- Visi dabar emigruoja iš Lietuvos... - - Ne, emigracija jau seniai baigėsi. Dabar tai jau evakuacija!

2010.05.13 patalpino OniOn
  • 171
54
emigracija, lietuva, emigrantas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3803 d. Atsakyti   
: DDDD Jūs nesveiki : DDD Kas ką nori, tas tą kalba. : D
Lietuvoj gyventi galima. ; ) Tik reikia labai norėti. Ir netgi labai gerai gyventi galima. : ) Tam reikia trupučio protinio darbo, bet nuo tokios veiklos dar niekas nenumirė. Ir jau tik nereikia, kad čia pas mus mokslas pzdc koks, kad net nx, geriau subinę parduot Norvegam, nei pasikamuot biškę junikuose : D našliaičiai proto esat. Vat. Jūsų valia rinktis. Kosmopolitų nepeikiu, nesmerkiu, bet užsikruškit tie, kurie nepabaigė 12 klasių be proftekos pagalbos ir sako, kad čia šūdas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3803 d. Atsakyti   
O dieve, jei nenori gyventi Lietuvoj, tai maždaug jau tu esi niekas, bailys ir pan. Nei vienas Jūs neturit teisės teisti žmonių sprendimų, tai jų noras ir jie važiuoja. Atvirai sakant iš tos Lietuvos jau nieko neliko. Pažiūrėkit, kaip kitos šalys į mūsų tą šalį žvelgia. Kas iš to kad vieni ją garsina, o kiti ją smerkia. Žmonės ilgiau įsimena baisūs dalykus, nei gerus. O kas iš to jei koks atsiprašant asilas kažkur kažką primušė, užmušė ar dar ką padarė. Visiškai jokių žmogaus teisiu, korupcija, teisėsaugos 0,01% ir lietuvių tolerantiškumo nerasta. Man asmeniškai graudu žiūrėt iš šono. Be to pati Lietuva atsisako daugelio žmonių, jei aš noriu jei padėti, tarkim sukūriau koki projektą, kuris gali garsinti mūsų šalį, o valstybė mane pasiuntė toli toli, tai žinoma aš keliausiu ten kur mane pripažins.Taip kad galit čia vienas kito smerkia, nesmerkia, bet tiesa yra skaudi.
Faithless nuotrauka
Faithless prieš 4687 d. Atsakyti   

#49 - sakai esi olimpiadų laimėtojas bei vienas geriausių Lietuvoje? Tai kodėl tada žodį olimpiada parašei ,,olimpijada''? Gudruolis :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#49 Oj kaip tu pasitiki savimi. Tik žiūrėk neusigadink gyvenimo ir nevalyk toletų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4963 d. Atsakyti   
#5 Ne visi emigruoja, o siaip dabar europoje gyventoju skaicius neauga del geru gyvenimo salygu. Prognuozojama kad po 30 metu visoj europoj mazes gyventoju
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5005 d. Atsakyti   
Ha - nemokamas mokslas. Kaip jus galvojat mano mieli, is kur valstybe pinigeliu turi mokyklas islaikyt? Butent kad is mokesciu, kuriuos jusu teveliai moka.

As pats asmeniskai taip pat maunu i Anglija - vieta man universitete jau garantuota, paskola beprocente uz mokslus gausiu. Sakysit begu, nes Lietuvoj neistociau? Mielieji, mano rezultatai tikrai vieni geriausi visoj Lietuvoj. Plius esu olimpijadu laimetojas.

Ko isvaziuoju, jei nemokama vieta Lietuvoj gauciau? Atsakymas - o ka man cia Lietuvoj veikti? Studijuoti noriu ekonomika. Lietuvoj ekonomikos studijavimo kokybe - siaubinga. Sansai susirasti darba baigus mokslus - minimalus. O dar kad tas darbas butu pagal specialybe... Vajetus tu marija..

Anglijoj, tuo tarpu - tame universitete i kuri as patekau, isidarbinimo pagal specialybe procentas - 87. Tiik 13 procentu visu, baigusiu universiteta, dirba kazka kitka negu ka studijavo - ir nebutinai prastus darbus.

Na reikia pripazinti ir gana pragmatiska priezasti - paprasciausi finansai - uzdirbama uzsieny zymiai daugiau. Kainos Anglijoje - mazdaug lygios lietuviskoms, tik bustas kiek brangesnis. Patriotizmas geras dalykas - bet saskaitu juo neapmokesi, valgyt nenusipirksi uz ji.

O, galu gale - isvaziuodamas is Lietuvos tu netampi tevynes isdaviku. Svarbu yra prisiminti savo kalba, kultura, paprocius - iteigti savo vaikams kad ir jie yra lietuviai, kad jie turi puoseleti savo tevu kalba. Manyciau, toks vaiku svietimas naudingesnis nei pastovus niurzgejimas, kaip Lietuvoj sunku gyvent, ir kaip mums cia blogai.
Karole nuotrauka
Karole prieš 5016 d. Atsakyti   
#37 pritariu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
+105 :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5050 d. Atsakyti   
+5
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5062 d. Atsakyti   
pasaulis visų tievynė, o jeigu tavo kaimas nesugeba žmonių išmaitint - tegul miršta, jau geriau ten pamainom juoda darbą dirbt negu šia kasdien eit į darbą ir mažiau gaut.. kike Lt pažystu sako kad dirbt reikia, bet pragyvent žymiai lengviau negu čia.. Yra ir tokių kurie juodą darbą dirbdami ir į futbolo varžybas nueina ir su draugais savaitgalius praleidžia, o ir dėl algos galvos nesuka.. Yra ir tokių kurie socelines garantijas gauna, laukia savo pencijos, nes ten dirbant juodus darbus užtenka 6 metų kad penciją gautum.. aišku yra ir tokių kurie išdūrti buvo kažkieno ir dabar verkia kad ten labai blogai, jeigu kalbos nemoki tai mokinkis. Kaip sako durnių ir bažnyčioj muša..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5062 d. Atsakyti   
Dėl tų ginčų dėl pinigų...mano mamos draugė daugiau uždirba Anglijoj bandeles kepdama nei Lietuvoj psichologe dirbdama. Va taip va.

O aš tai jau seniai žinau, kad išvažiuosiu. Gerbiu visokius nacionalistus, patriotus, Lietuvos gelbėtojus, bet aš turiu savo nuomonę ir savo planus ir prašau nestumt čia dėl to ant žmonių pasirinkimo, nes kultūros tai tikrai nekelia. (:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5062 d. Atsakyti   
Toca - bet tie pinigai sudaro pilnatikroviskuma,pildosi svajones su jeis :) apie pinigus galvoja net tie kurie ju maisais banko saskaituose turi ir ne vien Lietuviai !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5064 d. Atsakyti   
Visi 41 komentarai tik dar labiau irodo sitos demotyvacijos tikrove :D Viena ir tesugeba lietuviai - tik apie pinigus galvot :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5066 d. Atsakyti   
ka cia pjauni,Tomai.nera taip kaip paistai.apsidairyk.ir pamatysi,kad ir su aukstuoju,ir su darbo patirtim,stazu,kuriem per
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5066 d. Atsakyti   
Cha cha cha patys protingiausi išvažiuoja? Ir leiskit paklausti ką jie ten dirba išvažiavę? Ar tik ne tualetus plauna? O jeigu nesugebėjai įstoti į nemokamą vietą, pats asiliukas esi, nes sąlygos sudarytos šiltnaminės buvo. Net ir egzus išlaikę po 30-40 % sugebėjo įstoti į VF. Gal tuomet per bukas esi aukštajam mokslui? Juk nebus visi profesoriais, o jei norit emigruot - emigruokit, likusieji nuo to lik išloš.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5066 d. Atsakyti   
nesijuok is tu, kurie irodineja kad uzsienyje geriau.As pats tikejau lietuva ir kuriau cia versla ir ne viena. Dabar jau gyvenu UK ir ne pomidorus renku ir ne statybose dirbu. Ir galiu pasakyt tik viena, uzsinieji tikrai geriau, del zmoniu, del galimybiu, del visu poziurio ir t.t.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#37 bet uztad tiesa zmones raso, pagarba jiems
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5068 d. Atsakyti   
Aš tj tingėčiau tiek skaityt xD
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5068 d. Atsakyti   
Krw, prirašot tiek xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
juokas ima is tu komentatoriu,kurie irodineja,kad uzsienyje geriau.jei jau nezinot tai nesakykit bent!Norvegijoje per savaite uzdirbsi daugiau negu LT per menesi,gal ir tiesa,bet paziurekit kokios ten maisto kainos - duona 10lt kainuoja,hamburgeris virs 30lt ir nesakykit kad netiesa,as pats ten buvau ir tikejau viskuom ka kiti sake,vaziavau kaip visi sake universitetai nemokami,duoda paskolas visiem kuriu nereik grazint ir t.t. ogi visiem paskolu tikrai neduoda,turi buti norvegas ar bent parodyt,kad tu gali grazinti,mokslai sunkus,bet kaip ir 90% lietuviu jus vaziuosit studijuot ekonomika(ar ten visokius administravimus,bet as skaitau,kad tas pats cia) ir bus sunku susirasti darba pagal specialybe,tai ten teks dirbti indu plovejais,aisku,gal sutaupysit kaskiek,bet as sakau,kad kainos dideles palyginti su Lietuva.Tas pats ten kas kaip Lietuvoj nebuvo krizes,gi dauguma buvo linksmi ir susitaupyti galedavo.
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5068 d. Atsakyti   
#33 tikrą tiesą tu sakai, tik jei žmogus nesugeba susikurt sau gerų sąlygų čia, tai nereikia visur kaltint valstybę, reik į save pažiūrėt, kiek jūs galit save vadinti pavyzdingais piliečiais, kad sakot, jog vyriausybė šika ant mūsų. Kas turi galvą, sugebės turėt ir namą ir mašiną ir turėti visomis prasmėmis, o kas žiūri, kaip čia momentiškai daugiau pinigų pasidarius, tai važiuoja skint braškių ir spjauna į tai, kad galėtų pasistengti čia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Gyventi jeigu turi galvą ne kopūstą galima visur tiek nigerijoi tiek lietuvoj tiek amerikoj ar australijoi , tik va kaikur galima gyventi geriau turėt namą(ne kokią gūžtą kur žiemą 12-16 šilumos ir tenka rinktis turėt lovą ar stalą) automobilį(normalų ne kokį 15+ metų senumo kibirą už kurio remontą per metus susidaro pusė jo rinkos kainos) tikėtis žmogiškos pencijos (tokios kai nereikia rinktis tarp vaistų nuo skaudančių sanarių ir 2dienų bado dietos) , žinot kad teisėsauga gina tuos kurie paklūsta įstatymui nuo tų kurie nepaklūsta, o ne tuos kurie turi pinigų nuo visų kitų , kartą per metus paatostogaut(ne būt išleistam neapmokamų atostogų ir sėdėt namie stebint šaldytuvo tuštėjimą) , turėt žmonišką hobi ir juo užsiiminėt (ne žiūrėt žvaigždžių duetus valgant akcijinę dešrą) tobulėt visais atžvilgiais. Kiekvienam lieka rinktis jei žmogus gali būt laimingas gyvendamas betkokiose sąlygose tada tegul svarbiausias rodiklis renkantis kur gyventi jam būna nusistatymas kad jeigu jis kažkur išvyks tai bus ubagas ir valstybės išdavikas nes taip sako tie kas jau pasiliko bandydami save pateisint , o jeigu ne tegul važiuoja kur mano esant geriausia ir būna laimingas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
emigrantai.. kuo toliau tuo tas zodis man daros panasus i izdavika. baily, ar dar koki.. dvasios ubagai , tevynes nepuoseletojai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#23 rastiskai, zodziu, gal.. Bet vakarai mus laiko Rusija. Mes jiems kaip japonams kinieciai. I darbus priema ne diplomai ar pasirasyti dokumentai, o darbdaviai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#7 Kaip patriotui gaila, kad tokia tiesa. Prasimušt be proto sunku. Aukštojo kaip kažkokio stebuklo, duodančio iškart dešimttūkstantines pajamas, niekada nevertinau, bet kalbant apie verslą tai tikrai reikia be proto didelių valios pastangų, kad nemestum visko velniop susidūręs su sistema (aka LRS įstatymais ir VMI)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#27 vadinas, tu esi tas, kuris nesugebėjo, tai yra, nesurinko pakankamai balų ir neįstojo į nemokamą vietą. Tai tavo asmeninių prioritetų pasiskirstymas gyvenime į juos nesikišu. Bet galiu garantuot, kad mokeis mokykloje. Žinias ten gavai už dyką, nes tai tau garantavo Lietuvos valstybė. Žinios vienas brangiausių išteklių, bet dar kartą primenu, tu jas gavai už dyką. Kad neišmokai kažko ir neįsisavinai, bėdos tavo. Kiekvieną gerai besimokantį valstybė pasirengusi finansuoti, jei tu ne jų tarpe, tai kodėl gi reikia loti ant valstybės.
Hug nuotrauka
Hug prieš 5068 d. Atsakyti   
Bye bye Lietuva :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Koks dar investavimas universitetu ? Patys mokam po 6 gabalus tiem sikniam per metus, ir dar po to jiem ala grazint remiant juos ? As sumoku pakankamai, ir nematau ka jie be mano sumoketu litu dar i mane is savo kisenes investuotu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Situacija. Kaimynas Petras pasiskolino iš manęs du šimtus litų, sako pirksiu žoliapjovę, taigi, pinigais aš tau negražinsiu, gražinsiu pjaudamas žolę. Jis padla nusipirko žoliapjovę iš mano pinigų ir persikraustė. Tai va ir jūs tie patys, kur svetur išvažiuoja. Viskas gerai, visokių yra. Yra, kurie tikrai betkokiu atveju renkas mokslą ar gyvenimą užsienį. Bet tai, ką čia kalba potencialūs emigrantai, tai yra šūdų maišas. Jei jau jūs toki geri ir geresni už tuos, kurie aukštai sėdi, tai išvažiavę ir užsidirbę parsiųskit pinigus universitetam, mokyklom, kolegijom, kurie už jus laidavo ir į jus investavo. Niekam nepatinka skolininkai. Jūs nepatinkat valstybei. Kas čia kalbėjo apie įstatymus, tai pirma, manau, reikia juos padoriai išmanyti ir tik tada diskutuoti. Jei yra pakankamai nusimanančių, tai prašau argumentuotai pateikti savo nuomonė apie pataisas racionalias juose, jei nėra, tai kam čia juos kišti. Ir dar. Čia bėra ateities? O ką ten? yra? Tai leiskit paklaust, kas ten būsit? Pomidorų skynėjais, lentų krovėjais, o gal pakilsit iki statybininkų? Pabaigęs čia architektūrą, ten architektu taip lengvai nebūsi. būsit ta žemesnioji kasta, kurią patys britai pripažįsta esant.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#23 šiuo metu daugelio Lietuvos universitetų diplomai yra pripažįstami visoje Europos Sąjungoje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Tas Lietuviu bruozas uzsitarnauti viska staiga.. Verkiat kad pabaige ausktaja nerandat gero darbo. Kas is to jei tu baigsi lietuvos universiteta? Tavo diplomas nebus pripazintas niekur Europoje, juo labiau kitame zemyne. Na kiek girdejau tai Rytu Vokietijoj pripazino ten kelis tautiecius. Kodel yra tokia situacija? Palyginimui duosiu UK. Lietuvoje 12 klasiu baigusiu mokiniu istojusiu i Lietuvos universitetus/kolegijas yra 90%, UK 12 klasiu baigusiu mokiniu procentas istojusiu i UK universitetus/koledzus yra vos 30%. Kodel taip yra? Valstybe (siuo atveju Lietuva) nefinansuoja svietimo istaigu taip kaip reiketu, to pasekoje, universitetai/kolegijos susirenka pinigus is studentu, kurie baige gauna tik sausa teorija is wikipedijos. Isleidziami nepasiruose gyvenimui asmenys, isitikine kad baige universiteta jie uzdirbs milijonus. Prisiziurejusi lietuviu tauta per daug amerikietisku filmu kuriuose gyvenimas atrodo toks nuostabus ir taip lengvai uzdirbami pinigai. Sitie emigrantai yra silpni. Jie nemoka siekti. Materialistai. Kvailiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#21 +++
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
O man atrodo, kad televizija ir patys lietuviai (toks jau mūsų būdas) mato tik tai, kas blogai. Nesakau, kad Lietuvoj gerai gyvent, ne. Bet kasdien girdėdami apie krizes, neteisybę ir visą Lietuvos purvą tik dar labiau nuotaiką ėdamės. Kodėl taip mažai girdėt, kad lietuviai yra geri lazerių srityje, kad sporte daug pasiekia... Ir šiaip, aišku, Norvegijoj, Airijoj ar dar kur geriau, bet Lietuva taip pat ne blogiausia šalis. Trūksta, mums, lietuviams, optimizmo :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Jau geriau tada būti kapitonu, o ne žiurke :) Jei nieko nebandysim keisti, tada sutinku - Lietuva išnyks. Tačiau kam yra piliečiai, jei ne bandyti ką nors keisti? Aš esu UŽ mokymąsi Lietuvoje, UŽ gyvenimą Lietuvoje ir UŽ darbą Lietuvoje. Nes tik taip galime išsaugoti valstybę.
Lietuvninkai mes esam gimę,
Lietuvninkai mes turim būt.
Tą garbę gavome užgimę,
Tą ir neturim leist pražūt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
tai tau duok dieve, jam tai pasiseks, o tau abejoju.. :/#11
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
lietuva- skule
BBD. nuotrauka
BBD. prieš 5068 d. Atsakyti   
Na o tu būk kapitonas,ir sėdėk čia iki paskutiniojo Lietuvos atodūsio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Žiurkės pačios pirmos bėga iš skęstančio laivo :)
BBD. nuotrauka
BBD. prieš 5068 d. Atsakyti   
Super!
BBD. nuotrauka
BBD. prieš 5068 d. Atsakyti   
Super!
BBD. nuotrauka
BBD. prieš 5068 d. Atsakyti   
Super!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Net nebuvo minties mokytis lietuvoj, po 12 iskart kurnors kitur varysiu tik ne cia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
duok dieve tau pasisektu ten ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Esme ta, kad tarkim baigęs studentas aukštąjį mokslą, turėtų pradėti kurti savo gyvenimą. Gerai, kurių tėveliai turtingi ir pan, bet kiek tokių yra? Reikia ir apie savo būstą pradėti galvoti ir pan. O baigęs studijas nu max gausi pora tūkstančių, iš kurių galėsi tik pragyventi, tai kokia čia ateitis? Čia jau ne patriotiškumo klausimas. Jei tave tenkina vien tik egzistavimas, ištisas kapeikų skaičiavimas tai sveikinu. Manęs netenkina ir nesiruošiu dirbti Lietuvoje, nes jaunas žmogus ateities čia neturės, Baigęs studijas dirbsiu užsienyje ir net negalvoju apie pasilikmą Lietuvoje, nes pasikartosiu, bent jau dabar ateities čia nesukursi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
gali gauti 2000 iskart juk nebuna niekad nieko , nebent teleloto ,ar palikimas. bet vis su laiku ta alga auga. ir kai pasieki gera supranti ,kad neveltui nevazevai halimint i europa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
zinai,, kiekvienas savo gyvenimo kalvis ir pas kiekviena skirtingai viskas surikiuota.. Taip nuteka protai , tie kurie nieko cia neturi.. bet yra visokiu juk. as pvz patriotas ir nezinau ar noreciau mokintis norvergiskai ,kad tikrai gera darba gaut. Tai ko nx neisvazevai iskart mokytis i uzseni , o dbr sedi valstybes kiesenei ji uz tave biesnus pinigus moka kad gudras taptau , o poto pisi i uzseni raga palikes. skola valstybei , ar bent grisi eura pajautes. nieko nesakau blogo.. kiekvienas kuriam savo gyvenima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
siknaskyle >> Visi protingi žmonės kaip tik ir išvažiuoja, nes Lietuvoje viskas yra blogiau nei užsienyje. Ką baiges aukštąjį mokslą gali dirbti ir kiek gauti Lietuvoje? Norvegijoje savaite padirbęs daugiau gausi. Kokį verslą gali kurti, kai tokie įstatymai? Dar ilgai laukti reikės, kol bus gerai gyventi Lietuvoje. Gera šita mintis ''Kada bus gerai gyventi Lietuvoje? - Jau buvo.'' Vieni metai buvo, po kurių viskas sprogo. Bet kadangi tu esi šiknaskylė, tai tu nelabai ir ką suprasi, šiknaskylės ir lieka, o protų nutekėjimas toliau vyksta sparčiai ir nėra priežasčių, kad jis liausis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
daugyuma juk proto ubagu isvaziuoja , o ne visi juk atsilupe ir ne taip cia blogai gyvent yra. Tik pasirink savo galimybes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
130 zmoniu per diena, tad po 35 metu lietuviu isvis nebebus, o pati salis sunyks po kokiu 20
Rodyti daugiau komentarų (50-54)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų