Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Futbolas ar krepšinis, - tai pasižaidimas, palyginus su jų sportu...

2011.03.20 17:07 patalpino martius
  • 8
13
irklavimas,atletika,gimnastika,boksas,dviraciai,krepsinis,futbolas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3238 d. Atsakyti   
Blt suprantu boxe ar ta valtim reikia turet daug istvermes bet blt nezaide Fules ar Kasio tai ir nesakykit Kekvienas sportas yra sunkus ir negalima iskirt ju...........
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4381 d. Atsakyti   
zaidybiniai "sportai" yra pramoga ziurint per televizoriu ar statant :) o gyvensena sveika,sportas yra +- fotkej parodytas:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
boksuojos gan ilgai ir pripazystu kad sportas sunkus, pats galiu pasakyti kas neturi istvermes niekada neatlaiko tam sporte...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
to wtf- žmogau atsibusk,čia net ne baidarė pavaizduota,o akademinė valtis ^^
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Sakot tik krepšinyje ir futbole reikia komandinio darbo? Atsibuskit! Man įdomu kaip jūs be komandinio darbo pairkluotumėt pavienėje keturvietėje (kuri pavaizduota) aštunvietėje ar dvivietėje. Sakot betkas gali pairkluot išsinuomavęs baidarę? Toli gražu,tam reikia technikos. Kiekvienam sportui reikia psichologinio nusiteikimo. Sakot,kad futbolo ir krepšinio žaidėjai dar daug ką dar papildomai daro? Matosi,kad jūs niekada nematę bent vienos iš šių sportų treniruotės. Pvz. irkuotojai ne tik kaip jūs sakot irkluoja,bet bėga krosus,daro gimnastikos pratimus,sportuoja visokiose štanginėse ir panašei. Taip,kad kas nežinot kaip kas yra geriau patylėkit su tuo savo futbolu arba krepšiniu. Futbolo ir krepšinio pergales visi žinot,o ar bent galėtumet pasakyt bent 1 iš pavaizduoto sporto čiampionus? Ir dar,sakot irklavime atidirbi tuos pačius judesius. Dėja,žinokit kad tikrai ne. Kiekvieną kartą turi vis kitokią techniką naudoti žiūrint į varžovų stiprumo lygį ir panašei,juk ir vis į ktiokią valtį sėdi. Net irklavime yra 2 rūšys pavienis ir porinis irklas (pavienis tai 1,o porinis su 2 kai irkluoji) o ką kalbėti apie kius sportus. Žinoma,kiekvienas čia gins savo sporto šaką,bet jūs pagalvokit,kad Lietuviai ne tik krepšinį ir futbolą žaidžia,bet yra ir kitų sporto šakų kurios visai negauna finansavimo,bet išvažiuoja į pasaulį. Taip kad raminkitės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
byby valgyk

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
atidirbi technika ir begi? nebejuokink tik tu ubage . nieko neismanai kas tam sprinte vyksta technika ne svarbiausia. kad greitai begtum ne vien ta techika as techniskai as ir eiti galiu ne vien begti. bet tu pasiruosk kad greitai begtum. ar zinai tu bent kaip organizma reikia ruosti prie kruviu ir kiek mes etapu pereinam iki tol kol galetumem maksimaliai begti ir rodyti aukstu rezultatus? SPORTAS TUPIEMS tai va tavo tas futbolas yra alkasiai vienas prisigeria tempesi per varzybas kaip sikna ir slepesi uz kitu kurie neprisigere pries varzybas. paruosti auksto lygio sprinteri reikia netik sistemingo darbo bet ir beproto daug ziniu kad zinotum kaip adaptuoti prie kiekvieno darbo kaip reguoja organizmas kas vyksta kaip ji atstatineti ir visa kita tai gal patylek tu geriau su savo nesamonem.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4730 d. Atsakyti   
@vasarele,
Taip pat eilinis vaikas ar suauges gali iseit i kiema ant skersinio pasitampyt, nusipirkt/issinuomuot baidare ir pairkluot. Kvaila mastyt kad futbolas ar krepsinis yra tik pasizaidimui vien delto kad ji gali zaist ir betkas. Futbolas aplamai yra labai daug pastangu, jegu, istvermes nusiteikimo, techniskumo ir pan. reikalaujantis sportas tiem, kurie rimtai juo uzsiima. Siaip kiekvienas sportas yra pasizaidimas jei juo uzsiima ne profesionalai, kurie is tuo duona valgo.
Nuotraukos nėra
vasarele prieš 4730 d. Atsakyti   
sprintas-sportas tupiems? sakai, jog lengva atidirbti tą techniką? ar pats bandei? lengvojoj, irklavime, dviračių varžybose reikia ne tik atidirbti techniką, bet atiduoti visą save, visą ištvermę, fizinį ir psichologinį nusiteikimą, o krepšinyje ar futbole tiesiog gainioti kamuolį. Taip, tam reikia ištvermės, taiklumo, mąstymo, bet patikėk, nemažiau viso šito reikia ir kituose sportuose. be to sprinte reikia žiauriai geros reakcijos, irklavime didelės jėgos ir pusiausvyros, gimnastikoj lankstumo. ir kašį ar fūlę aš vistiek laikau tik pasižaidimu. juk eilinis vaikas, suaugęs eis į kiemą pamėtyt kašio, ar fūlę pažaist, nes per daug reikia gabumų irklavimui, gimnastikai, tuo labiau lengvajai. ir tam reikalingas beproto didelis psichologinis nusiteikimas, kurį tikrai ne visi gali išsiūgdyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4755 d. Atsakyti   
O be to, tiek futbole, tiek krepsinyje reikia daug galvoti, mastyt, bendradarbiauti, o cia tokie sportai, kur labiau atidirbi judesi ir ta pati darai, kaip koks sprintas, ismoksti technika ir kiekviena karta tiesiog stengies kuo greiciau begt, sportas tupiems
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4756 d. Atsakyti   
demotyvacija sukure ir ja like`ina tie, kurie negabus zaisti futbola ar del per zemo ugio buvo nepriimti i krepsinio komanda. Nes tie, kurie uzsiema siomis pateiktomis sporto sakomis, supranta, kad kiekvienas sportas yra nelengvas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
pritariu #1
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4780 d. Atsakyti   
Neskaitant to, kad per vienas rungtynes futbole penkis kartus gausi iš kelėno į galvą ir visas rungtynes lakstysi, kiekvienas sportas savaip vargina.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų