Kaip afigienai, kai visi rūko, geria, o tu ne. - Stovi su sultim bei šokoladu ir džiaugiesi labiau už juos.

2012.06.18 patalpino nezinomas05
  • 112
10
Kaip afigienai, kai visi rūko, geria, o tu ne.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4052 d. Atsakyti   
Pats asmeniskai isgeriu alaus, prie progos ir vyno, sampano ar stipresnio gerimo, bet nerukau, nes tiesiog netraukia. Ka kiti daro, man vienodai, siaip net butu neidomu, jei visi butu tokie sventuoliai ir tik sultis gertu. As sakyciau, reikia atsipalaidavimui biski atsigerti, nes tikrai padeda (aisku, tai neturi tapti iprociu), o rukyt nezinau koks privalumas. Smirdi ir tiek.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4300 d. Atsakyti   
atsimenu laikus, kai nusipirgdavau babbaly alaus o svajojau apie sultis, kainuoja panasiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4324 d. Atsakyti   
#2 tai jeigu tie rukoriai ar girtuokliai ta daro del kitu tai kodel tau tie kiti isvis turetu rupet? gi matomai keiki 'pritapima prie mases' ir panasius dalykus. tau toks ziaurus ignoras turetu but ant to kaip ten kas nuodijas, kad zodziu. kabinetis prie nieku neturint ka veikt del savo nepilnavertiskumo irgi yra problema psichologine ir dar galima butu gincytis ar tik nedidesne. kas zino. ir tas ir tas shudas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4324 d. Atsakyti   
1. nieks man netrukdo geriant ir rukant megti sokolada ar gerti sultis.
2. kam ko reikia tas ta ir valgo ir vartoja. prades dar cia aiskint kam ka veikt, jus dziaukites patys sau, o ne ziuredami y kitus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4324 d. Atsakyti   
Esme mazai kas supranta. Esme yra ne tame ,kad nerukai ir negeri, o tame, jog to nedarai kiekviena diena. Pats nei rukau ,nei geriu, atsisakau draugu pasiulymu gerti, nes su draugais tai yra nevaldoma. Tuo tarpu su suaugusiaisiais protingu kiekiu kodel gi ne - viskas legalu. Px ,kad truksta pusmecio iki to, kol pats galeciau pirkt gerimus ir rukalus. Manau, svarbiausia saikas, o ne uzsibrezimas. Juk kita vertus ,koks idomumas nepabandyt. Nesakau, kad imkit ir bandykit, as rukalu gyvenime nebandysiu, bet jeigu nori, tiesiog vaidini negerianti, pasakyk tevam "hey, zmones, noriu paragauti ta skoni, juk su draugais negeriu!". Protingi tevai mokes, kaip reaguoti i situacija :) p.s. visgi malonu buti nerukanciu ir negeriancio, dar maloniau tuom didziuotis. Tiesa, siek tiek gaila zmoniu, kurie bijo prisipazint,jog negeria ir bando meluoti. Sakykit tiesa, nebijokit, nerukyti taps madinga ir naujoji karta pasikeis. Tuo tikiu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4328 d. Atsakyti   
negeriu, nerukau, sportuoju.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4328 d. Atsakyti   
Rukantys ir geriantys nera alergiski sokoladui ir sultim, jie irgi ji valgo/geria
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4328 d. Atsakyti   
#2 it's me - tas vienetas :)
nezinomas05 nuotrauka
nezinomas05 prieš 4328 d. Atsakyti   
Tai čia ne tiesiogiai reik priimti,čia pažiepiama ta "ahujena" paauglių priklausomybė ne sau,bet draugams, "kietumui", pupuliarumui.Ir yra labai mažai išlikę paaglių,kurie atsisako šių žalingų įpročių,ir kurių tai net netraukia..Taip kad,padarba jiems .Tiems vienetams :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4328 d. Atsakyti   
Kam faina, o kam ne. Negali kalbėt už visus. Aš už sultis, bet kokia čia demotyvacija tai kžn, tiesiog asmeninė nuomonė..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų