99% Merginų pasirinktu vaikiną iš kairės pusės - Kuris turi viską nei vaikiną kuris neturi nieko, bet yra labai geros širdies

2020.06.27 patalpino surfneris2
  • 25
2
99% Merginų pasirinktu vaikiną iš kairės pusės
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
surfneris2 prieš 1366 d. Atsakyti   
Moterys nesupranta kad jos ir yra vyrų sėkmės talismanas, tik per moterį atsiranda noras kažką gyvenime nuveikt, nemačiau turtingo ar žymaus verslininko kuris niekad nebūtų turėjęs merginų ir būtų daug pasiekęs, tad moterys ir sužlugdo daug vaikinų o po to verkia vyrai geria, nieko neveikia, rodykit jiems meilė, švelnumą ir jie dėl jūsų kaip sakant kalnus nuvers.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1367 d. Atsakyti   
Jo nes tai natūrali merginų psichologija. Jai reikia vaikino, kuris sugebėtų išlaikyti šeimą ir vaikus bei sukurti ateitį šeimai, o ne to kuris yra tik geros širdies. Juk gera širdis vaikui maisto į skrandį neįdės. P.S. Aš bernas ir šiuo atveju palaikau merginas.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų