Mokslas gali nuskraidinti į mėnulį. - Religija - į dangoraižius

2011.03.08 patalpino megapixelis
  • 220
26
religija,mokslas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: religija, mokslas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4278 d. Atsakyti   
del sios siutacijos religija nekalta bet as visvien tikiu mokslu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4570 d. Atsakyti   
Aš kaip inžinierius 100% sutinku su MOHAMMED, tokio pastato neįmanoma nugriaut atsitrenkiant lėktuvu. O dar vienas dalykėlis, pažiūrėkit į youtube, jei visvien manot kad tai lėktuvo darbas, tai kodėl pastatai griuvo nuo pamatų, nors lėktuvai į viršu trenkėsi? :D Atsakymas: perpjautos plieninės pastato sijos ir terminės bombos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4784 d. Atsakyti   
kaip visi teliku tiki lol :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4787 d. Atsakyti   
Prie ko cia ta religija, koranas niekada nesake tokiu dalyku galvot, o kad amerika apkaltino musulmonu tikejima- didziausias absurdas ir prpoganda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4787 d. Atsakyti   
Islamo pergale norima pasiekti ginklu :|
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d. Atsakyti   
Ai, tuos dangoraizius state taip, kad atlaikytu, zinovas tikrai nesu, bet ir man, remiantis paprasta logika ir keletu paprastu faktu, aisku kad tie bokstai negalejo imt ir sukrist del lektuvu, o kur dar WTC7 kuris sugriuvo ir be jokio susidurimo, aisku buki amerikieciai praplautom smegenim, dauguma ju net nezino kad buvo sugriautas ir trecias pastatas :)

Mane labiau domina ne tai kaip, bet tai kad apskritai oficiali versija skyleta ir kad cia pats didziausias, geriausias ir visoks kitoks pats paciausias false flag terorizmo pavyzdys.

Ka atsimeni puikiai, tai kad Dick Cheney pats perime kariuomene i savo rankas ir neleido jiem nieko nedaryt su tais lektuvais, nors jie buvo stebimi ir buvo aisku kad jie uzgrobti.

I visa ivyki isiveles ir Busho brolis kurio imone ar kas buvo susijus su saugumu ar pan. bokstuose, dar burys sionistu zydu kaip Larry Silversteinas, uzdirbes viena kita milijarda is draudimo. Tas Laris, beje, tais metais kas ryta pusryciavo viename is bokstu, bet 9/11 ten nepasirode. Koks sutapimas :D

"Section V of Rebuilding America's Defenses, entitled "Creating Tomorrow's Dominant Force", includes the sentence: "Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event––like a new Pearl Harbor"

Viskas labai graziai sustoja i vietas, kai supranti kad JAV sita 'ataka' buvo galimybe prisidengt tokia nesamone kaip, "Manome kad Saddamas Husseinas turi masinio naikinimo ginklu/remia Al Qaeda" ir isiverzt i Iraka. Visiem ir taip aisku koki pelna nesa nafta. Jie apie 9/11 kalbejo vos ne kaip apie gera dalyka, jee mes galim toliau skleist savo globalizma ir siekt pasaulio dominavimo, o jus idiotai tik mykiat del saugumo ir dirbat kaip vergai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d. Atsakyti   
to MOHAMMED >> dėl gaisro ir lydymosi temperatūros mes būtent šių bokštų atvejį nagrinėjome viename Anglijos universitete. Ką galiu pasakyt, kad tikrai ne gaisras kaltininkas didžiausias, o sprogimai. Galutinai griuvo dangoraižiai irgi ne dėl gaisro, o dėl to, kad susprogdinus vienas atramas (nežinau, kaip tiksliai jas įvardinti lietuviškai), apatinėms teko per didelis svoris. Beje, pirmo lėktuvo skrydis buvo nepavykęs, jis turėjo irgi taip pat, kaip antrasis atsitrenkti pasviręs į vieną iš dangoraižio kampų. Taip labiausiai pažeisdamas atramas ir sutrumpindamas visiško sugriuvimo laiką. Ir dar, sugriuvimo laikas labai priklauso nuo to, kokiame aukštyje įvyko susidūrimas, kuo žemiau pažeisi pastatą, tuo greičiau jis sugrius. Dėl to antrasis dangoraižis krito kur kas greičiau, atskaičiavus nuo susidūrimo su lėktuvu. Ir idiotai buvo patys amerikiečiai, nes įvykus avarijai pirmame dangoraižyje, buvo neleista evakuotis iš antrojo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4788 d. Atsakyti   
zeitgheist paziureja,dar paziurekit "siriana" is kur atsiranda terorizmas
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4789 d. Atsakyti   
#10 stai ka as vadinu debilu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
Ir kaip ruosiesi paneigt tai, kas akivaizdziai matoma video irasuose is 9/11?

Laisvas kritimas (beveik), tas vienintelis trumpas neryskus irasas kuriame VISISKAI neaisku kas isireze i Pentagona. Visos tos Bin Ladeno irasu analizes kuriose net be eksperto isvadu atrodo.. ehh silpnai.

Tie teroristai kurie buvo 'atsakingi' uz ispuoli.. buvo daugiausia Saudo Arabai. Tai gal paneigt galima ir tai kad amerikieciai isiverze i IRAKA? Dabar atgaivino ir suka trilijonus doleriu is opijaus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
Aisku visuo tuo domejausi senai, tam kad parasyt komentara dar karta nelysiu i tas nesamones antra karta ir skaiciai net turetu but perkreipti, del sito atsiprasymas, bet nagi paneik kad:

FTB konfiskavo video irasus ir nieko neisleidzia i viesuma, nors galetu labai lengvai uzciaupt visus konspiraciniu teoriju fanatikus.

Al Qaeda - "database", t.y duomenu baze kurioje viso labo surasyti Pentagono/CZV treniruoti zudikai ir panasus.
Netikru aktoriu apsirengusiu arabais ir prisilipdziusiu Osamos stiliaus barzda ir viesinanciu grasinimus kaip PRISIKTA.

Dar vertetu pasidomet kas yra Tim Osman ar kaip ten jis. (CZV Osama?:D)


Paneik, kad bokstai PIRMIEJI dangoraiziai ISTORIJOJ sugriuve nuo 'gaisro'

Paneik, kad WTC7 lygiai taip pat susmuko be rimtos priezasties.

Paneik, kad

1535ºC (2795ºF) - melting point of iron
~1510ºC (2750ºF) - melting point of typical structural steel
~825ºC (1517ºF) - maximum temperature of hydrocarbon fires burning in the atmosphere without pressurization or pre-heating (premixed fuel and air - blue flame)

Vien sito uztenka, kad taptu aisku, kad pats pamatas apgailetinos JAV vyriausybes apgaules yra visiska fantazija.

825 laipsniu karstis islyde pliena kuris lydosi 1500+ laipsniu temperaturoj... sekmes su tuo :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
#12 Beveik visi tavo isvardinti "faktai" tokie netikslus. Gal skaitei kokiam fanatiniam zurnale arba nugirdai viena ausim, bet realiai viska galima paneigt ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
#13 Del pirmu 3 stulpeliu sutinku paskutinis kad tiesiog nera prasmes ten gryzt nes vel labai daug pinigu reikia isleist , o seip viskas nuo zmogaus priklauso gali tiket - gali ne vistiek nepatikrinsi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
FTB isleistame sarase buve 'savizudziai teroristai', t.y 'tikrieji 9/11 kaltininkai', veliau pasirode ziniasklaidoje kaip visiskai gyvi ir sveiki, kai kurie isvis kitame pasaulio gale :D

Ar jau paminejau ir tai kad Bushas pats interviu sumaise Saddama Husseina su Bin Ladenu, ir visas kitas apgailetinas JAV vyriausybes melagystes?

Pentagonas labiausia kameru stebimas pastatas Amerikoje, bet net ir su vaizdu is kokiu 80 kameru nufilmavusiu 'lektuvo' isirezima i Pentagona, JAV vyriausybe paneigt visus gandus ir konspiracines teorijas sugeba isleist 5 SEKUNDES is VIENOS KAMEROS. Visus kitus pasalinius irasus beje, FTB konfiskavo.

Zodziu, FAIL demotyvacija, nes su tuo Menuliu irgi labai neaisku, kiek zinau jie treniravosi kaip visa tai sufabrikuot, visas projektas to meto technologijoms buvo per daug pavojingas ir brangus, kodel milijardus finansavimo doleriu nepataupyt, nusiplaut, o pasauliui pateikt ta pati nusileidimo Menulyje slamsta? Jeigu jau tikrai sugebejom ten nuskrist taip senai, kodel NE KARTO nebuvo pakartota kas nors panasaus?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
AHAAAAAAAAAAAA, burys urvuose besislapstanciu Islamo ekstremistu su plastikiniais peiliukiais iveike sudetingiausia ir saugiausia salies ginybos sistema pasaulyje.


Jeigu lektuvai kalti del dangoraizio griuties, kodel PLIENAS ju PAMATUOSE (kurie beje buvo SPECIALIAI pastatyti atlaikyt tokius ispuolius), turi DIDESNE lydymosi temperatura negu galima isgauti deginant lektuvu kura. Plieno pamatas pyst ir suminkstejo ir susilpnejo net nepasiekus reikiamos temperaturos?

Jeigu tikrai kalti musulmonai ekstremistai is SAUDO ARABIJOS, EGIPTO, LIBANO tai kodel JAV ISIVERZE I IRAKA?!

Net jeigu ir PIRMA KART ISTORIJOJE ugnis sugriove dangoraizi, tai kodel jie susmuko beveik tiksliai i savo pamatus LAISVO KRITIMO greiciu?

Kodel sugriuvo WTC-7 (Laisvo kritimo greiciu, be jokiu lektuvu) ?

Youtube pilna irasu kaip trecias pastatas susmunka pradedant nuo VIRSAUS(?) tiesiai i savo pamatus, nors nieks prie jo net neprisiliete.

Al Qaeda - CZV (!) treniruoti sukileliai teroristai karui Afganistane. Pavadinimas verciasi i kelis pavadinimus, vienas is ju TUALETAS. Kokia gresme ir siaubia pasauliui kelianti organizacija sava vadina tualetu? :D Al Qaeda - kompiuterio failas kuriame buvo tie visi treniruoti teroristai.

Pentagono isleisti irasai su Bin Ladeno 'prisipizanimais' yra prastos kokybes, neryskus. Ekspertu isvados - klastotes.


Duskit, TV vergai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
ŠTAI KĄ AŠ VADINU DEMOTYVACIJA!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
ŠTAI KĄ AŠ VADINU DEMOTYVACIJA!!!
Nuotraukos nėra
DeToXas prieš 4789 d. Atsakyti   
gera demo ;D
Nuotraukos nėra
ispanas777 prieš 4789 d. Atsakyti   
to Paulius Gircys
Matos kad 13metis esi, sakytu dabar kad pasaulis plokscias ir patiketum....net mano sese 6 metu zino kad bush'o darbas, pasaulio lyderiai isproteja del naftos....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
islame mokoma, kad jei mirsi kare - nukeliausi pas alaha. tai kaip dar gali buti ne prie ko?
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4790 d. Atsakyti   
siuo poziuriu as uz religija, nors siaip tai ten daugiau nieko naudingo ner :p
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 4790 d. Atsakyti   
#4 Nesuprantu taves. As sutinku butent del POZIURIO i religija. Religija supriesina zmones ir nesa mirti per amziu amzius, todel manau religija nera labai vertingas dalykas musu gyvenime.
Nuotraukos nėra
saunuolis prieš 4790 d. Atsakyti   
#2 ne dėl požiūrio, o dėl religijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4790 d. Atsakyti   
ziaurus ivykis bet demo tai gera visai
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 4790 d. Atsakyti   
Ne del religijos lektuvai iskrydo i dangoraizius... Bet del poziurio i religija tai sutinku.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4790 d. Atsakyti   
Žinok religiją - nežinok taikos.
Nežinok religijos - žinok taiką

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų