Henris Fordas - Sukurk sistemą , kuri dirbtų už tave.

2012.04.23 patalpino hN1337
  • 32
4
yager, group,robert, kiyosaki
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4338 d. Atsakyti   
#3 Dar vienas neįkirtėlis... tas bosas turėjo rimtesnių reikalų, nei atsakinėti į kažkokių gatvės "intelektualų" klausimus. Dar kartą perskaityk visą tekstą penkis kartus, ir gal tavo nevingiuotos smegenys suvoks, ką tuo tekstu norėta pasakyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4384 d. Atsakyti   
Jo labai linksma kai tavo bosas visiskas idiotas ir neismanelis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4384 d. Atsakyti   
Visiška tiesa. XX amžiaus pirmoje pusėje tai puikiai veikė: nueini pas investuotojus, papasakoji įdėją, gražiai pakalbi, gauni krūvą pinigų.
XXI amžius: pas investuotojus be perstojo žmonės eina su visokiausiom idėjom. Idėjos nebesvarbu, svarbu implementacija ir kompetencija. Jei investuotojai pamatys, kad ko nors nesupranti toje srityje, į kurią lendi, tiesiog užjuoks negyvai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4394 d. Atsakyti   
respect

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų