Šindleris - išdrįso padaryt tai, kas beveik neįmanoma

2010.06.02 patalpino varna
  • 79
21
Šindleris
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4446 d. Atsakyti   
#15, tai kiek mazai tau reiskia zmogaus gyvybe jei svaistais tokiais zodziais: isgelbejo 1200 gyvybiu, kas cia tokio. isgelbek viena gyvybe, uzteks vienos ir as jau laikysiu tave didvyriu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4856 d. Atsakyti   
eina sau.. mačiau filmą apie jį, kai maža buvau.. tokį nesveiką įspūdį paliko, bet nepaminiau kaip vadinas ir pyst numetėt demo :D ačiū. jau siunčiuos filmą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5032 d. Atsakyti   
18 ir 17. Kiek tik yra buve moderniuju karu, po karo tie kurie laimejo yra didvyriai, o pralaimeje ne zmones. karus laimi tie kurie yra geriau pasiruose, tai nebent gerieciai visalaik buna pasiruose kad visalaik laiminti puse - dieviska. arba tiesiog laimeje klesti ir skleidzia propaganda. kuri tokiems lengvatikiams, intelekto nesuzalotiems zmonems yra isganymas ir visiska tiesa. jus viska apie kara zinot tik is filmu arba is grozines literaturos...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5039 d. Atsakyti   
#16 noreciau pamatyti tavo roza kai susaudo tavo senelius tevus brolius seseris ir gimines, ne zydus niekuo nenusidejusius zmones, tiesiog ukininkus, amatininkus.... ka tada sakytum... irgi gerai kad zudo ? galvok ka sneki kirmine...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
:P - tais laikais,ką jis padarė,tai buvo be galo daug,čia net nelyginti su kažkokiais žmonėm ,kurie rengia milijardus žmonių pigiau. Nelogiškai lygini žmonių nuopelnus.
Ash : tu protingas būtum,tai kitaip ir šnekėtum. Nei tu kažką labai išmintingo turi pasakyt apie Hitlerį ,tuo labiau apie žydus. Žinoma,kiekvienas turim savo nuomonę,bet ar verta smerkt tuos,kurie nieko blogo nepadarė? Čia tas pats būtų dabar,kad tave ir tavo šeimą už nieką pradėtų terorizuot. Jau tada tikrai manau ne taip manytum,kaip manai dabar. Nori pasakyt,kad Hitleris logiškai elgdavosi,jeigu už nieką 8mėn. vaiką nušovė vežimėly tiesiai į kaktą (yra įrodyta duomenų ir už tokius darbus) ??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5044 d. Atsakyti   
+1 to :P. Apie zydus isvis nieko nenoriu girdeti. Prielipos, prisitryneliai, gerai Hitleris dare, kad zude. Protingi supras.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5044 d. Atsakyti   
pfff...tai matai, isgelbejo 1200 zydu!! wow!! yra simtai zmoniu, kurie kuria vaistus, technologijas ir t.t. ju darbai verti paminejimo, nes jie gelbsti, maitina, pigiau aprengia milijardus zmoniu. uzknisa, kai is zmogaus daro dieva uz kazkokius niekus.... as nesakau, kad Sindleris nieko gero nepadare, bet jis tikrai nevertas tiek pagarbos, kiek jam yra skiriama :P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5064 d. Atsakyti   
Jis išdrįso padaryti tai,ką ne kiekvienais tais laikais ryžtųsi padaryti. Tai kas,kad jis buvo verslininkas,kaip kitaip būtum išgyvenęs tais laikais? Gerbiu Šindlerį už jo žygdarbį, "Šindlerio sąrašas" -vienas mėgstamiausių mano filmų,kuris kai kuriems gali pakeisti mąstymą ir požiūrį į gyvenimą. Filme viskas parodyta... Kaip jis aukojosi... Vienintelis žmogus supratęs,kad vienas žydas padaręs kažką blogo,nereiškia,kad tą patį darė ir visi kiti. +5
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
O galejo ir negelbeti...
candy nuotrauka
candy prieš 5068 d. Atsakyti   
Jis buvo verslininkas... Patriotas, taciau verslininkas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
10balų tai, kuri idėjo :)
Mjking nuotrauka
Mjking prieš 5070 d. Atsakyti   
#9 Kokia?

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5070 d. Atsakyti   
Yra ir ne tokia graži versija apie šio pono gyvenimą...
cloudmaker nuotrauka
cloudmaker prieš 5070 d. Atsakyti   
Apie tą patį :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5070 d. Atsakyti   
ne b* apie mike pukuotuka
varna nuotrauka
varna prieš 5070 d. Atsakyti   
#4 kalbi apie "Šindlerio sąrašą"?
varna nuotrauka
varna prieš 5070 d. Atsakyti   
tai,kad nei vienas jūsų nebūtų padaręs to,ką padrė jis
cloudmaker nuotrauka
cloudmaker prieš 5070 d. Atsakyti   
Jis šaunuolis. Pakeitė amno vaikystę filmas apie jį :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5070 d. Atsakyti   
o kur demotyvacija? :/
varna nuotrauka
varna prieš 5070 d. Atsakyti   
butent
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5070 d. Atsakyti   
Oskaras Šindleris (vok. Oskar Schindler; 1908 m. balandžio 28 d. Cvitau, Austrija - 1974 m. spalio 9 d. Hildesheimas, Vokietija) - istorinė Antrojo pasaulinio karo asmenybė, savo pasiaukojamais veiksmais išgelbėjusi apie 1 200 žydų gyvybes.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų