Mielas žmogau, - Aš žinau, kad prasižengę patenka į kalėjimą, bet kuo tau užkliuvo mano laisvė?

2012.04.22 patalpino zai0eerN
  • 73
5
gyvunai, kalte, jausmas, kalejimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4257 d. Atsakyti   
#1 Vakaruose tie zoologijos sodai yra puikiai pritaikyti kiekvienam gyvūnui individualiai, o apie savanas net nešneku - ten vienintelis skirtumas nuo laisvės yra tas, kad kartais pravažiuoja džipas su dvikojais padarais. O Kauno zoosodas tai tik gėdos medalio vertas. Ten gyvūnai tik kankinasi, ir viskas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4380 d. Atsakyti   
Pritariu nightbird
zai0eerN nuotrauka
zai0eerN prieš 4381 d. Atsakyti   
NightBird, sutinku su tavo nuomone.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4381 d. Atsakyti   
dar pasidomem kodel jie te puse ju ne is gero gyvenimo atsirado mazi neteko tevu o zmones priglaudzia ir pan srry uz klaidas klaviatura neveikia normaliai
NightBird nuotrauka
NightBird prieš 4381 d. Atsakyti   
Man pikta, kad gyvūnus pagauna iš laisvės ir juos augina narvuose tik del žmonių pramogos, nes visi nori juos pamatyti gyvai, neužtenka per TV pažiūrėt, o ypač, kai juos augina kokiam Kauno zoologijos sode, juk Lietuva nėra ekonomiškai galinga valstybė, negali leisti tuos gyvūnus šerti tiek kiek jiems reikia, (kiek jie pasigautų laisvėje) ir t.t. Tai kam to zoo? Žinau, kad daugelis nepaskaitys šios žinutės, bet man nesvarbu, nes tokia yra tiesa.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų