Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Likti Lietuvoje, tai būti patriotu. - Emigruoti, tai išgyventi.

2012.08.03 08:09 patalpino TiesiogLauris
  • 10
12
lietuva,anglija,emigracija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2430 d. Atsakyti   
nu perdeti nes Lietuvoj dar niekas nenumire is bado
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4274 d. Atsakyti   
#9 Nemokinu gyventi, bet ir cia galima uzdirbti daug. Jei algos mazai galima ir kitais budais uzsidirbti. Reikia tik galva tureti ir moket suktis. O kas cia sako, kad va cia nusikalteliai, kontrobandininkai ir pan. tai patys nekenciat sitos valstybes, bet jei kenkt tai jau netinka? Gal kuris seimunas maziau i kiseniu isikis, kad jus fura pravarysit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
#9 jesus fucking christ, enough already
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
toj lietuvij sudas darbo padoraus neimanoma rasti nebent tik per pazystamus kad ir as esu studentas lietuvoj niekas nenori duoti darbo tipo patirties reike isvariau y uzsieni iskart gera darba radau gera alga as uzsieni lenga darba dirbdamas uzdirbu daugiau negu mano abu tievai tai kur manot geriau lietuvoj uz skatikus arti ar uzsiny bent uz gerus pinigus dirbti
winston nuotrauka
winston prieš 4276 d. Atsakyti   
Tai iš kur tu ištraukei tokią absurdišką nesamonę, kad jei neemigruosi - neišgyvensi? Kas čia per toks dužęs suvokimas? Kiek tu žinai mokslus baigusių ir dirbančių žmonių kurie nesugebėtų čia išgyvent? Neskaitant nevykėlių aš nežinau nei vieno :) esam aukso viduriukas, Ne Amerika bet ir ne koks 100 afrikos ir pietų amerikos šalių. Mažiau tikėk ir klausyk kas propaganda mums yra bandoma įkalt..
TiesiogLauris nuotrauka
TiesiogLauris prieš 4276 d. Atsakyti   
winston. Pavyzdziui aš, ir Rusija man nėra artima širdžiai šalis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
Nieko blogo nematau kai žmogus išvažiuoja į kitą šalį užsidirbti pinigų, nes Lietuvoje jo atlyginimas per mažas, o naują darbą rasti jam sunku. Svarbu yra, kad grįžta atgal čia gyventi, o nepasilieka ten visam laikui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
negaliu ziureti kaip gryze imigrantai jauciasi kazkokiais aukstesnes klases zmonemis. Turbut tai kad fabrike su bezdzionem dirba suteikia toki pojuti :D
winston nuotrauka
winston prieš 4276 d. Atsakyti   
kas per atsilikėlis, rusų propagandos mylėtojas šitą, atsiprašant, nesamonę kūrė?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
tiesiog supranta, kad uždiką niekas pinigų neduoda ir lieja prakaitą. O ne verkšlena. Bet kaip kam geriau ar dirbti juoda fizinį darbą užsienyje ir uždirbti daugiau nei Lietuvoje, bet mažiau lyginant su tos šalies pragyvenimo lygiu ar dirbti + - padoresni darbą Lietuvoje, kur pragyvenimo lygis mažesnis. Kitaip sakant kartais mažiau reiškia daugiau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4276 d. Atsakyti   
sugeba, nes turi turtingus tėvus? kokį nešvarų versliuką?
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4276 d. Atsakyti   
Yra zmoniu kurie ir lietuvoje sugeba uzdirbti, nusipirkti nauja automobili ar pasistatyti nama. Tik ne kiekvienas tai sugeba.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų