Kuo skiriasi lietuvis nuo lenko? - Niekuo. Jie abu žmonės

2011.07.19 patalpino therunaways
  • 5
114
Kuo skiriasi lietuvis nuo lenko?
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4069 d. Atsakyti   
#95 Tiesą sakai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4324 d. Atsakyti   
#112 Neparašytum nei vieno rimto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4421 d. Atsakyti   
Geras klausimas ? :D , tų skirtumų tiek daug , kad atsibostų net rašyti ...
zvp nuotrauka
zvp prieš 4470 d. Atsakyti   
#110 Kam pas psichologą, o kam tiesiog užaugt reikėtų ;)
Wsprunke2 nuotrauka
Wsprunke2 prieš 4470 d. Atsakyti   
demotyvatoriui siuloma apsilankyt pas psichologa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d. Atsakyti   
Fotoshop'as!
Lenkai vaikų juk neturi. Jie vaikus valgo!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4551 d. Atsakyti   
špyga taukuota jum visiems
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4565 d. Atsakyti   
Isskyrus lenka :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4579 d. Atsakyti   
#102 vaziuot vaziuojam bet nerekiam , kad mus ten skriaudzia, nereikalaujam vardu pavardziu savo gimtaja kalaba, kai net neturim w, ir pns raidziu, nesaukiam , kad norim mokytis savo gimtaja kalba, o ne ju. pirma isigilink delko nekencia tu lenku, tada rek. rasizmas , kai be priezasties , o tik is idejos. o cia jau lipimas ant galvos. niekur nera taip kaip lt. vokietijoje, yra 6dienines mokyklos, nori eini ir mokaisi gimtaja kalba, egzaminai taip pat vertinami kaip ir visu likusiu, o ne su islygom. namie snekek nors ir ciukciu kalba, o jau darbe,mokykloje ir t.t. prasom neissikalineti, mokytis lietuviu kalbos. turi daugiausiai mokyklu , o dar burzgia. o jie nenori kaip prancuzai romus ismete? nes rimtai jie perdaug sau leidzia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4644 d. Atsakyti   
Nemegstu lenku, perdaug nagli. Nors mano mergina lenke! Tssssss visi, ji to nezino ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4646 d. Atsakyti   
Aš nesu rasistas, tikrai savęs tokiu nelaikau, tačiau mano priešingas požiūris lenkams ir rusams visada išliks dėl Lietuvos istorinių vingių. Nebendrauju su šių tautybių žmonėmis ir nenoriu...
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4646 d. Atsakyti   
aiškiai matosi, kad demo kūrėjas lenkijoj nebuvęs ;)
Dimka nuotrauka
Dimka prieš 4646 d. Atsakyti   
#100, #101 Anglija , Airija , Vokietija tik anglam , vokieciam , bet gi vistiek emigruojat visi iesko geresnio gyvenimo..
DuokManBata nuotrauka
DuokManBata prieš 4647 d. Atsakyti   
#100 Teisingai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
Lietuva lietuviams o ne sitiems isgamoms lenkams!!!!!
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4647 d. Atsakyti   
Kuo skiriasi bananas nuo apelsino? Niekuo, jie abu vaisiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
man kaip lietuviuj cia izeidimas...
zvp nuotrauka
zvp prieš 4647 d. Atsakyti   
#96 Puikiai pasakyta ;) (y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4648 d. Atsakyti   
#95 Kaip jus lietuviai sakot "yra zmones ir yra lenkai". Vat tu nei i viena grupe nepatenki:)

Ir peace, uz tiesa ne pykstama:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4648 d. Atsakyti   
Lietuvis skirias daig kuo nuo lenko. Pvz kai lietuvis sivaziuoja i uzsieni tai nepradeda reaikalaut kazkokiu savo teisiu, o lenkai atvaziave i Lietuva ne tik visko reikalauja bet dar ryskina kad Vilnius ju. Apskritai lenkai nera zmones, jie kazkokie gyvenimo klaidos. Pasaulis butu geresnis be ju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4648 d. Atsakyti   
#92 tai kad i minusa neina :( matytumem tikrai ji gera
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4648 d. Atsakyti   
reikejo imesti labai grazios lenkaites foto, tada tyla butu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
Savaites demo, 0 like :D
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4649 d. Atsakyti   
#90 Apie tą ir kalbu, gal ir tu buvai ten?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
Sakot lenkai tokie ir tokie? Priminti futbolo matca Kaune? Tai va, daba tylekit.
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4650 d. Atsakyti   
#87 Jo, lengva tau kalbėt kada ten nebuvai. Svenčiam draugo gimtadienį, ateina, patys pradeda, bandom taxą kviest, sako nevažiuosim, žinai taip sugadino viską, kad nelabai noriu ir nusileist. O ir Vilniuj kas su tais lenkais daros, manau žiūri naujienas, kas su jais... Pasipūtę vaikšto po Lietuvą, nežinau, tikrai pyktis ima, tau gal viskas kitaip, gal pažįsti jų daug ir jie tau draugai ir panašiai, bet mano nuomonė kita ir dėkui, kad ją išklausei.
edgarasaas nuotrauka
edgarasaas prieš 4650 d. Atsakyti   
tikra tiesa zvp pasake :)
zvp nuotrauka
zvp prieš 4650 d. Atsakyti   
#86 Myliu Lietuvą labiau, nei Tu gali įsivaizduot. Ir gerbiu žmones. Žodžio „gerbti“ reikšmės pasiieškokit žodyne. Pastebėjau, kad ne visi jį supranta.
O dėl įvykių Kaune - pasaulis pilnas debilų.
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4650 d. Atsakyti   
Prisimenam kas buvo užpraeitą penktadienį (ar kada čia, nepykit maišau dienas) kada lenkai vėl Kaune siaust pradėjo. Pats buvau, prasileidau kelis, bet ir atgal daviau. Jo, ginkim lenkus, kurie eina per Laisvę ir vierchus vaidina. Atsiprašau, bet tikrai pyktis ima, kur dingo Lietuvos patriotiškumas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4650 d. Atsakyti   
Kazkuris adminas lenkas,tai paaiskina kas patvirtina visas tas sudinas demo...
zvp nuotrauka
zvp prieš 4650 d. Atsakyti   
#83 ;*
Nuotraukos nėra
Lievademo prieš 4650 d. Atsakyti   
zvp taip ir sakyk kad sudlenkis(e) esi
zvp nuotrauka
zvp prieš 4651 d. Atsakyti   
#81 Buvo malonu ;)
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4651 d. Atsakyti   
#80 visų pirma ginčytis mes jau pradėjom. dieve gink, aš niekada nesakiau, kad lietuviaii šventuoliai, bet taip pat nesu sakiusi, kad 'Lietuva š*das' ar pan.
gerai, kitas pvz. pažįstu prancūzą, kuris gyvena Lietuvoj 5 metus ir taip pat kalba lietuviškai. tiesiog, kitoks mentalitetas, kitaip ir vertinamas.
niekam nekimbu į gerklę, juk nesakau, kad 'velniop lenkų naciją, jūs visi padugnės' ar pan. tiesiog, lygiai kaip ir tu, išsakau savo nuomonę apie tai, kas man nepatinka. aš nesmerkiu visos tautos, aš smerkiu tuos, kurie elgiasi kaip anksčiau minėtuose pvz.
be to, aš visuomet aršiai gyniau viską, kas susiję su lietuvių kalba ir mane labai erzina ją naikinantys žmonės. net ir tie patys lietuviai.
man tikrai negaila, tegu važiuoja, kad ir visa lenkija čia gyvent, nuo to man širdies neskaudės. man tiesiog patiktų, kad būtų rodoma kažkokia pagarba mūsų kalbai ir kultūrai. ir taip jau jos mažai likę. viskas, uždarom debatus. ;)
zvp nuotrauka
zvp prieš 4651 d. Atsakyti   
#79 Aš nepradėsiu su Tavim ginčytis. Neverta ;) Tik pasakysiu savo nuomonę ;)
O kaimynė, galbūt, nesisveikina lietuviškai nepiktybiškai. Tačiau ir toliau į ją žiūrėk iš blogosios pusės, juk taip paprasčiau ;)
Tu pažįsti 1 turką, o sprendi apie milijonus? Super ;)
Va va, štai ir prabunda lietuvių nuosavybės jausmas. Kai taip tai „Lietuva šūdas, nėr čia gyvenimo, šalis be ateities, vagys“ ir t.t. O dabar Tu tik pažvelk! Kaip visi pradėjo ja rūpintis, mylėti, „saugoti“ nuo lenkų. Ech, gražu žiūrėt ;)

Nereikia man pasakot, kokie jie yra baisūs žmonės, nes kalbėdami apie tuos „baisius žmones“ apimat tik nedidelę lenkų tautos dalį. Masinė neapykanta tampa mada. Net neabejoju, kad čia komentuoja ir tokie, kurie nė nesupranta viso to lietuvių pasipiktinimo priežasties.

Anonymouss, aš sutinku su Tavim dėl tų visų gatvių pavadinimų ir pan. Man taip pat nesmagu ir pikta. Bet kam iškart žmonėm kabintis į gerklę. Neaukštinkim savo tautos, menkindami kitas. Patys nesam auksiniai.
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4651 d. Atsakyti   
#78 kai aš kaimynei sakau laba diena, aš norėčiau, kad ji man atsakytų taip pat, bet ji, nors ir supranta, nelaužys liežuvio ir nekalbės fakin valstybine kalba. taip, man trukdo tie, kurie kalba nelietuviškai, nes tai yra kalbos negerbimas. apie rusus gyvenančius lietuvj n metų ir nekalbančius lietuviškai demo dar nebuvo, taigi neturėjau progos pasireikšt.
beje, pažįstu 3m. Lietuvoj gyvenantį turką, kuris kalba lietuviškai. pofik, nors ir laužyta kalba, bet kalba, bando. esmė yra ta, kad jie mokosi kalbos, jie čia gyvena, jie stengiasi pritapti. o lenkai ir rusai? tai mes turim prie jų taikytis, tai jie negerbdami įstatymų SAVAVALIŠKAI keičia gatvių pavadinimus lenkiškais, taip rodydami nepagarbą mums. tai gal dar abėcėlę į kirilicą pakeiskim?
bet atsiprašau, reikalaut Vilniaus autonomijos? ir dar vaikučius siuntinėt? čia jau tikrai virš visko.
jofana prie ko čia Kubilius? kur tu matei, kad aš kada bent žodį prieš jį būčiau pasakius? išvis, patys valdžią išsirinkom - patys pasišikom, tai nereik dabar čia varyt. o dėl lenkų sėdinčių valdžioj, aš tiesiog norėčiau, kad jie kartais jaustų ribas.
tarp kitko, turiu draugą lenką, žiauriai fainas žmogus, visa šeima kalba lietuviškai, o lenkiškai bendrauja tarpusavy. jeigu jie visi tokie būtų - nieko nesakyčiau. bet didžioji dauguma, tarkim taip, su kuriais MAN tenka susidurti, yra bjaurūs, nemalonūs žmonės.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4651 d. Atsakyti   
#77 Man teks pakartot klausimą ;) Kiek procentų VISŲ LENKŲ TAUTYBĖS žmonių tą „daugumą“ sudaro?

Beje, labai juokingai nuskambėjo „kaimynės, kurios man vietoj laba diena sako pše pše pše“. Kaip suprantu, žmogus Tau rodo mandagumą, o jis, Tavo nuomone, yra „nepataisomai bjauraus charakterio“. Nereik man čia lialia, kad „jei Lietuvoje gyveni, turi kalbėti lietuviškai“. Yra nemažai kitų tautybių žmonių, gyvenančių čia (rusų, romų, teko sutikti ir ispanų, turkų) ir nešnekančių lietuviškai. Vadinas jie blogi? O Tu gera?

Tie, kurie yra valdžioj? Tai dabar ir gerbiamas Kubilius angelu tapo? Savus pradėjom mylėt, kad lenkų galėtumėm nekęst?

Tie, kurie gyvena Nemenčinėj? Kuo jie blogesni už tuos, kurie gyvena Vilniuje? Kaune? Šiauliuose? Anykščiuose?......
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4651 d. Atsakyti   
#75 tie, kurie yra valdžioj, tie kurie gyvena nemenčinėj, kaimynės, kurios man vietoj laba diena sako pše pše pše ir visi kiti, kuriuos pamiršau paminėt.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4651 d. Atsakyti   
Tokie jie ir žmonės taip sakant...
zvp nuotrauka
zvp prieš 4651 d. Atsakyti   
#74 Apie daugumą? Dabar kelis kartus giliai įkvėpk ir pagalvok, kiek procentų visų lenkų tautybės žmonių ta „dauguma“ sudaro ;)

P.S. Puiki savaitės demo ;)))
P.P.S. Ant laužo mane ;*
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4652 d. Atsakyti   
#72 ir nepataisomai bjauriu charakteriu, išsikėlę savo naciją kaip afroamerikiečiai rasę, ir tokie kurti, kad be savo, ar savo tautiečių nuomonės nieko negirdi? pė.es. kalbu NE apie visus, kalbu apie daugumą.
Nuotraukos nėra
Baklazanas prieš 4652 d. Atsakyti   
man px, as is kaimo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4652 d. Atsakyti   
ok. Kažkada nesisekė su lenkais. O dbr ką jums padarė? Lenkai žmonės - su 2 akim, 1 nosim, 1 burna, 2 rankom ir kojom.
Liveordie nuotrauka
Liveordie prieš 4652 d. Atsakyti   
BTW: Aš tavęs nekenčiu. Net prisimenu kai tave piso negrai čigonai.
Liveordie nuotrauka
Liveordie prieš 4652 d. Atsakyti   
#69 Lucky Guy
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4654 d. Atsakyti   
#37 tokios problemos kad mano tevai negali isvaziuoti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4654 d. Atsakyti   
Tu istorija pasidomek pries kurdamas demo - suprasi kuom.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4654 d. Atsakyti   
Demotyvacija patvirtinta uz gera humoro jausma xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4655 d. Atsakyti   
Agnieszka Boombastic lenku gyneja, nzn uzstot ja ar ne, ji pusiau lenke ir man neuzkliuvo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4655 d. Atsakyti   
tas kuris neturi nieko pries lenkus tas neturi savo nuomones, kiekvienas Lietuvis turetu atrasti bent 1priezasti del ko nemegti lenku.
Rodyti daugiau komentarų (50-100)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų