Geriausia dienos naujiena...

2012.10.18 patalpino bujojus
  • 25
5
dienos, naujiena,sperma,spermos, ryjimas,skani, sperma,spermos, skonis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4202 d. Atsakyti   
...tuomet visos porno "žvaigždutės" po to turėtų mokslo daktarais patapti:))) O gal dar geriau, vyrai, savo dukras jau nuo mažens tuo girdykit, gi labai protingos moterys užaugs!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4202 d. Atsakyti   
nors is vyru puses turecia "palaikyt" sita teigini, bet "labiau protingesnes"? Tam kuris rase pagal jo teigini tiek tos spermos prigert reiktu, kad tokiu zioplu klaidu nedarytu.... Ir tai, mano nuomone, suprantu pasigaut kokia pana, tegul ciulpia ir leisk tu jai I ta burna, bet savo panai nesurantu koks tikslas leist I burna... vistiek ne vos nuleidziat nebegs dantu plaut, tai jus ta sperma labai norit laizyt.. mldc taip ir toliau :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4204 d. Atsakyti   
Bet juokinga stebėti merginų reakcijas. Visos kryžiumi eina jog ,,fu" ir tt, na bet come on... Kiek merginų turėjau, nei viena neatsisakė, nesiskundė ir nesispjaudė.
Čia visiškai įprasta sekso, netgi pavadinčiau, preliudija. Tos merginos kurios to iš principo nedaro tikrai daug ką praranda (tiksliau jų vaikinai), o to pasekoje, jos turi tai kompensuoti prieš varžoves kažkuo kitu, kas praktiškai itin sunku.

Kvapo, skonio bijot? Jeigu vaikinas tvarkingas (supraskit tinkamai), padarykit vaikinui staigmeną, eikit į dušą, viską darykit žvakių šviesoje. Jei vistiek nenorit, bandykit išsiderėt mainus (aš tau, tu man). Ir mielosios, nenuvertinkite oralinio sekso malonumo.
Rapapa nuotrauka
Rapapa prieš 4205 d. Atsakyti   
:D didesnes nesamones nesu girdejus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4205 d. Atsakyti   
Geriausia dienos naujiena ne moterims.. :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų