Jas degino, draudė, naikino... - O tereikėjo duoti žmonėms internetą ir jie knygas pamiršo.

2010.12.12 patalpino Aurimke
  • 203
14
knygnesiai,priespauda,knyga
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
Ir kas liecia interneta, tai siuo atzvilgiu internetas yra "zalingesnis" - zmones gali nueiti i google ir pasiskaityti ka tik nori :) Taip, kad siais laikais, tarkim, kokia istorija klastoti yra DAUG sunkiau negu pries 100-200metu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
#12 kas liecia knygu cenzuravima, tai nepamirsk, kad tai puikus budas skleisti ivairius melus - stai 17-19a valdovai nurodydavo kaip knygose turi buti aprasomi tam tikri istoriniai ivikiai, taip, kad ju nera butina naikinti. O kas liecia naikinima, VISADA(net ir dabar) yra visokie, tiek oficialus, tiek neoficialus draudziamu knygu sarasai. Geras pavizdys - Sovietu rusija, kurioje buvo spec. komisijos, cenzuravusios knygas, kurios, beje, del ju cenzuravimo buvo gana populerios tarp zmoniu ir JAV, kurioje iki siol yra "nerekomenduojamu knygu sarasai". Knygu siuose sarasuose BEVEIK neimanoma gauti. Ir i juos ieina tokios knygos, kaip Haris poteris ( typo skatina raganavima), rugiuose prie bedugnes (typo skatina bloga elgesi) ir gyvuliu Ferma (typo skatina komunizma, nors sovietu sajungoje ja drauge, del patyciu is komunizmo. Amerikieciai turbut nesupranta sarkazmo).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
Visų knygų niekad niekas nedegino ir nenaikino. Tik tam tikros rūšies skirtingais laikotarpiais. O jeigu kalbant kad ir apie lietuviškos spaudos draudimą, tai negi manot, kad tuo metu procentaliai daugiau žmonių skaitė knygas? Tikrai ne. Visada buvo skaitančių ir neskaitančių. Tiesiog jei Jūsų aplinkoj nėra žmonių, skaitančių knygas, dar nereiškia, kad visi kiti irgi neskaito. Manau kad tikrai yra prieinami duomenys apie bibliotekų lankomumą ir pirkimų kiekį knygynuose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4853 d. Atsakyti   
man gereu internetas negu knyga internetas greitai viska randi ir nereik eit y koke nors biblioteka :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
nera logikos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
krc gera mintis ko norit
vaidaaa nuotrauka
vaidaaa prieš 4855 d. Atsakyti   
internetas neatstos knygų
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
uoj uoj uoj kaip cia jau cia xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
#4 Stok i eile, ji jau visam miestui prizadejo duoti, tai tau cj kibiriukas beliks :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
As nemegstu skaityti, nes labai jau nemazai laiko uztrunka tas skaitymas.. Aisku jeigu idomi knyga, tai laiko surasi visada, bet kai mokykloje duoda knygas, kur jokio veiksmo ir 70% knygos turinio yra gamtos aprasymas....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
akira, duosi pist?
Akira nuotrauka
Akira prieš 4855 d. Atsakyti   
Kas nori tas skaito, man niekas knygu nepakeis ir man dzin, kad kiti bunka prie kompu ir giriasi, kad nieko neskaito :D
gretagreat28 nuotrauka
gretagreat28 prieš 4855 d. Atsakyti   
kas per demo???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4855 d. Atsakyti   
juokingi man tokie zodziai. visu pirma knygos tikrai nera pamirstos o visu antra, tai kai atsirado popierius, knygos, tai nieks nesake, kodel jus papiruso ar akmens plokstes pamirsot, kaip jum negeda. cia kaip tam tikra evoliucija.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų