Kaip jūs užknisat. „Prieik pirma, parašyk pirma“. - Aš pirma galiu net puokštę rožių jam padovanot. Tai koks jis tada vaikinas?

2012.05.30 patalpino robynrrf
  • 46
14
Kaip jūs užknisat. „Prieik pirma, parašyk pirma“.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4319 d. Atsakyti   
#13 'jeigu tau kazkas patiko/tu kazko nori, tai ir sieki to' < tai štai autorė, manau, turėjo omenyje tuos, kurie nesiekia, o tik zyzia visiems aplinkui, jog merginos pasikėlusios mat neperima iniciatyvos į savo rankas. aš jau rašiau, kaip aš elgčiausi su tuo potencialiu kalbintoju. jei jis nesupranta, kada moteris su juo flirtuoja, sorry, tada problema ne manyje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4319 d. Atsakyti   
#12 O kas kur ka sake, kad ta mergina patiko vaikinui? Cia galimi variantai, kad vaikinas arba drovus arba jam tiesiog mergina nekrito i aki (ar gal nekrito uztektinai). As siaip laikaus pozicijos, kad nepriklausomai nuo lyties, jeigu tau kazkas patiko/tu kazko nori, tai ir sieki to. Tai va, todel ir nesuprantu nepatenkintu princesiu, kuriu nedriso kazkas uzkalbinti, nesvarbu, kad gal jos tam potencialiam kalbintojui is pirmo zvilgsnio ispudzio nepaliko ir pacios pabandyti tai istaisyti nedriso. Principai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#9 aš nesuprantu, kur problema? jei tau patinka mergina, tai ir kabink ją. ar tu kabini tik tas, kurioms patinki tu, o ne jos tau?
kai mes jau pradedame draugauti, tai mūsų santykiai grindžiami nuoširdžiu ir atviru bendravimu. ir pradėjome, beje, daugiau nei prieš pora metų ir labai sėkmingai, todėl savo interpretacijas gali pasilaikyti sau.

p.s. šeimą šiais laikais dažniausiai išlaiko abu.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4320 d. Atsakyti   
#9 Tavo pasakymas: "kas šeimą išlaiko, kol tu tvarkai namus ir augini vaikus"- vaikinai. Bet dėja, tokių jau labai mažai ir vis mažėja.
Kai sakai, kad kai draugaus ir vaikinas nuolat turės skaityti mintis- ji pasakys: "Tu nesupranti manęs"- tai kur vargšui dėtis. Pačios savęs nesupranta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#4 Taip, vaikinai jau turi pradeti gimdyti uz jus ir pan. O kas seima islaiko, kol tu tvarkai namus ir augini vaikus?
#7 Va, va, "kuno kalba" ir "daugiau nieko nedaryciau", o paskui kaltas lieka vaikinas, kuris nepastebejo taves "nieko nedarant". O tai paskui jei pradesit draugauti vaikinas nuolat tures tavo mintis skaityti ir suprasti ko tu "nedarai" tuo metu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#6 ir rašydama apie pyktį neturėjau omeny tavęs. turėjau omeny mūsų 'stipriąją' lytį ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#6 aš parodyčiau susidomėjimą savo kūno kalba. jei mes būtume jau pažįstami, lengvai paflirtuočiau. daugiau aš nieko nedaryčiau.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4320 d. Atsakyti   
#5 Tai pala, bet jei tau patinka vaikinas, tai negali pati pirmiau žengti žingsnį ir leist suprast tą? Čia niekas ir nepyksta, tik sakau, kaip po to būna.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
#1 na kodėl iškart visi? tik jis vienas. ir nėra dėl ko pykti ar advokatauti. jei vaikinas negali net užkalbinti merginos, tai koks iš jo vyras bus?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
Kokie vaikinų komentarai... :D
Tai aišku turit nors kažką daryt, turėt drąsos. Jau ir taip pagal jus moteris turi tik viską daryt: gimdyti, valgyt daryti, namus tvarkyti, vaikus auginti.
O po to stebisi kodėl jie forever alone. Tinginiai ir bailiai.
P.S. Ne visiems galioja šis komentaras. Tikri vyrai - čia ne jums, neskaitykit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4321 d. Atsakyti   
Cielku demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4321 d. Atsakyti   
taigi jus uz lygybe :)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4321 d. Atsakyti   
Ne, geriau nieko nedaryk ir lauk, o po to sakyk, kad visi vaikinai niekam tikę ir stabdžiai.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų