Jei sakinys skamba š*dinai, - didelė tikimybė, kad jis gramatiškai teisingas.

2015.07.13 patalpino Alaya
  • 10
3
lietuva,sakinys,zodziai,gramatika
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3178 d. Atsakyti   
#2 Na taip, šnekamojoje kalboje galima ir žargonais kalbėt. Dar internete komentarus suprantu (iš dalies), kai rašo žargonais. Bet manau, kad ten, kur vaikams labai lengvas priėjimas gauti informaciją (pvz., vaikiškos laidos), tai ten turėtų būti taisyklingai. Suaugusieji, ką jau išmoko (arba neišmoko), tai tą ir vartoja, o vaikams reikia stengtis (tiek, kiek išeina) įskiepyti taisyklingos gramatikos žinių pradmenis...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3178 d. Atsakyti   
#1 Tai kad gramatiskai teisingam sakiniui daznai truksta vaizdingumo,gyvumo.Gerai,jei tai kazkas rimto,bet jau tik ne i pramogines laidas ir svetaines ikyriai kaisiot gramatines taisykles.Pvz,karta per"Dzin"naujametines laidos anonsa buvo tokia fraze:"Nes tokio BEZPRIDIELO jus dar nebusit mate."Kadangi"Dzin"siaip buvo tokia laida be stabdziu,su visokiomis blevyzgomis ir juodu humoru,tas"bezpridielas"ten tiko tiesiog tobulai.Bet va,tikriausiai prisikniso kalbininkai,ir veliau fraze eme skambet taip:"Nes tokiu LINKSMYBIU dar nebusit mate",ir,neziurint vaizdo,iskart susidare toks ispudis,kad anonsuoja ne Simpsonu lygio laida,o kazkoki tai graziu zvereliu zibureli,kuriam nereikia net N-7.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3181 d. Atsakyti   
Jei š*dinas sakinys tau skamba teisingai, didelė tikimybė, kad tu gatvių šlavėjas.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų