Ką daro lenkas po orgazmo? - Nusivalo šikną.

2012.02.26 patalpino seveneleven
  • 22
18
wtf,pederastai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: wtf, pederastai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Austra Saliamonaite
Austra Saliamonaite prieš 3977 d. Atsakyti   
Įsižeidė bledys :D tai ko čia sėdit jei taip jautriai reaguojat į viską? Mes nekenčiam jūsų, jūs mūsų tai ir vyniokit atgal į Lenkiją, ko čia sėdėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4423 d. Atsakyti   
nu nemanau kad visi lenkai pyd.arai, bet lietuviu kraujyje jau yra stumimas ant visu visu lenku, tai atejo is tu laiku kai jie bande lietuvius apip.ist, neuzteko jiems zemes mat. ir nieko cia nepadarysi patys kalti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4428 d. Atsakyti   
tai jei lenkai tokie geri tai ko suvalku krasto neatiduoda kuri pasirase taikos sutarti sekancia diena uzgrobe...?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
Lenkai tikrai nėra kuom nors prastesni už lietuvius, žinoma, visokių yra ir viskių reikia (kuo mažiau tokių, kaip šios demo kūrėjų).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
nesu bendraves su lenkais lietuvoje ir niekada neturejau nusistatymo pries juos bet sutikes pora lenku anglijoje supratau kame esme. jie nepatinka zmonem nes yra visiskai be klases (pvz. prisigeria darbo metu, sveciuose elgiasi nemandagiai, kiek galima bando isnaudoti zmones ir valstybe, negerbia zmoniu ir saves, zodziu elgiasi kaip neisaukleti ir neislavinti zmones). Cia tokiu dauguma. Zinoma tikiu kad yra lenku zmoniu kurie yra auksciau to, bet nemanau kad jie sedi anglijoje arba lietuvoje :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
dovanoju nosinaites, matau, daugumai reikia )))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
Va del to "mazdaug vienodo" santykio ir klysti. Ir cia ne tik lenkai, kur gali pamatyti kazkokiu dominuojanciu tautos bruozu, pilna ir kitu pavyzdziu. Paziurekit i amerikonus, i vokiecius, o jau arabai... Ir nevisada tai yra kazkokie blogi dalykai, bet tie budingi bruozai visgi pasireiskia. Kaip sako nera dumu be ugnies...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
#10 bet uztat mus, lietuvius, visas pasaulis mini tik geru zodziu. mes tikrai nerealiai nuostabus. va tarkim, skandinavijos laikrasciuose ne per seniausiai rasydavo pamacius auto su lt numeriais, skambinti mentams. cia turbut del to, kad lietuviai yra ypatingai dori zmogai, ir skandinavu mentai noredavo jiems asmeniskai padekoti ir iteikti premijas uz doros visuomeneje palaikyma. wuahahahahahaha.

apskritai, nera slykstesnio dalyko, kaip rusiuoti zmones pagal tautybe ir uzdeti stampa, tipo tu lenkas, tai tu toks anoks, tu lietuvis, tai tu dar kazkoks. reikia spresti pagal kiekviena zmogu individualiai, o ne pagal tautybe. nes kiekvienoje tautoje lochu ir normaliu zmoniu santykis yra mazdaug vienodas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
#9

Kad is tikruju ne vieni lietuviai stumia ant lenku. anglai stumia (viena ceka zinau kuriam siaip pora dantu angliokai ismuse uz tai kad lenku palaike) babajai stumia, latviai irgi kreivai ziuri.. su kitu tautybiu zmonem gal nelabai teko bendraut.. bet itariu jie irgi stumia jei tik lenku daugiau negu keli yra :)

Del lenkaiciu sutinku geros (pagalvokit kodel kas antras lenku zodis yra KUR** ir darykit isvadas ;) ) .
bet rimtais eina anglijoje zmones.. ir kaip tu zinosi kad ten lenkas.. ogi paprastai.. nesvarbu ka angliskai sneka vistiek kiekvienam sakini turi but zodis kur*a nu ok gal kartais kas antram... :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
yra cia lt keleta dalyku ant kuriu visi lietuviai parazitai stumia;)) del savo kvailo bandos jausmo. Neesme, kad tie zmones jiem nk nebus padare. Ir pastebejau visi stumia ant geru zmoniu. Lenkai nuostabus zmones, o lenkes lb grazios. Visos. Ant visko ant ko stumia lietuva, is tikruju yra nerealu :D

Jei lietuvis stums ant taves zinok, kad tu lb fainas. Lietuviam nepatinka geri zmones.

Ajajaj, as lietuvis esu. Bet nekenciu lietuviu, geda kam nors papasakot daros ,kad va as is lt.. Butu grazi salis , perfekto, jei ne zmones joje.
Tas bandos jausmas jau toks patrauklus, kaip bakterijos y auka wisi ziuri, dauginas, stumia. Su pykciu nenueisit niekur.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4435 d. Atsakyti   
vhahaha tokie patys zmones kaip lietuviai, zmogau tu esi aklas #2
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
Esu lietuvis, bet pateisinti tokį buką tautiečių elgesį neįmanoma ir negalima.

Demo autoriaus galėtų savo šikna atsakyti teisme už šovinistinę "demo" arba diskriminaciją.

Pažiūrėtume, ką suoktų toks pede.rastas senelevenas.
PonasVladas nuotrauka
PonasVladas prieš 4436 d. Atsakyti   
Sutinku su #3 ir #4. Suprantat,cia jau veikia toks vadinamas bandos intsinktas, kai vienas pradeda varyt tuomet ir kiti uzsiveda. O perdetas nacionalizmas jau yra nesveika liga. Beja, as esu lietuvis ir 3 kartos mano giminej gryni lietuviai bet niekas ant ju nevaro nes jie mums asmeniskai nieko nepadare. O ka jums jie padare?
Nuotraukos nėra
Reedie prieš 4436 d. Atsakyti   
Po to visi stebisi, kodel visi lenkai uz Tomasevski balsuoja. xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
Ar jum neatsibosta purvo metiti ant kaimynu? Jeigu kaimynas geriau atrodo, tai jus ji purvu metote vietoj to, kad nuo saves nusivalytumet? Man tiesiog juokinga, tokiu "sedevru" kurejai galetu pasiziureti i veidrodi. Reikia pradeti toblintis nuo saves.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4436 d. Atsakyti   
zinokit net man, lietuviui, atrodo kad su tokiomis demo einama per toli. turiu daug draugu lenku, nesuprantu koks tikslas stumti ant ju. padare jums kazka jie ASMENISKAI?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4437 d. Atsakyti   
#1 ziuriu daug lenkų demotyvacijoje, nejaugi lenkiški saitai tokie blogi, kad jie į lietuviškus eina ir ten bando įrodyti, kad jie tokie patys žmonės kaip Lietuviai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4437 d. Atsakyti   
Teisingiau demo kurejui nuvalo

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų