Kodėl mes užsimerkiam kai meldžiamės, bučiuojamės? - Todėl, kad patys gražiausi dalykai gyvenime nėra matomi, jie jaučiami širdimi

2013.07.01 patalpino Agnushka
  • 23
11
bucinys, uzsimerkus,malda
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Melly. nuotrauka
Melly. prieš 3947 d. Atsakyti   
#10 Ne tai aš ir nesakau,kad būtinai reikia tikėti į dievą. Aš pavyzdžiui tikiu tik savimi. :) Tiesiog tas pasakymas,kad meldžiasi tik neprotingi labai jau abstraktus. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3948 d. Atsakyti   
#9 Tikėjimas nebūtinai turi būti nepagrįstas. Galima tikėti kitais žmonėmis - žymiai patikimiau, nei 2000 metų atvirkščias zombis.
Melly. nuotrauka
Melly. prieš 3948 d. Atsakyti   
#5 Dėl ko neprotingi? Kiekvienas turi savo gyvenimą,kiti tiki kiti ne,ir vien dėl to jog žmogus meldžias nereiškia,kad jis neprotingas. Kiekvienas žmogus turi į kažką tikėti. Ar į Dievą ar į stabus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3948 d. Atsakyti   
#5 arba tie kurie savo sirdimi zino ir tiki kad kazkas yra is auksciau ir jiems padeda =D, as tai darau atsimerkus, nes malonu stebeti mylimojo veida, as praleidziu malonuma, bucuodama ji jausti ka jis jaucia, nes nepasitikiu, arba nemoku jausti, ir man patinka matyti jo kvailai besisypsancia morda =D
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 3949 d. Atsakyti   
#5 Nors pats esu netikintis, tačiau negaliu visiškai sutikti su Tavo nuomone: "Meldžiasi tik labai neprotingi žmonės.". Nesvarbu ar jis meldžiasi ar ne, svarbu KAM jis meldžiasi. Žmogaus išprusimas ir tikėjimas nėra proporcingi arba atvirkščiai proporcingi, o juolab lyginami dalykai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3949 d. Atsakyti   
#5 "Meldžiasi tik labai neprotingi žmonės" - eksperte tu eksperte, eik galva persisviesk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3949 d. Atsakyti   
Meldžiasi tik labai neprotingi žmonės. O bučiuojasi užsimerkę tikrai ne visi. Aš tai darau atsimerkusi, nes malonu stebėti mylimojo veidą.
prodigy nuotrauka
prodigy prieš 3949 d. Atsakyti   
#3 lol, bet aisku :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3949 d. Atsakyti   
#1 Malda veikia žmogų psichologiškai. Akivaizdu, kad jokia aukštesnė jėga ten neveikia, tačiau žmogus, kuris yra įsitikinęs, kad jam kažkas padeda, lengviau įveikia sunkumus. Aišku tai veikia tik tiems, kurie moka save apgauti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3949 d. Atsakyti   
#1 :D reiskia kazka ne taip darai :D
prodigy nuotrauka
prodigy prieš 3949 d. Atsakyti   
niekad nesupratau kame smagumas melstis

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų