Kokiu numeriu už rusus balsą atiduot? - Ar jie patys ateis pasiimt?

2015.05.24 patalpino ne2rnas
  • 32
5
rusai,eurovizija,juodas, humoras
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Alaya nuotrauka
Alaya prieš 3233 d. Atsakyti   
Rusijos daina buvo nebloga, bet tikrai ne pergalės verta. Esmė ta, kad rusai varo ant mūsų, jog vos ne mes čia iš jų pergalę atėmėm vien dėl to, kad nedavėm balų. Tegu pasiskaičiuoja, net jei būtų iš mūsų ir iš to pačio San Marino po 12 gavę, vis tiek nebūtų laimėjusi. Taip kad jiems bele tik prisikabint ir atpirkimo ožį surast. Jau geriau sakyt, kad mes nelaimėjom, nes Lietuva mum balų nedavė, nei kad mes nelaimėjom, nes buvo geresnių už mus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3252 d. Atsakyti   
Aš tik nesuprantu vieno. Gi pačioj Lietuvoj nemažai rusų gyvena. Panašu, kad jie patys tos Eurovizijos nežiūri arba tiesiog nebalsuoja už savo Rusiją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3253 d. Atsakyti   
Jūs visi nesuprantat Rusijos didybės
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3253 d. Atsakyti   
o aš manau kad man poxui ta jewropizija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3253 d. Atsakyti   
labai geri grimeriai kai is kazkokios kaimietes, padare beveik grazia pana, tai db tik bijot kaip atrodyt panos be spakliaus :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų