Mokslas prieš religiją - Gal dabar jums atvėriau akis?!

2011.07.04 patalpino zilwis777
  • 133
45
mokslas,pries,religija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: mokslas, pries, religija


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4107 d. Atsakyti   
#42 Jei sugebi save įtikinti, kad tau padeda kažkas iš aukščiau, tai aišku, kad tai suveiks kaip psichologinė parama. Bet racionaliai mąstantys žmonės ieško patikimų ir naudingų būdų susitvarkyti su problemomis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4201 d. Atsakyti   
@megusta > #41 :D LOLOLOLOL Kas tam mokslui be religijos? dar geriau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4301 d. Atsakyti   
42#, 41#, 40# Teisingai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4338 d. Atsakyti   
taip gal tikejimas ir nepades isgydit kojos bet galbut suteiks jegu nepasiduoti. ir gyventi bei sypsotis. taip galbut mokslas mums isgydis kojas bet gal mes tapsim vergai skausmu ir vaistu. nelygiink religijos ir mokslo po viena. geriau paieskokit ka nuveikia bendrai religija ir mokslas....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4351 d. Atsakyti   
Mokslas be religijos yra luošas, o religija be mokslo - akla.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4440 d. Atsakyti   
na maldos tikrai padeda pasveikt.
bet.
tai irgi moksliskai irodyta.
pasidomekit :)
nustepsit ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4554 d. Atsakyti   
isitrinkit nx jus galvas tikekit to dievu jai jums su galvom negera acilupe esat ir tiek filosofoju skaiciau biblija ir visa kita s pasiskaitykit ir suprasit kad tai tesiog pisimas proto :)
Nuotraukos nėra
mosquito prieš 4644 d. Atsakyti   
#37 nepainiokit dievo su pasamone, jei meldeis ir tau nusissipsojo laime - gavai ko norejai arba pasveikai nuo nepagydomos ligos tai nereiskia jog dievas yra, tai reiskia jog nieko neismanai apie tikejima (tikejimas jokiu budu nera susijas su dievu, baznycia, religija) siulau visiems tikintiems paskaityti Joseph Murphy knyga apie pasamone ir itaiga, jau metus vadovaujuosi sia knyga, rezultatai stulbinantys.

Zmogui neimanoma suprasti aplinkos, nes smegenys perdaug rybotos, net toks dalykas kaip vaizduote tera prisiminimu kaitaliojimas vietomis, neimanoma isivaizduoti to ko nesi mates ar susapnuoti. O mintis apie visata, laikmati ir visa buti (materija, laikas, erdve) tikrai labai vercia susimastyti kas uz viso to slypi, vienaip ar kitaip jei dievas ir yra jis net nezino jog mes egzistuojam.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4646 d. Atsakyti   
#32 Tai ka zmogus mate savo akimis yra realu: as maciau realu Dievo veikima ir ne tik maciau, o patyriau savo kailiu. Puikiai zinau, kad nesu vienas toks zmogus, o be manes ne du ir ne penki gauna akis is nuostabos isverst... Bet Dievo vis tiek nera, net jei aiskiai ir akivaizdziai matomas jo veikimas??? Kazkaip galai nesueina, o saves itikinejimai tokiuose dalykuose net nelimpa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
#16 Esi ne tik tu vienas t.y. ne tik tu, kuris meldiesi, prasydamas Jo isiterpimo, bet ir kiti, kurie mazu maziausiai apie Ji nori girdeti (cia kalbant apie tai, kai meldiesi uz tai kas liecia ne tik tave viena). Taip pat malda be tikejimo (tikro) irgi ne kazinka. Jeigu netikesi tuo kurio prasai, tai kaip gali tiketis ka nors gauti? Jeigu as netikeciau, kad turiu tevus, tai ar saukciau juos ir prasyciau to ko man reikia? Ne. O jei ir bandyciau saukti, tai kazi ar atliepa gauciau. Bet as tikiu, nors ir nematau ju gyvai ir vis delto skambtelnu ir paprasau: jeigu tevai mato, kad tai nepakenks duoda tai, ko prasau arba leidzia kur nors islekt kai noriu. O jei tai ko prasau is tiesu nera naudinga, tai net nesvajok :). Kita vertus yra posakis: belskit ir bus atidaryta. Tai reiskia ne viena karta prasyti, o tiek, kad ikyretum ir del ikyrumo gautum tai ko prasai arba bent suprastum, kad tai ko prasai is tikro nera reikalinga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
#14 Dievas yra Meile (plg. Jono evangelija. Jei kas norit tikrai suzinot atsakyma kaip ir kodel tuomet, perskaitykit visa sia evangelija nuo pradzios iki galo ir ne prabegom, kaip bet koki romana, bet permastant). Be to Dievas nebutu Dievas jeigu mes apie ji viska nuo A iki Z zinotume. Argi mes labai daug ka zinome ka reiskia myleti kiekviena zmogu taip, kad gyvybe uz ji galetume atiduoti?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
l lol, o tu gal turi argumentu, kad Dievo nera? Jei taip, tai prasom juos pateikti. O medicina tai tikrai nera irodymas, nes patys gydytojai neretai yra priversti pripazinti stebuklus (viena gyva pavyzdi zinau ir gydytoju reakcijas i tai, o antra jau aprasiau anksciau, po sita pacia demotyvacija) evoliucija taipogi (nebent tik tiems, kas nesigilina i tai is tikruju). #12
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
Yra knyga apie Glorijos Polo patirti klinikines mirties metu. O Dievas negali isikisti i zmogaus gyvenima be jo sutikimo, nes sukurdamas zmogu dave jam laisva pasirinkimo valia. Jeigu Dievas kistusi i zmogaus gyvenima be jo sutikimo, tai iseitu, kad zmogus yra kaip robotas, bet ne laisva valia turintis asmuo...#9
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4651 d. Atsakyti   
Vėl apie tą religiją... Kiekvienam aišku, kad joks Dievas ligų neišgydys, ko kaip vaikiščiai galvojat, kad jei kas tiki, tai meldžiasi ir nieko nedaro. Nieko panašaus nėra, milijardai žmonių pasaulyje išpažįsta kokį nors tikėjimą, pvz. budizme tokio dalyko kaip Dievas nėra, o tie sugalvoti įsakymai yra žmogaus teisybės ir dorovės principai, tas pats, kad jus mokytų: nevok kito daigtų. Ar čia kažkas yra blogo? Taip, perskaitykit knygų apie dvasingumą, tikėjimus, moralę. Atrodo, kad 14mečiai vaikiščiai protingesni už kitus ir gali įrodinėti savo tiesas. Be abejo, visi žinom, kad to Dievo AUKŠTAI DANGUJE nėra, nebent gali save įtikinti, kad yra. Kažko visi sėdi prie kompo ir tik tai ką jie matė gali būti realu ir tikra.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4651 d. Atsakyti   
kiekvienas zmogus yra PATS SAU dievas, sakykit jus ka norit, nesvarbu tikit tuo ar ne..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4651 d. Atsakyti   
zilwi, tai nežiūrėk ir tu prisijunk... Dabar nei į tradicinį mokslą, nei į religijas nežiūriu rimtai, nes tai nieko gero neduoda.. Domiuosi savęs tobulinimu, ezoterika, dvasingumu ir man atsiveria didesnės galimybės nei joks mokslininkas ar religingas žmogus gali pasiekti...
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4651 d. Atsakyti   
Gražu žiūrėt kaip jūs čia ginčijatės. :}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4651 d. Atsakyti   
yra toks anekdotas. potvynis. labai religingas žmogus tupi ant stogo. meldžiasi, prašo Dievo pagalbos. atskrenda sraigtasparnis, nori nukelt jį nuo stogo, žmogelis liepia netrukdyti jam, toliau meldžiasi. atskrenda dar vienas sraigtasparnis, po to dar vienas. jis aišku nepasinaudoja progom ir miršta. po mirties susitinka su Dievu ir klausia, kodėl gi jis jam nepadėjo. į ką Dievas atsako: aš gi tau tris sraigtasparnius atsiunčiau, asile.
analogiškai ir su mokslu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4651 d. Atsakyti   
Jus esat zmones kurie kalba nesaones ir net nezinote apie ka. Todel atsigaukite ir krc pasidomekite kuo nors pries kalbedami...
Kira nuotrauka
Kira prieš 4651 d. Atsakyti   
#24 Tai yra irodyta. Tipo kai zmogus yra paniures visalaika, sunkiau pereina kokia liga, o kai tiki, kad jis pasveiks/isgyvens/what ever, jo kunas pats pradeda kovoti su liga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
Reikėtų nustoti vartoti žodį Dievas, nes daugeliui žmonių jis asociuojasi su "Senuku ant debesies".
Religijos tik kiršina žmones ir yra naudojamos valdyti masėms. Šiokią tokia naudą gal ir būtų galima rasti..
Jėzus buvo tik žmogus.. Jie buvo puikus žmogus, nes siekė pabudinti tuomet gyvenusius žemės gyventojus.. Norėjo įskiepyti dvasingumą, bet kažkas sumastė, kad reikia iš jo padarytį religiją, kad būtų įmanoma valdyti mases... Biblija buvo "apkarpyta".. Išėmė vietas, kur buvo rašoma apie Reinkarnaciją, nes tai būtų sutrugdę valdytį žmones dėl to ,kad kunigai nėbūtų galėję sakyti "Padarysi tai - degsi pradaro liepsnose"..
ŽODŽIU.. PRITARIU mosquito, kad įsigytumėte knygų apie samonę, pasamonę, dvasingumą, ezoteriką...
MAN DIEVAS YRA VISOS VISATOS AUKŠTESNIOJI JĖGA, KURI TEKA MANIMI KIEKVIENĄ AKIMIRKĄ.. JI YRA VISUR..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
#22 dar reikejo pasakyt kad tas tikejimas kai sergi veikia smegenys ir zaizdos ir pan. greiciau uzgija kaska esu skaites apie tai ;D
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
iki tobulo #22 komentaro pritruko prideti, kad, musu atveju, krikscionybe - pati turtingiausia sekta pasaulyje, turinti MUSU "dieva"..
Nuotraukos nėra
mosquito prieš 4652 d. Atsakyti   
Prirasiau daug, bet paskaitykit jei sudominau nueikit i knigyna ir isigykit knygu apie pasamone, saves valdyma , itaiga ir pan, ir nebereikes jums kazkieno sugalvotu pasaku.


Religija - tai debilizmas, smegenu plovimas ir dar vienas budas valdyti nemastancius zmones, duok jiems dieva ir tegu garbina o to dievo vardu plauk is durniu pinigus.

Mokslas - tai zmoniu loginio mastymo ir bandymu rezultatas, kolkas nadug ka gali jis paaiskinti ir padaryti.

Religija vs Mokslas - nuo pat viduramziu religija kanda mokslui i gerkle, vis kanda ir kanda , nes kur aiskus faktai paneigia religija ten mazeja tikinciuju (debilu atsiprasant) kad ir dabar kazkoks nupiepes senis aiskina jog negalima uzsaldyti embrijonu, i ligonine tokius uzdaryti.


Tikejimas - TAI NE RELIGIJA , tikejimas yra laisvas pasirinkimas nesvarbu tu tiki i dieva, i perkuna, i saule i buda, i kokia muhameta ar dar ka, svarbu ne ika tiki bet pats tikejimas. PVZ: zmogus tikintis i dieva suserga kokia liga, jis meldziasi ir yra issitikines jog pasveiks 100% va ir turim tuos stebuklingus isgijimo atvejus, taip pat su stebuklingomis vietomis, visokais stebuklingais gyditojais ir pan, ne dievai ar stebuklingi daigtai jus gydo o pats tikejimas kai zmogus isitikina kuomnors 100% is be jokiu abejojimu jis gali tai padaryti, tai yra TIKRA

o visi pranasai, dievai ir kitka tera tik vizualus iramkis.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
gerai tada taip, kas privercia zmones nemastyti?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
#17 O tave kažkas verčia mąstyti?
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
povilaiq, ne apie tai kalba cia pagrindine vyksta dabar :D
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4652 d. Atsakyti   
buvo...
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
#13, kas vercia zmones mastyti?
zvp nuotrauka
zvp prieš 4652 d. Atsakyti   
#13 Gerai, atsakysiu taip (tiksliau, paklausiu): kodėl jis neatsiliepia į maldas, kai žmonės prašo jo įsiterpimo? ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
Užteks prikišinėt savo nuomonę. Nori tiki - nori ne. Bet juokingai atrodo, kai netiki Dievu, o dėl karų it t.t. kaltina jį. Apsispręskit ir nekiškit kitiems savo nuomonės.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
bet kaip cia yra, dievas daro tik gera ir nieko blogo, o zmones tik bloga ir nieko gero. man va labai norisi isgirst atsakyma i klausima, kas yra dievas? duodu 100% kad neatsakys teisingai..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
#9 o kodel tu manai, kad Dievas TURI kistis? siaip tai didzioji dalis nelaimiu pasaulyje ivyksta butent del zmoniu kaltes. Dievas dave zmonems laisva pasirinkima, kodel jis turi kistis, kai patys zmones elgiasi kaip kvailiai? kas verte zmones del idiotisku nambiciju pradeti 2 pasaulini kara, kas verte japonus statyti atomine ant juros kranto, Dievas gal? ne. zmones turi tai, ka prisidirba patys.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
anona, tu gal prasiplauk smegenis biski... skirk politika nuo medicinos... neturi argumentu, kad dievas yra, tai nepradek pezet nesamoniu apie tai, kokie zmones yra save zudantys, nes tai yra net nesusije su dievu....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
#8 ir kaip manai, kuri demo labiau estetiškiau atrodo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
neesme kad su demo jau buvo ...
zvp nuotrauka
zvp prieš 4652 d. Atsakyti   
#5 Iš kur tokios žinios apie atsiveriančius šėtono vartus? Ir visą kitą neigiamą įtaką? Gal yra koks straipsnis šia tema, kadangi esi tokia užtikrinta (kaip supratau esi „ji“), tuo ką sakai. Būtų įdomu pasiskaityt ir man.
Aš sutinku su Tavimi, kad žmonės patys žudo ir verčia kentėti kitus. Tik va, kodėl Dievas negali įsikišt? Kodėl jis nepadeda nekaltiesiems? Sakysi vėlgi, kad mes patys neriamės kilpą ant kaklo. Tebūnie.
Tikrai nebandau įrodyt, kad jo nėra. Visada sakiau ir sakysiu, kad kiekvienas turi teisę rinktis, kuo tikėti ar netikėti. Tik norėčiau užduot Tau vieną klausimą. Ar Dievas myli VISUS be išimčių vienodai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
#5 aik nahui tingiu skaityt
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
pritariu #4. anona, kas yra dievas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
Darai aborta - zudai negimusi, negalinti apsiginti zmogu ir setonui ispleti vartus i si pasauli... Kuo daugiau nuzudytu kudikiu, tuodaugiau pasauly blogio, tuo daugiau kancios...Keikiesi, izeidineji kitus ir pan. - itakoji kitus neigiamai (pvz, jei koliosi nescia moteri tai gali labai smarkiai atsiliepti jos kudikiui... net labai smarkiai...). Eini burtis pas visokias raganas, burejas, keretojas, ejstrasencus, chiromantus ir pan. - neriesi grandine ant kaklo ne tik sau, bet ir savo artimiesiems net savo vaikams. Pats tai darai, dalyvauji ar darai spiritizmus ir pan. - pasekmes garantuotos.
Karta vienas kunigas nuejes i psichiatrine ligonine, po Lietuvos nepriklausomybes atgavimo, beveik ironiskai paklause daktaro, kiek toje ligonineje yra apsestu zmoniu. Jis juokavo, o gydytojas jam rimtai atsake ,,Kiek nori." Netrukus kunigas gavo tuo pats isitikinti... Kiekviena nuodeme turi pasekmes. Jei nuo jos nekenti tu pats arba to nejauti, tai ta kancia tenka kitiems. Galiausiai mes patys verciam kenteti kitus, zudome, nuodijame vieni kitus ir tuo dar dziaugiames, kraunames pinigus ir pan... Kas nuleido ant Hiroshimos ir Nagasakio atomines bombas, Dievas ar zmones? Kas kelia karus? Kam galime pasakyti aciu uz I ir II pasaulinius karus? Kam galime pasakyti aciu uz sulauzytus zmoniu gyvenimus tu karu metu. Kam vaikas turetu dekoti, kai jo tevai jo nekencia, kai mokykloj is jo tyciojamasi juodai? Juk tai daro ne Dievas, o zmones. Kiekvienas zmogus renkasi pats ka daryti ir kiekvienas jo pielgis turi atitinkamas pasekmes.
Holokaustas/genocidas... Tai Dievo darbas?www.youtube.com/watch?v=5QLXNp59BzA&NR=1 /> www.youtube.com/watch?v=VmSc8ZKvDKw&feature=related /> Tikrai ne! Visa tai yra zmogaus ranku darbas. Ir tai kas dabar vyksta yra zmogaus ranku darbas ir jo darbu pasekme.
Berods Kizi sala buvo baisiausia tremimo vieta Rusijoje (gerai nepamenu, bet tikrai zinau, kad viena is salu, esanciu tame kraste, kur yra Kizi sala). Kas ten patekdavo, gyvas neiseidavo. O ka ten siusdavo? Aisku, kad tikincius zmones, atsisakiusius atsizadeti Dievo (ir negana to, savo tautiecius). Abejoju ar ten buvo geriau nei Ausvice. Turbut tas pats. Tik keista, kad internete info a[ie tai nera...

zvp nuotrauka
zvp prieš 4652 d. Atsakyti   
#3 Kaip gali paaiškinti tokį dalyką, kad Viešpats leidžia žmonėms kentėti, susirgti visomis Tavo išvardintomis ligomis. Kaip gali paaiškinti, kad jis leidžia nutikti tokiem dalykam?
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-wdGbkWXLlFuYzzkShgMgE-Xcwn_3ANZV_U5PAmtoTGvgiWXU&t=1 /> spot2day.com/wp-content/uploads/2011/03/Japan-searching-dead-bodies-fire-fighters.jpg /> www.sciencephoto.com/image/98721/530wm/C0034495-African_child_dying_of_AIDS-SPL.jpg
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
Kaip paaiskinsit sita ir daugybe panasiu atveju? ,,Kai nebebuvo vilties isgyt,as verkdamas paprasiau Viespaties isgydymo,kad pamatyt savo uzaugusia dukrike ir kad isgirsciau zodzius:teti,as myliu tave!Norit tikekit,norit ne,bet Viespats isgyde ta pacia akimirka.Visi kraujo analizai,biopsijos rode piktybini vezi,nebepadejo nei lazeriai,nei vaistai i kuriuos isleidau visus pinigus ir pries vaziuojant operuotis meldziau Dieva gyvenimo.,.padare pakartotinus tyrimus...vezio neliko.Viespats pats mus pasisaukia ir pasirenko ir parodo savo meile i mus,ziuredamas i musu sirdis.tai jei ateje vyrai ar moterys paliudija,kaip ju gyvenime Viespats parode savo meile,nematau tame blogo." Cia is vieno zmogaus liudijimo.
Kaip galit paaiskinti tokius dalykus kai per akimirksni atsistoji is invalido vezimelio, kai jokios medicinos priemones nepadeda pasveikti is paralyziaus? Kaip galit paaiskinti tokius atvejus kai zmogus praso Dievo isgydyti nuo AIDS, vezio (kai dienos jau suskaiciuotos) ir panasiu ligu, kai medicina ir joks mokslas lieka visiskai nepajegus nic nieko padaryti?
zvp nuotrauka
zvp prieš 4652 d. Atsakyti   
#1 Ne visiem aišku ;)
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4652 d. Atsakyti   
tai savsem.. pradesim dabar irodineti per demotyvacijas tai kas ir taip aisku.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų