Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Moteris be apvalumų - Tas pats kas piniginė be pinigų

2013.12.10 14:40 patalpino Gr333ta
  • 3
2
girl
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: girl


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3770 d. Atsakyti   
Ir prie to pačio žinau, kad į mano komentarą bus atsakyta, kad čia rašė kažkokia merga, kuri yra lenta ir pavydi toms, kurios turi privalumus. Deja. :) Rašo ne mergina, pasakau iš karto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3770 d. Atsakyti   
Kai nesąmonė. Jei moteris iš prigimties neturi privalumų, tai jai nenorint jaustis, kaip "tuščiai piniginei" reikia prisipumpuoti to silikono? Aišku, po to jau bus apvarymas, kad ji silikoninė, tad ką jai daryt tokiu atveju? Kažkaip nelogiškai skamba. Tikiu, kad bus komentarų "čia skonio reikalas, vieniems patinka su apvalumais, kitiems ne ir t.t.", bet pažvelkime ir iš kitos pusės. Kuo gamta apdovanojo, tuo ir džiaugiamės, o su privalumais ar be, tai mažiausiai turėtų rūpėt, nebent vyras ieško ne asmenybės motery, o tik išvaizdos, kuri su laiku, deja, išnyks. O be to, ne išvaizda svarbiausia. Dedu galvą, kad demotyvaciją kūrė paauglys arba nesubrendęs vyras... Arba kokia stora merga iš kurios buvo išsityčiota ir ji maždaug norėdama pastumt ant vadinamųjų "lentų" sugalvojo tokią frazę ir patalpino į internetą, kad pasijustų geriau, nes ji mat "turinti" tuos privalumus. Ką galiu pasakyt - numesi svorio, privalumų neliks. :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų