Aš studentas ir aš nenoriu nieko mokytis, - aš tik noriu diplomo ir darbo su alga 1000 EUR

2014.11.17 patalpino vnz3
  • 17
4
studentas,darbas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: studentas, darbas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1275 d. Atsakyti   
Jis nori tik tūkstančio, o aš mokantis pasiekiau daugiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3403 d. Atsakyti   
Studente, o tai i profke tada ne lygis buvo keliauti, jei jau universitete tiek visko nereikalingo?
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3420 d. Atsakyti   
#1 Žiūrint kokią specialybę baigsi. Jei būsi dar vienas teisės studentas, tai galiu garantuot, kad nepadės nei pažintys, nei gražiai atrodantis CV. Reik mąstyt su galva, o ne su kitom kūno dalim, ieškoti galimybių gyvenime ir nereiks vargt su minimalia alga. Kaip pats save pristatysi darbo rinkai, tiek pasiūlymų ir turėsi. Ir išvis, kas čia per požiūris. Kurkit savo verslus, jūs būkit vadovai, o ne lenkit kitiem nugaras :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3421 d. Atsakyti   
Kad maza alga yra 1000 euru. Beje daznai universitete dalis dalyku yra neidomus, kiti nereikalingi, dalies destytojai prasti (pvz mazai ka ismoksi is teoretiko arba kai doktorantas pats bando is studentu ispest ideju savo diplominiam ir t.t.). Taip pat dauguma darbo vietu nereikalauja jokiu realiu igudziu ir ziniu, daznai svarbiausia arba pazintys arba graziai atrodantis CV, o ne realus sugebejimai. Manau suprasi kai baigsi 8 klase.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų