Jeigu tu nieko nebijai - Reiškia tu esi pats baisiausias

2013.07.01 patalpino Agnushka
  • 15
7
bebaimis,baime,baisumas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: bebaimis, baime, baisumas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3943 d. Atsakyti   
#6 Duotuoju momentu, rodytųsi, esti nepataisomai jaunas, bet tas su laiku pasikeis. Gerai ir gražu niekad ilgai nebūna, bet tame ir gėris, tame ir šventė. Susitaikyt su pasaulio nepastovumu ir momento laikinumu tai tas pats, kas susitaikyti su savo mirtingumu. Maištavimas tai kaip tik atsisakymas pripažint, kad esi pasaulio dalis, manymas, kad pasaulis egzistuoja už tavęs, lyg stiklainy sėdėtum ir stebėtum. Yr vienas šmots Billy Joel'o "Angry Young Man", tai vat verta praklausyt, skaitau. Le Link -
www.youtube.com/watch?v=bpMv76SIUhg
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3944 d. Atsakyti   
zmones bando kontroliuoti =D, del to nervina =D, ikirus kaip uodai =D, bet nebijau, situocijose svarbu islaikyti salta prota =D, pavydeti neapsimoka nes jeigu yra priezastis del ko =D, zmogus/daiktas kurio pavydi yra ne tavo =D, nepataikauju, nes savimi buti daug lengviau =D, savo mirtinguma pripazystu =D, pasaulio pastovuma, momento laikinuma ne =D, jokiu budu =D, jeigu man gerai kdl tureciau pripazinti kad tai laikina =D, maistauju =D, nuolankumas ir susitaikymas zudo is vidaus =D, nes kartais pvz noriu to paties kaip ir kitas zmogus, kartais nori visai ko kito negu kitas zmogus =D, bet pagalvoji kad tam kitam zmogui to reikia zymiai labiau negu tau. o pajusti kad esi pasaulio dalis, kai sugebu grozetis gamta =D, grozetis paciu groziu =D, tikrai sugebu .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3944 d. Atsakyti   
Jei žmogus tikrai nieko nebijo, vadinasi jis nepyksta, nes jo nekontroliuoja nei žmonės, nei situacijos, nepavydi, nes nebijo, kad kažką praras, nepataikauja, pripažįsta savo mirtingumą ir pasaulio nepastovumą, momento laikinumą. Nuolankumas ir susitaikymas, tai švelni jėga kuri nežudo tavęs iš vidaus, o leidžia būt taikoj su pasauliu, duoda pajust, kad esi jo dalis. Tada tikrai nieko nebijai. O baisūs, tokie žmonės, atrodo tik silpniem žmonėm, nes jie nesuvokia, kodėl anie tokie romūs, kodėl nebijo. MUST BE FECKIN KRAZY THEN, RIGHT?! PANIC AND CALL THE AUTHORITIES! Gyvenam pasaulyje, kur nebūt tirtančiu, piktu, nesaugiai besijaučiančiu nervų kamuoliu yra NEUROLOGINIS SUTRIKIMAS. Gėda prieš džiungles turėtų būt, nemanot?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
Reiskia, kad turi kazkoki nerologini sutrikima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
#2 I will, thanks..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
#1 Stop it, please..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3945 d. Atsakyti   
gal ir taip =D, bet yra valios jega, ji gali buti tokia nezmoniska =D, kad gali priversti zmogu ne tik vaidinti kad jis nebijo, bet jis gali isviso nejausti baimes =D, gali nejausti meiles, gali nejausti puses savo jausmu, didziausia beda yra td kad jei jis sitaip viska savyje uzlaiko, td turi vistiek per kazkur tie jausmai iseiti =D, td tie jausmai iseina per organisma =D, pradedi apsirgti visokiom sirdies ligom, bronchitais ir kitais xernia =D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų