Tu arba daryk arba nedaryk. - O tavo pažadai - NIEKAM NEĮDOMŪS!

2012.11.30 patalpino oelmangel
  • 42
7
Tu arba daryk arba nedaryk.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4154 d. Atsakyti   
#6 Noras atsiranda po susidomėjimo. O susidomėti galima įvairiai, žiūrėti kaip kiti sportuoja tiek lauke, tiek youtube, junktis į bendruomenes tokias kaip turnikas.lt ar facebook project mayhem, paskatinti draugus pradėti sportuot. Nes kai kurie nori sportuot vieni, o kiti su draugais jaučiasi stipresni. Svarbiausia pradėt nuo pagrindų tokių kaip atsispaudimų, pritūpimų ar prisitraukimų, o toliau tobulint savo kūną pačiais sudėtingiausiais ir įdomiausiais pratimais. Gyvenimas yra sunkus iki to laiko kada tu jam nesi pasiruošęs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4156 d. Atsakyti   
#5 Bet darant tai, kas įdomu, juk nereikia valios tęsti tai, ką darai? O juk būna daug ko, ką reikia daryt, bet noro visai nėra. Apie tai ir yra ši demo, jei neklystu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4157 d. Atsakyti   
#4 Todėl, kad paskatinti žmones sportuoti ir tobulinti savo kūnus, o ne žalot.
Mokytis reikia tik reikalingus ir įdomius dalykus ar temas, taip pat ir su sportu sportuoti reikia tą kas tau patinka ir įdomu.
Man seniau patiko kultūrizmas, o dabar lauko gimnastika. Sportuojant lauke galima užsigrūdinti, darant sudėtinesnes pratimų variacijas padidinti raumenų jėgą, greitį, ištvermę, koordinaciją.
Reikia prie visko prisitaikyti ir žinoti, kad sveikata yra turtas, o sportas sveikata.
Aišku tai negalioja tam sportui kuriame yra vartojama chemija, nes ji sveikatos tikrai neprideda, greičiau atima, pagrindinis tokių žmonių tikslas yra turėti didžiausius raumenis, o jėga ir ištvermė, o svarbiausia sveikata jiems nesvarbu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4158 d. Atsakyti   
Any idea kodėl visos motyvacinės demotivacijos vaizduoja sportą? Mano patirtis sako, kad mokytis yra belenkaip sunkiau, nei prisiverst nueit į sporto salę keliskart per savaitę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4158 d. Atsakyti   
#2 www.youtube.com/watch?v=pZjToNLIBFw yra ir lietuvių nedegraduvusių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4158 d. Atsakyti   
Amerikonai su rusais sportuoja, o lietuviai prasigeria ir prasirūko?
www.youtube.com/watch?v=uUSLsMGDMTc
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4158 d. Atsakyti   

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų