-Kodėl jis neatrašo???

2016.06.12 patalpino vnz3
  • 11
3
futbolas,vyrai,vaikinai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: futbolas, vyrai, vaikinai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2865 d. Atsakyti   
Pries mylintis galima gerti nuo 50 iki 200mg avanafilio, kuris yra veikliaja spedros medziaga. Kadangi jis veikia net iki 6-7 val, per para nereikia gerti antro karto. Saugu vartoti ir reguliariai, kasdien, taciau nebutina, jei poreikis nera toks daznas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2865 d. Atsakyti   
Na, kai erekcijos problema islenda kaskart mylintis, tai imi po trputi to artumo ir prisivengti, prarandi pasitikejima savim, stengiesi kazkuo kitu uzsiimt. Bet jei noro yra kazka keisti, tai patarciau su Spedra. Ji neisbalansuoja organizmo veiklos kaip viagra ir pan., uztat poveikis stiprus ir tikslingas- issprendzia erekcijos rupescius vos per 15 minuciu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2866 d. Atsakyti   
Dabar tik susimasciau, kaip nerealu buvo, kai nebudavo telefonu, nereikdavo pastoviai su panom rasinetis...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų