Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Išradingumui ribų nėra - apsisiota Lietuvos "Rytas" vėliava

2010.05.14 10:33 patalpino kestux
  • 6
20
apsisiota,apmyzta,apmista,lietuvos, rytas,veliava,manikenas,apslapinta



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
Zalios kurwos!!!
Gusta-Fang nuotrauka
Gusta-Fang prieš 5069 d. Atsakyti   
;D o dieva.. koks geras;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5079 d. Atsakyti   
Taip Rytfaniai ir GWB musas, taip jie zemina vieni kitus, tiap jie daro daug kitu dalyku, kuriuos vargiai ar isvystume uzsienio sporte. Taciau sejp visa tai tik pirmas vaizdas. Daug is Gwb turi geru draugu is rytfaniu.
Fusion nuotrauka
Fusion prieš 5082 d. Atsakyti   
#10 Pagarba preišui būna abupusė. Man nekyla noras nors ką nors pasakyti kokiem nors nerealiem, kad ir PAO fanam, kad ir Šiaulių, kad ir Delikateso fanam, palaikantiem savo komandą, ir parodantiem, kaip ją myli. O Ryto fanai...Daug daugiau "trasho" jų pusėje - praktiškai per kiekvienas rungtynes. Tik jo nefilmuoja, ir nekelia į Internetą. Kiba bijo.
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5086 d. Atsakyti   
#13 ai nu jo, aišku, ryto fanai pradėjo skanduotėse keiksmažodžius vartot, jo, teisybė, nustūmkit nuo savęs, ką padarėt, Jūs tai jau juk niekada taip negalėtumėt. Žinai, buvau halėj aną finalą, poto delfi video naujienose mačiau tai, ką mačiau gyvai taip netyčia. Kai kažką parodė Zavackas, pats gyvai nemačiau, bet kai pradėjo kilt samyšis, tai atkreipiau dėmesį į tėvus atėjusius su vaikais. Žodžiu, vaikai sėdi ant sprandų tėvam, o tėvai tuo tarpu rėkia Rytas p**eras, eikit n**hui ir taip toliau ir panašiai, čia dar nieko, bet kai tie patys tėvai ėmė dar ir mėtyt iš bonkų ir visko ką turėjo į aikštę, tai nu žinai... Nu suprantu fanus, bet viskas turi ribas. Nepyk, Siemense to niekada nepastebėjau. Tiek to, sirkit jūs kaip norit už Žalgirį, bet tai blem, ne su vaikais ant nugarų. Ką tas vaikas mato, koks tu tėvas, jei taip darai, nu man tai nedaeina tikrai. Aišku, jūs juk niekada nepripažinsit, kad tai yra blogai ir tuoj vėl pulsit, tai pirmyn, tik pagalvokit kitą kartą vaikus pasiimdami į rungtynes ar jie nepamatys savo tėčio truputį kitokio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
oi ble, uztume biski fanai, tai jau puse komentaruose varo, na ir kas, tegu stumia tiek vieni tiek kiti. juk siaip ar taip, pagrindiniai priesininkai cia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
bybys tas zalgiris
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
mantukas182 ir dar daugelis kitu kurie labai reiskia nepasitenkinima, matot kaip jum kliuna Zalgirio fanu tokie poelgiai, bet patys kazkaip nepastebit, kai rytgaidzio fanai skanduoja zalia kur*a ant Zalgirio, kaip visuokie ryzikai Zalgirio fanam visokius gestu rodo, kaip tie patys ryzi pyda*ai Kauna meslo kruva isvadina, to nepastebit, ir manau mano pusen dabar is ryto fanu pasipils vels gausybe ivairiu komentaru, teisinanciu ryta. Manau toks fanu poelgis tikrai nera keistas, paziurekim kad ir i Barcelona-Real taip pat dideli priesai ir nemanau, kad ju fanai neina pries priesininku komandas, i fanu poelgius as nelabai kreipiu demesi, bet kai pradeda zaidejai taip negerbti priesininku ir ju fanau, kaip daugelis ryto zaideju negerbia Zalgirio fanu ir Zalgirio komandos, sito jau pateisint neimanoma, ryto komanda ir jos fanai saves nemato, mato tik tai ka padaro Zalgiris ir jo fanai.
P.S VISI KAUNO ZALGIRIO FANAI!
Absurd nuotrauka
Absurd prieš 5089 d. Atsakyti   
#9 Komandos jau seniai nemėgstu ir nematau priežasties jiems gyvuot dar. Rija pinigus tik ir daugiau nieko.. šis sirgalių poelgis parodo, kaip jie nori komandos išlikimo. Viskam yra ribos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Super
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5089 d. Atsakyti   
vaje, kartais atrodo, kad žemiau jau negali ristis, bet pamatai tokį video ir galvoji iš naujo. #7 nu ir kur čia fanų tikrumas ir gerumas? Čia ėjimas prieš LR komandą. Kodėl su Eurolygos komandų vėliavomis taip nedarot, kodėl ne su Šiaulių ar su Neptūno? Galiu duot galvą nukirst, kad jei LR komandos vietoj būtų bet kuri kita stipri komanda žaidžianti finaluose, tai darytumėt taip pat. Priešą reikia gerbt, kad ir koks jau ten jis būtų. O čia tai tiesiog žema.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
#8 butent TIKRA KOMANDA TIKRI IR SIRGALIAI
Absurd nuotrauka
Absurd prieš 5089 d. Atsakyti   
Kokia komanda, tokie ir sirgaliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
zalgirio fanai - patys geriausi ir tikriausi fanai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
garbes tai tirkai nesuteikai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Kas perdaug tas jau nebesveika
chzarija nuotrauka
chzarija prieš 5089 d. Atsakyti   
kada ten kas sisiojo? nepastebejau ;/
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 5089 d. Atsakyti   
#2 kam ??? rytui??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
geda tokie sirgaliai daro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Sustume...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų