Geriausias žmogaus draugas - ne tik kartu miega, bet ir visapusiškai tau padeda

2012.09.27 patalpino pawelek
  • 5
18
Geriausias žmogaus draugas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4220 d. Atsakyti   
Seimininkas seria suni, suo galvoja, ooo, jis dievas nes duoda man maisto. seimininkas seria kate, kate galvoja, as dievas, nes man duoda maisto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4224 d. Atsakyti   
Myliu kates, bet kartais jos elgiasi per daug žmogiškai ir tai erzina
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4225 d. Atsakyti   
pzdc kas do nesamone
Catenas nuotrauka
Catenas prieš 4226 d. Atsakyti   
#14 Pritariu.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4226 d. Atsakyti   
#12 +1
O dėl demo, tai nereiktų lyginti šių gyvūnų. Net gi kad ir šunys turi tiek veislių ir jų charakteriai skiriasi ir prižiūrėjimo ypatumai ir t.t. O čia sulygink papūgą su kokiu pitonu. Nu plią, skonio riekalas. Vieniem patinka ramybė, kitiem norisi judrumo ir po lauką pasivaikščiot dar kiti negali daugiabučiame name laikyti šunio sveriančio 60kg.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
#11 Prirašei ir nieko nepasakei... Po antro sakinio norėjau nustoti skaityti, bet permečiau likusį komentarą akimis, šiaip, dėl sportinio intereso. Ir be reikalo. Tas "žinoma" jau juokingai skamba, ypač, kai nepateiki nei vieno rimto argumento pagrįsti savo bukam požiūriui. Tiek katės, tiek šunys yra savaip naudingi gyvūnai. Be to, tas faktas, kad šuo lojalesnis, gali būti apverstas - šuo gins bet ką, kas jį maitina, o katei neužtenka lėkštutės su ėdalu - katė reikalauja ir emocinio prisirišimo, jos palankumą reikia užsitarnauti. Tokios katės, tamstos žiniai, nukeliauja šimtus kilometrų, kad grįžtų pas savo šeimininkus. Apie tai irgi yra ne viena istorija. Be to, katės gaudo kenkėjus ir mažina stresą. Kita vertus, šuo yra puikus pagalbininkas medžioklėje bei sargyboje, taip pat lengviau dresuojamas, ir turi geresnę uoslę nei katė. Išvada - Emma11956 yra dar vienas siaurai mąstančio žmogaus pavyzdys.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
#11 Apsiverk... iki paskutiniosios.

Apskritai tokio tipo "demotyvacijos" yra pačio ŽEMIAUSIO lygio demotyvacijos, jei jas galima pavadinti demotyvacijomis.

Stereotipinės demotyvacijos yra pati didžiausia klaida, kuriomis vadovaujasi tokie kaip šios "demo kūrėjai", greičiausiai nesubrende.

Tokiu būdu, galiu paminėti, kad statistikai kates laiko labiau išsilavinę ir intelektualūs žmonės, nei laikantys šunius.

Išvada - demo autorius yra durnius ir taškas, tad jis nieko nesupranta, ką reikia mesti iš namų. Savo debiliškus stereotipus galėtum pradžioje išmesti. Tada bus galima šnekėti su tokiais beraščiais neišprusėliais.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4227 d. Atsakyti   
Tai žinoma, kas šuo geriau nei katę! Katė yra visiškai nenaudingas gyvūnas! Šuo yra geriausias draugas visam gyvenimui, kuris tau bus pats ištikimiausias draugas visą gyvenimą, o katė gyveną su žmogumi ne iš ištikimybės, o tiesiog dėl to, kad žmogus ją šeria. Yra ne viena istorija kai katė pabėgo iš namų ir apsigyveno pas kitus žmones, nes ten tiesiog geriau šeria. Be to su šunimi visada gali jaustis saugus, nes jis tave gins iki paskutiniosios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
eik nx
berry111 nuotrauka
berry111 prieš 4227 d. Atsakyti   
Ziuriu cia visi sneka vien apie nauda, bet daugelis turbut ne nebaige mokyklos, puse dienos sedi sulej arba valkiojasi nezinia kur kita dali dienos klauso muzikos arba sedi facebooke, tai kokia is tokiu nauda? gal meskim situos kaulu maisus lauk? Dabar mane uzsipuls kad kate palyginau su zmogum, bet kai nusiperkat gyvuna jus priemat ji i savo seima,nors nei suo nei kate nesumokes uz jusu interneta neparnes valgyt, nepadarys nd ji reikias sert maudyt ir t.t. bet priemat. Ir per tokius kaip demo autorius gatvese ir pilna benamiu sunu. Nes jie perkami tik tam kad butu sargybiniais arba isvaikytu girtuoklius o kai jau nebeatitinka paskirties ir neduoda naudos tokie kaulu maisai yra metami lauk ir ten paliekami. Ir tie kurie uzskaitys demo sutinka su teiginiu: augintinis neduoda naudos? Mesk lauk. Kas jam bus poto ne tavo rupestis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
Autorius toks glušas, kad net sunku nuspręsti, kas blogiau: ar apgailėtinas bandymas palyginti du gyvūnus, ar visiškas nesuvokimas, kam žmonės augina kates. Nieko prieš šunis neturiu, bet tokie siaurapročiai šunsnukiai (pun not intended) kaip autorius niekada nesugebės parinkti tinkamo palyginimo. Tai tas pats, lyg aš išvardinčiau Opelio gerąsias puses, ir BMW blogąsias, ir tai pavadinčiau palyginimu. Žodžiu, sufailinai, durneli. Peace.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
Kai nikas pawelek, ta keistas, kad dar ne pa polsku demo, o jus norit is jo Lt gramatikos..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
#4 Tai geriau pačiam mokytis reiktų, o ne kitų varyt.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
Apsisik galva tu su savo nusmirdusia gimtaja kalba
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
nei bro, nei nebro gramatikos tikrai neismokys... mesk abu ir eik gimtosios kalbos mokytis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
jei jau gyvuno reikia tik del naudos, kad ale forsiukus vaikytu, tai matyt ir boba isitaiso, kad est daryt, nevykelis kure demotyvacija, kuris nesugeba pats pasportuot ir saves apsigint ir net nieko pats nemoka, net valgyt pasidaryt, todel visur ir dairos naudos. Gyvunai yra musu draugai ir kompanjonai, o ne isnaudojimo objektai.
Rendolfas nuotrauka
Rendolfas prieš 4227 d. Atsakyti   
#1 Ištaisyk, nes manau visiems labai svarbu, kad jis būtų be gramatinių klaidų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4227 d. Atsakyti   
Tekstus tai matyt lenkas koks rašė..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų