Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Labiau išsivysčiusioje šalyje - gėda prisipažinti, kad esi lietuvis

2010.09.05 12:57 patalpino j.bogocionkas
  • 1
6
geda,prisipazinti,kad,esi,lietuvis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

OoS nuotrauka
OoS prieš 4954 d. Atsakyti   
#5 Visų pirma pasižiūrėk, kokie žmonės išvažiuoja dažniausiai. Ir šiaip, jei su protingu žmogum bendrausi tai tikrai nevertins pagal stereotipą.
Justas Bogočionkas
Justas Bogočionkas prieš 4954 d. Atsakyti   
nuvaziuokit i norvegija pvz, prieikit prie issilavinusios panos ir pasakykit kad esat lietuviai, krisit labai zemai, sutinku del sportiniu pasiekimu ir pan, bet kalba eina apie eilinius zmones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d. Atsakyti   
Aš jokių būdu nesakau, kad Lietuva- svajonių šalis ir čia vien intelektualūs žmonės. Toli gražu. Tačiau Lietuva turi tokių žmonių tiek mokslo, tiek sporto, tiek meno srityse, kurių gali pavydėti ne viena valstybė, nors jų ir nėra daug. Šia mintim noriu pasakyt, kad kiekvienas lietuvis turi tuo didžiuotis.
Kitas dalykas, kad ir gatvėje be marozų galima sutikti visapusiškai išsilavinusių žmonių, kaip ir kiekvienoje valstybėje.
Tad žiūrėti vien į tai, ką turime blogo, yra kiek kvailoka.
OoS nuotrauka
OoS prieš 4954 d. Atsakyti   
#2 Nu, šakės, visi vagys, urodai ir t.t. tik tu vienas toks nuostabus :) Turėtų būt sunku atlaikyti tą unikalumo ir tobulumo naštą?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d. Atsakyti   
#1 pats kaltas jei nepastebi
Bent man tai geda pripazint kad tokioj marozu vagiu bailiu ir pasikelusiu lopu saly gyvenu. Ir ne siaip sau stumiu, tokia tiesa yra, nuvaryk i uzsieni pamatysi kokie zmones ne tai kai cia visi praplautom smegenim nemastantys zombiai vieni kitiem per galva lipantys
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d. Atsakyti   
Tai kad jau tokie protingi, nesunku įrodyti, kad jų požiūris (kad ir ką čia norima pasakyt) yra klaidingas. Pats niekad nesu pastebėjęs kitataučių stereotipinių pažiūrų į lietuvius, kaip ir pats tokių neturiu. Tai jei jum kažkokie kompleksai neleidžia prisipažint, reiktų pasiieškot pagalbos.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų