tiesiog išreiškiu užuojautą, kad gimei tokio purvino kraujo šeimoj. Visų pirmą ruseli išmok skaityt lietuviškai. Neapykantą lieju ant tų rusų, kurie bando įvest neva savąją tvarką ir tų kurie demonstruoja savo tautos "stiprybę" sėdėdami po Lietuvos antklode. Tie rusai ir lenkai turi degti. Tai tau tiek, miegok ramiai su savo Lenino figurėle.
#59 Vokiečiai ir rusai yra kaip balta ir juoda. Tą ką padarė vokiečiai su Hitleriu priešaky buvo žygdarbis, sutvirtines visą tautą, žygdarbis ir svajonė kurios siekė visa tauta visa savo dvasia. Vokiečiai niekada nebūtų taip pasielgę jei ne prancūzai ar anglai kurie laikė šią nualintą tautą po padu. Nacionalsocialistinė Vokietija yra tai ko Lietuvai reikia dabar. O tavo numylėtiniai rusai. Išžudė 4 kart daugiau žmonių nei turėjo Vokietijos kariuomenė sudėjus. Tik skirtumas tas, kad žuvo rusai, o ne vokiečiai. Rusiija visada buvo ir bus ta tauta kuriai žmonių gerovė yra šūdo vietoj. Rusija savo žmonėms visada plovė smegenis mylėti savo tėvynę ir aklai dėl jos mirti, tą matome ir dabartinių kartų rusuose ir porusuose, bet kokiu atvėju ginti ir užtarti "Didingąjį Maskvos kraštą". Rusija su savo supuvusia žydiška valdžia nesirūpina savo žmonėmis, jiems rūpi tik jų ištikymybė ir vergovė. Rusijai rūpi tik galia ir stiprybė, daugiau jie nieko nemato. Taigi lygindamas Vokietiją ir Rusija persižegnok, nes tai tas pats kas lyginti angelą su demonu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
Lietuvis 2, as asmeniskai esu rusas... Ir ka tu man i tai? Mano visi draugai ir pazystami ir grupiokai yra lietuviai ir kazko neivienas nera izeides manes sia tema... Nieks man nesako varyk i rusija cia tau ne vieta... as pats pries lietuvius nieko neturiu, gyvenu cia pakankamai ilga laika ir nestumiu tai kaip tu darai ir dar dauguma jusu kad lietuviai lohai urodai ir pan...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
#63 Tie lopai turi branduolinius ginklus, ir biudžetą tokį kad padalinus kiekvienam lietuviui, penkios kartos dar skraidytų nuosavais lėktuvais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
#60 Komunistas, geriau būtų ko nusipirkt, nes yra tokių kurie sugeba perlaužt save ir sakykim "nusipirkt" tai ko nori. o kiti lieka dejuot kad nėra pinigų ir vistiek nieko neperka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
labas, manau kad rusai ir amerikieciai lopai :) . Lietuva - lietuviams. ir niekam kitam. turime puoseleti savo tradicijas ir neirodineti kurie geresni. Turime irodyti kitiems jog mes geriausi :P tik tautu ivairove pasauli padaro grazesniu. O supistos dideles salys kaip amerika ir rusija daro atwirksciai bandydamos daryti visus vienodus :P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
cia kai uzware :D :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
Kkhm, #59...

Kiek zmoniu mire Stalino gulaguose ?

Be to jei esi ziniasklaidos auka ir manai kad tik Hitleris ar vokieciai kalti del ww2 ar ww1, atsimerk ubage. Socialnacionalizmas pastate Vokietija ant koju.

Zydas komunistas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
Anksciau buvo pakankamai pinigu, bet nebuvo ka uz juos pirkt.
Dabar pilna prekiu, kurioms neturim pinigu.
Kas geriau?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
Nesu nusiteikes pries Lietuvius ir nepalaikau sovietu valdzios, bandau irodyt dabartinei kartai, kuriai mokykloje tiesiog imusineja i galva, kad rusai - blogis ir tuo spaudimu padaro vaikus nacionalistais. Kas dien gali isgirst is penktoko blogus zodzius adresuotus i rusu tauta. Jai mokyklose nera blogos itakos - kodel nieks nevaro ant vokieciu, kurie europai padare daugiau zhalos. 2 kartus. Bandau irodyt tik tai, kad negalima buti tokiais nacionalistais kokias esam.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d. Atsakyti   
cia tai neblogas pasakymas, neva rusu rezimas buvo geriau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
rusejom bl one rusenom
OoS nuotrauka
OoS prieš 4889 d. Atsakyti   
#55 Nu va, dabar jau biški geriau. Bet kokiu atveju, priešų matymas ant kiekviebno kampo primena fanatizmą, juolab kai niekas niekada Vilniaus nevalys. Bet gal blogiau susitaikymas, nei fanatizmas.
Nuotraukos nėra
Lietuvis2 prieš 4889 d. Atsakyti   
#52 Nepamenu, kad būčiau rašęs ką gero apie vakarus. Ta "MTV karta" kaip tu sakai yra daugiau nei šlykštu, nekenčiu beveik visko kas susiję su dabartine amerikietiška pompastika. Aš esu žmogus kuris myli savo Tėvynę ir nekenčia tokių žmonių kurie ale turi lenkiškas/rusiškas šaknis ir dedasi dievais svetimam krašte, bandydami įvesti savo taisykles. Aš visada laikiausi nuomonės, kad Vilnius turi būti išvalytas nuo svetimtaučių kurie negerbia šalies kurioje gyvena ir su pažiūrom "kakaja bolšaja strana" gyvena Lietuvoje ir net nešneka lietuviškai nuo pat gimimo. Esu patriotas ir nekenčiu visko kas susiję su Lietuvos priešų garbinimu.
EpicMe nuotrauka
EpicMe prieš 4889 d. Atsakyti   
GERAS. :o
OoS nuotrauka
OoS prieš 4889 d. Atsakyti   
#50 Nū, o amerikoniškas brudas, formuojantis atbukusią tolerastišką MTV kartą px, sueina? Nematau didelio skirtumo tarp "rusenimo" ir "anglėjimo". Spjaudai ant vienų, tai malonėk įvest teisybę paspjaudęs ir ant kitų. Apskritai, chill out, perdegsi su tiek neapykantos pasauliui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
#50 va kur žodžiai.
Nuotraukos nėra
Lietuvis2 prieš 4889 d. Atsakyti   
Atsigaukit jūs ruskių prostitutės, ginat tą alkocholikų, degradų, chronių ir korumpuotų šunsnukių šabakštyną, prisiklausę iš savo praplautagalvių ruskiškų pažiūrų tėvų nebūtų istorijų. Sakot jei ne Rusija Lietuva nebūtų tokia kokia yra dabar - pristatė griunančių namų, įvėdė savo tragišką valdymą, davė visiems darbus. Apgailėtina, jei nebūtų buvę tų dvokiančių sovietų, Lietuva ir jos gyventojai, būtų pranokusi tokias šalis kaip Olandija ar Danija, savo orginalumu, visapusiškumu ir ekonomika. Sakot jei ne Rusija būtume likę naciais? Ir velniop tuos rusus, geriau jau būt naciu nei komunistu. Prakeikta rusų valdžia išpuvusi iš vidaus savo smirdinčiais žydais. Sugadino Lietuvą, sugadino lietuvių tautiškumą, naikino ir tebenaikina lietuvius iš vidaus Vilniuje ir apskritai visoje rytinėje Lietuvoje, pilna šitų pūvančių mažumų. Deginti juos. Priversti amžinai tylėti ir nuslopinti lietuviai jau prarado tautiškumą, meilę savo šaliai, todėl jie ir nebenori čia kentėti. Kas juos vertė tylėti ir būti laikomiem po padu? Į šitą klausimą atsakykit patys.

Lietuva Lietuviams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
#48 +++++++++
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
oho kiek daug ginanciu sovietini pavelda , dar turbut jum komunizmo idejos ir propaganda "kokie jie geri" is galvos neisejo . yra kaip yra , nieko nepakeisi , apsidairykit dar dabar visur pilna post'rusizmo palikimo . o cia kiti sako o dieve kokie jie geri ir tt , jai ne jie tai kiti butu buve , jai ne kiti tai dar kiti , nieko nepakeisi , lietuva yra kaip lasas juroje , teko man but ir toj anglijoj , ir stai ka padare jusu ta sssr - visi kas teiravosi kur musu lietuvele , manydavo kad ji priklauso rusijai , ir kol taip bus , visi sakys "prie ruso buvo geriau" , dauguma taip sako vien del to nes tuo laiku buvo jauni , stiprus , gyvybingi, laimingi sia diena , prabejo desimtys metu , isejo ir jaunatve, stiprybe, darbstumas ... todel geriau patyleti kur buvo geriau - ten kur rusas buvo dievas ir kur lietuviai buvo pamazgos , turejo kalbeti svetima kalba , ar ten kur esi visiskas pilietis su visom teisem ir pareigom .
Nuotraukos nėra
Zigmas prieš 4889 d. Atsakyti   
Nori uždirbti pinigų, bet nežinai kaip? Bijai rizikuoti? Parašyk man ir sužinok smulkiau, kaip galima uždirbti nemažus pinigus, investavus tik 1,5 Lt !!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
Prieš rusus turiu 2 dalikus: 1 Kitaip nei vokiečiai nepripažista, kad sovietų sajungos laikais vykdė karo nusikaltimus (Čia jau reikalai po truputi juda). 2 Mokyklose pas juos vis dar plaunamos smegenis apie istorija (mačiau net dabartiniu vadovelių kur pabaltija "vis dar priklauso rusijai"). O apie Anglus negaliu nk pasakyt tyen nebuvau ir nesiruosiu vaziuot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
#44 Padek bent viena koja ant zemes. Patriotizmas yra fanatizmo forma. Visu pirma del to, kad patriotai dazniausiai yra tie, kas vos gala su galu suduria ir vietoj to, kad pasistengtu seima geriau aprupint geriau plakatais pamojuos "niekam" pries nosi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
Bet "prie ruso" rašyt lietuviškai tai neišmokai, jeigu neskiri kada vartojamas "jai" kada "jei". Sušaudymo verti tavo žodžiai apie tremtinius, tokie kaip tu šlykštynės ir buvo koloborantai, parsidavėliai stribai, už skanesnį duonos kąsnį pardavę mūsų Tėvynę.
O šiaip labai graudu skaityt komentarus, kurių didžioji dalis parašyta "sveplai" būtent angliška abėcėle. Lietuva Lietuviams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
JAV nenaudinga įsileist visai Europai, patikėk ;) Zeitgeisto abi dalis pažiūrėkit, suprasit tada kokiu pagrindu jie tokie geranoriški ir pnš :))
gretagreat28 nuotrauka
gretagreat28 prieš 4889 d. Atsakyti   
Kai geras :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
tikrai gera demotyvacija!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
parusenom ir gana :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
#36 tai yra naudinga visom valstybem. visos europos valstybes nori tu ginybiniu bunkeriu, kaip garanta apsisaugoti nuo rusijos - bet tai nenaudinga tik rusijai. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
# 37 , ka tu cia nusisneki? lol apgaileetina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
Mirtis ruskiams !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
#30 Patikek, nuteikia, tik daugelis to ir nepastebi. Jau pacios knygos rasomos taip, o dar mokytojai "pagrazina", tai isvis puikus komplektas gaunas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
#33 Taip , sovietu laikais nebuvo didelio pasirinkimo, bet to maisto kainos buvo juokingos, o dabar pasirinkimas didelis- kainos dar didesnes. O del bunkeriu, tai cia turbut apie tuos kur amerikieciai siule? Jeigu leisti jiems statyti tuos bunkerius europoje, tai reiskia yleisti amerikieciu pajegas i europa, kas nera naudinga rusijai, ir kitoms valstybems.
OoS nuotrauka
OoS prieš 4889 d. Atsakyti   
Jo, kalbėt angliškai tai aukštas lygis, o rusiškai - blogis? Mažvaikiai jobani, išaukit iš mokyklinio amžiaus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
cia tik rusai gali sakyt kad kai lietuva buvo okupuota viskas buvo zjbs. nors istikruju taip nebuvo, nes maisto pasirinkimas is vis buvo mazos, eiles budavo nezmoniskos . zmoens laukdavo eilese po 5h kad sunui bananu nupirktu . plius dabar rusai grasina lietuvai visada, turim labai siaura zodzio laisve. rusai net ginybiniu bunkeriu neleidzia pasistatyt europai nors tie bunkeriai visai nepavojingi o skirti ginybai :)
Rodyti daugiau komentarų (50-81)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų