Kai žmonės šitaip elgiasi, - aš vis labiau tikiu, kad greitai bus pasaulio pabaiga.

2012.07.14 patalpino Drug.
  • 34
8
ziv,nuzmogejimas,zmones,ziaurumas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
Apie autorių ir tekstą galima pasakyti tiek daug, kad net nežinau, nuo ko pradėti. Visų pirma, šitas tekstas jau senai patvirtintas kaip nesąmonė, nors to net nereikia. Aiškiai matosi, kad tai kažkieno išsigalvojimas. Antra - visuomenėje vyksta dar baisesnių dalykų, todėl toks pokštas tikrai nerodo kažkokio masinio nužmogėjimo. Artimuosiuose Rytuose vyksta susišaudymai, žūva civiliai. Afrikoje dėl savanaudiškos valdžios veiklos badauja milijonai žmonių, maža to, krikščionių misionieriai su savo sumauta "gerąja naujiena) dar labiau padidino žuvusiųjų skaičių, nes vietiniai, paklausę kalbų apie dievulį ir eretikus, pjauna visus, nepritariančius jų tikėjimui. Taip, tokius dalykus sukelia ne tik islamas. Ir niekas nedaro iš to didelės tragedijos. Kodėl? Nes tai ne baltieji. O va užtenka pasakyti, kad kokia nors žiopla europietė boba įsidūrė švirkštu gatvėje ir užsikrėtė AIDS, ir tokie žiopliai kaip demo autorius iškart pradeda kaukti "nužmogėjimas, pasaulio pabaiga, vajėzau kaip negerai". Trečia - čia pasireiškia tas žmonių neigiamas nusistatymas prieš apskritai viską. Kasdien galima išgirsti, kaip kažkas "neabejoja, kad pasaulio pabaiga artėja". Ir niekas nesusimąsto, kad mes gyvenam bene ramiausiais laikais žmonijos istorijoje. Kažkaip nurašomi tamsieji viduramžiai, vergovė ir panašūs istorijos randai. Dauguma dabartinių žmonių turi laisvą prieigą prie maisto išteklių, medicininės pagalbos ir informacijos šaltinių. Bet ne, vis tiek atsiranda tokių bukapročių, kurie iš eilinių kriminalų pranašauja pasaulio pabaigą. Per tokius glušpetrius kas du metai pasklinda po naują pasaulio pabaigos mitą. Kai rašau šį komentarą, iki tariamos pasaulio pabaigos (12 21) liko keturios dienos. Po penkių dienų skaitysim straipsnius interneto dienraščiuose ir juoksimės iš nevykėlių. Yra dar krūva priežasčių, kodėl šita "demotyvacija" yra visiškas šūdo gabalas, pagimdytas itin siauro ir patiklaus proto, bet negaišiu laiko jas vardindamas, nes senų demo vis tiek niekas nežiūri. Geros dienos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4295 d. Atsakyti   
Mes visi Mirsime, koks skirtumas ankščiau ar vėliau . :D
Man tai giliai px, nes čia nesamone grina . ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4295 d. Atsakyti   
kai elgiasi kaip? taip durnai kaip šio demo autorius? tada sutinku. beje, saugok vaikus, girdėjau juos akropolyje su vadovybės pritarimu vagia, paskui tėvams dovanų kuponus už tylėjimą dalina. idiotai.
Giedriax nuotrauka
Giedriax prieš 4296 d. Atsakyti   
su bendradarbiu buvome susiginčiję - kas skausmingiau - su šautuvu peršauti kelio girnelę, ar tiesiog žmogaus kelį sutraiškyti spaustuvuose. Jei iš tikro kas nors taip adatas palieka, turbūt ne vienas aš to žmogaus kelius sutraiškyčiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4296 d. Atsakyti   
realiai tai ta adata su ziv virusu atviroje patalpoje turi labai blogas salygas todel uzsikresti labai sunku
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4296 d. Atsakyti   
sitas tekstas yra trolinimo klasika
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4296 d. Atsakyti   
ten toks mazas procentas nuo tokiu adatu uzsikrest, kadnet juokinga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4296 d. Atsakyti   
Sitas pranesimas jau maziausiai 3 metu senumo

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų