Apsiženyt 21 metų, tas pats kas išeit iš tūso 21h - Visiška nepagarba draugams

2013.03.19 patalpino whatnaa
  • 25
11
Apsiženyt 21 metų, tas pats kas išeit iš tūso 21h
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3041 d. Atsakyti   
Man 21m jieskau vaikino
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4009 d. Atsakyti   
Na, mano tėvai susituokė kai mamai buvo vos 19 tečiui 23 metai. Žinau, sakysit jog anais laikais buvo kitaip ir t.t. Tačiau, tai nebuvo is reikalo, kad mane padirbo, jie susituokė iš tikrų jausmų, iš meilės. Turbūt įdomu kaip jie pradėjo gyvenima? Po vestuvių pirmąją savaite, jie gyveno pas mamos tevus. Jie nei vienas neturejo darbo. Neturėdami darbo susirado kur gyventi. Vienas senukas nuomojo kambarius šeimom, tvarkingus ir visa kita. Nei vienas is tėvu neturėjo pinigu nuomai. Tai senukas dave palėpėje vieno kambario butuką, už kurį neprasė nuomos. Mama sako pradzioj turejom 2 lėkštes, 2 šakutes, 2 puodelius ir t.t. Laikui begant tevai susirado darbus. Po metų atsiradau aš, dar didesni rupesčiai. Bet tevai mano susitavarke puikiausiai. Ir palėpės persikėlėme į kitą tame paciame name butą, tada tevai galejo išmokėti nuoma, nusipirko mašina, issilaike abu teises. Ir vis dėdami lita prie lito, mes vis daugiau visko galedavom sau leisti, prieš 10 metų nusipirkome nuosavą namą, turime dvi mašinas.
Tikrai nesutinku su #4 kad tuokiasi zmones per anksti, kad neturi jie subrendimo, kad nėra pasiruoše šeimyniniam gyvenimui :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4026 d. Atsakyti   
taip iseina kad zenytis gali tik tada kai draugais leis? :D ne del draugu gyvenama draugai turi kaip tik palaikyt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4027 d. Atsakyti   
#7 Na atleisk, kad neatspėjau. Aš pritariu, kad ženytis, kol nesupranti, kad tas žmogus yra tau skirtas, yra beprasmiška ir po to seks tik skyrybos. Ir dauguma šiuolaikinio jaunimėlio tikrai nori tik kuo greičiau apsiženyt ir dzin, kad skirsis po pusmečio. Bet jei tie žmonės yra normalūs, savarankiški, tai jie kaip tik nulips tevam nuo sprando, kelsis i kita busta (nes nei žentas nori su uošviene gyvent, nei marčia gerai su anyta sutars), vienas kitam padėdami kabinsis į gyvenimą. Bet nereikia smerkt žmonių, kurie jauni tuokiasi, jei žino ką daro ir yra vienas kitą pilnai pažinę. O ar žino, negali iš šono pasakyt :) Smerkčiau nebent tada, kai išsiskirtų. Ir, tiesa, amžius dar ne viskas. Brandumas yra svarbiau. Vienas gali būti jau 18 suaugęs, mąstantis ir atsakingas už savo veiksmus. O kitas iki 35 liks "mamytės vaikelis". Tai tiek :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4027 d. Atsakyti   
#6 Apie mano gyvenimą nieko nežinai, tai kam spėlioji? Nebuvau vedęs, neužstates nei vienai vaiko. Kolkas svarbiau man normalų finansinį pagrindą susikurt. Tu vis apie atsakomybę kalbi,bet kokia ten atsakomybė, kai vos baigę vidurinės/profkes ženijasi? Neturi nieko, rupesčius krauna ant tėvų pečių.Čia vadinasi tas atsakomybės priėmimas? Jauni ženijasi, prisidaro vaikų, tada pamato, kad vienas kito nespėjo pažint ir skiriasi.O tai džiaugsmas :D Apie išimtis nekalbu, kaikam tikrai pasiseka. Nu man tikrai nesuvokiama, kam ten anksti reikalingos vestuvės. Jei eis kažkuris į kairę, tai jokie oficialūs įsipareigojimai nepadės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4027 d. Atsakyti   
#4 Gal jaunas su žmona susituokei, vaiką užstatei ir dabar savo apmaudą ant kitų lieji? Ta prasme jaunos poros, kurios ryžtasi įprasminti savo santykius, o ne tik pagyventi "susimetus" yra labai gražu. Tik aišku niekada nereikia skubėti ir, kaip sakai, tuoktis su kuo papuola. Bet niekas nesako, kad jauni žmonės negali mylėti vienas kito ir priimti šio sprendimo apgalvoję. Vieniems tikroji meilė ateina anksčiau, kitiems vėliau. Ypač miela, kai jos kartu išbūna visą gyvenimą, kartu bręsta ir auga dvasiškai, kartu pasensta. Ir nesuprantu, kodėl tu moteris kaltini. Yra visokių. Taip, yra barakudų, kurioms tik rūpi, kaip centus išmelžti - tai jos ir susituokt paskubės, ir vaikus pagimdyt. Bet juk yra tikrai normalių, mylinčių. Ir dažnam vyrui trūksta atsakomybės už savo veiksmus, jis bijo susituokti. Nes tada kelias atgal yra labai sunkus. O moterys šiuo klausimu yra pastovesnės, nebijo, "kad nebebus galima paskui bachūriukus lakstyt".
Tai va, gal ilgoką komentarą parašiau, prašau atleisti, jei kam pabodo skaityt. O tu, "Jauniki jonai" susitvarkyk gyvenimą ir nustok pilti purvą ant kitų. Ir gyvenimas būtų gražesnis, jei išmoktume džiaugtis mažais dalykais, kaip pvz. kad atsiranda jaunų, drasių ir mylinčių žmonių, kurie nebijo prisiimti atsakomybės :)
Depietkuta nuotrauka
Depietkuta prieš 4027 d. Atsakyti   
#4 tu ieskaisi "bobos", o ne merginos?? Nu viskas aisku su tavimi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
Tai čia bobų mąstymas, kuo greičiau susituokt. Nesvarbu su kuo, svarbu greičiau, pasidaryt dar vaiką, tipo dėl tvirtesnių santykių. Nes bobai vienai kažką pasiekt yra žymiai sunkiau, nei vienam vyrui. Draugai gali būt nesvarbūs nebent tam, kas jų neturi, gi viso laisvalaikio su žmona kartu neleisi, gyvenant kartu atsiranda trintis, nuo kurios kartais reikia pabėgt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
Nesamone kazkokia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
O kada, anot autoriaus, reikia apsiženyti, kad tuo išreikštum pagarbą draugams? Ir apskritai, prie ko čia tie draugai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
Didesnės nesamones nesu skaites

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų