Krikščionys išžudė daug žmonių ir niekam nerūpėjo, - bet jei satanistai nužudė bent vieną žmogų, tai bus didelis skandalas

2011.07.16 patalpino anonimas
  • 72
34
religion, is, bullshit
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

AlessaGillespie nuotrauka
AlessaGillespie prieš 4099 d. Atsakyti   
Remiantis biblija teigiama, kad šėtonas buvo vienas dievo angelų. Viskas buvo gerai iki kol dievas nesukūrė žmogaus. angelams buvo pasakyta, kad su žmogum reikia elgtis su lygiu. Tačiau vienam- liuciferiui (visi jį vadina šėtonu, velniu )ši įdėja nepatiko, nenorėjo nusižeminti prieš menkesnį už save padarą ir sukilo prieš dievą. Esmė tame, kad ... blogis egziitavo anksčiau už liuciferį ir visus angelus, taigi daryčiau išvada, kad dievas iš turi tamsiąją pusę, kuri egzistavo visą laiką, kaip ir pats dievas ir tai kas vadinama šiais laikais šėtonu yra nulis palyginti su tikruoju blogiu. Bet kaip ten bebūtų dar neatrastas dievo ar velnio įrodymas/paneigimas,ir nemanau, kad kada nors ras ar apsiims atlikinėti tokius tyrimus nes vos tik atsiras kokia nors informacija, religija išnyks nuo žemės paviršiaus. žinojimas nėra pagrindas religijai..tikėjimas yra pagrindas ir jei tas tikėjimas pavirs žinojimu, kad dievas yra ar nėra tai visos religijos nustotų egzistuoti.
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4554 d. Atsakyti   
#32 kad dabarty galima sakyti tas pats is tikro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4560 d. Atsakyti   
Zmones nelyginkit praeities su dabartimi.
Nuotraukos nėra
svirpliuks prieš 4603 d. Atsakyti   
nesigincysiu, bet kazkaip idomiai skamba
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4606 d. Atsakyti   
#29 taip nes ji turi savaja biblija su savom tiesom ir tiki tuom
Nuotraukos nėra
svirpliuks prieš 4606 d. Atsakyti   
tai atseit satanizmas religija, nejuokinkit
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4643 d. Atsakyti   
#5 tai religija ir yra nesamone, as tik pateikiau parodyma, kad krikscioniams uz nusikaltimus labiau nuolaidziauja negu satanistams ar aplamai daugeli kitu religiju ispazistantiems zmonems :)
Nuotraukos nėra
svirpliuks prieš 4657 d. Atsakyti   
nugrybavo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4658 d. Atsakyti   
"Zmones pamirsta dieva"
Pamiršti to, ko niekada nebuvo yra neimanoma.
Gal tu turi omeny "Dievo idėja". Jei tai pamirštu, būtų labai gerai...


"garbina setona ir paskuj keikia dieva del visu nelaimiu."
Blogi dalykai atsitinka ir krikščionims. Čia išvis nėra jokios atrankos.
O jeigu netyčia dievas ir egzistuoja - nematau dėl ko jo turėtų nekaltinti už nelaimes. Juk jis viską sprendžia.
P.S. Garbinti šetona - netgi durniau.

" Jau seniai isvaret dieva is gyvenimo"
TAI YRA GERAI.
Ir kuo daugiau žmonių baigs tikėti pasakomis kaip tiesomis, tuo pasaulis bus gražesnis ir pažangesnis.

"Kada paskutini karta praleidot diena nenusikalte dievui."
Kiekvieną dieną, nes neįmanoma nusikalsti neegzistuojančiui objektui?


"Dievas sukūręs visus, davė laisvę rinktis kas ką nori daryti, kokį gyvenimą gyventi ir pan"
Bet dievas žinojo dar prieš sukurdamas kokie bus pasirinkimai, kas yra 100% LYGU "jis sukūrė tokius kokius norėjo". Laisva valia logiškai nesueina su krikščionišku dievo apibrėžimu.
Dievas sukūrė šetoną, žinodamas ką jis padarys. Reiškia, šetono buvimo pasekmės yra dievo pasirinkimas ir jo atsakomybė. Šetono buvimo pasekmės - Dievo valia, dievo tikslas. Ir niekas negali vykti prieš dievo valią.

Bet hipatetiškai priimkim, kad laisva valia egzistuojant visagaliui dievui yra logiška:
Kas blogiau, vieną kartą išeiti iš savo sau pačiam nustatytų taisyklių ir pamanipuliuoti vieno individo laisva valia, ar pasmerkti visą žmonyją (Milijonus milijonų žmonių) amžinam nežmoniškam kankinimui?
Kaip manai, kuris pasirinkimas yra begalo bekrašto nemoralus, o kuris yra herojiškas?

Dievas yra ne tik blogesnis nei šetonas. Jis begalo daug kartų blogesnis nei šetonas. Ir ne tik tuo, kad jis jį sukūrė. Net jei hipatetiškai priimtume nelogišką laisvos valios idėja krikščionybėje - Dievas padarė daug daug daug daugiau blogo nei šetonas Taškas.



Kira nuotrauka
Kira prieš 4658 d. Atsakyti   
And so it begins.. The greatest shitstorm of out time.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Blemba, kaip mane užknisa skaityt tuos komentarus, kuriuose kvailai kalbama apie Dievą. KO JŪS AUŠINAT SAVO BURNELES,JEIGU NEŽINOT KAIP VISKAS YRA IŠ TIKRO????? GAL PASISKAITYKIT PIRMA ,O TADA IR SMERKIT, sorry, nu,bet jau nebegaliu !!!
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4660 d. Atsakyti   
Zmones pamirsta dieva, varo ji is savo namu, miestu ,garbina setona ir paskuj keikia dieva del visu nelaimiu. Jau seniai isvaret dieva is gyvenimo, prisidenge eriuko kailiu kaip vilkai eina kenkt. Kada paskutini karta praleidot diena nenusikalte dievui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Dievas sukūręs visus, davė laisvę rinktis kas ką nori daryti, kokį gyvenimą gyventi ir pan. Tad jeigu šėtonas pats sąmoningai nukrypo nuo tiesos, tai kas čia blogesnis? :) Jeigu pats esi durnas, tai ir niekas nebepadės. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Dievas sukūrė šetoną.
Tad Dievas blogesnis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Satanas vs Dievas kas blogesnis?
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4660 d. Atsakyti   
Tie prisidengimai religija labai atitolina zmones nuo dievo, bet dievo buvimas nepriklauso nei nuo musu tikejimo nei nuo musu elgesio nei nuo to ka mokslinikai irodineja. Dievas yra ta jega kuri dave viskam pradzia ir leido vistytis. Ir pats kvailiausias #14 pasisakymas p... Tai kuom netiki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
#17 Gal mergos negali susirast, todėl tenkinasi fantazija su dievu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
#14 Tu ne tik jobnutas bet dar ir iškrypėlis :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
Religija visada buvo pretekstas valdyti zmones - ir tada ir dabar... Krikscioniu istorija yra sutepta krauju, prisidengiant religiniais karais buvo iszudyti tukstanciai zmoniu, o kam? Prisidengiant religijos skleidimu? Geriausias pavizdys - kryziaus zygiai. Jeruzales apgulciai vadivavo toks riteris Gotfriedas, kuris savo zmones motyvavo taip "galite iszudyti visus, vistiek dievui nerupi ju purvinas kruajas. O kam mirusiems auksas, zeme ir namai? Juops galesite pasiimti", Jeruzalej iszudyti net vietiniai krykscionys! ir kam? Religijos skleidimui ar uz religijos pasislepusiam godumui patenkinti? Kitas pavizdys, su tais paciais Kryziaus Zygiais, kai riteriai net nenukeliavo i musulmonu zemes, bet uzgrobe ir apiplese Kontantinopoli. Ir ne tokios senos istorijos galima paimti pavyzdziui su protestantais - prancuzijoje, pagalbejus popieziui, per nakti buvo iszudyta apie 20000 protestantu. Kodel? Nes jie sake, kad baznycia supuvusi? O dabar kitas pavizdys tiems, kurie sako, kad baznycia gerbia zmogu :) Pries keliasdesimt metu (tiksliai nepamenu kada. apie ~1985 metus) Italijoje buvo atvejis, kai tevai per prievarta savo dukra istekino is kazkokio tikincio vaikino. Dukra jo nemego, nesantykiavo. Vyras ja bande isprievartauti, ji pabego pas savo tevus. O tevai nuejo i baznycia pas kunigeli pasiklausti patarimo. Ir ka kunigelis atsake? Ogi zmona turi besalygiskai klausyti savo vyro :) Ta pacia diena tevai ja atidave "vyrui", kuris ja isprievartavo ir sumuse iki komos. mergina po poros dienu zuvo, popiezius apgailestavo, bet niekada NEPASMERKE tokio kunigu elgesio. Kodel? Ir kas liecia ta satanizma, tai tikrai autorius "persudijo" arba nezino, koks tai velnias. Cia mazdaug atsakas i ta kvaila kunigeli, kuriam nepatinka muzikos festivalis? Siulau paskaityti knyga "ketveri metai pragare". Autorius - Lukas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4660 d. Atsakyti   
#13 ne visiems reikia isgalvoto zilo pirdziaus danguje, kad suprasti, jog zudymas, vogimas ir t.t. yra blogai. Mes esame socialiai aktyvus gyvunai ir tokie veiksmai kenkia musu bendruomenei, o kartu ir mums, taigi suknistos religijos yra atsakingos uz tvarka o musu prigimtis.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4661 d. Atsakyti   
p*sau dieva per sikna :p :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
#12 Siaip tai cia zmoniu mastymas iskraipytas buvo.. Aisku cia ir durniui aisku, kad religija yra pramanas, taciau jei religijos nebutu, nebutu ir tvarkos.. T.y. pagal "10 dievo isakymu" dabar ir remiasi dauguma istatymu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Sitas jau buvo idetas kazkada.
Jei zmones, kurie teige, kad zeme yra apvali ar saule turi demiu buvo sudeginti krikscioniu, tai tokia cia ir religija. Tik priezasties zudyti iesko. Geriau rinkciausi Satanizma ar Luciferianizma...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Tai as ir sakau kad jiem tais laikas nelabai rupejo(tikejimas krikscionybe)...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Tai as ir sakau kad jiem tais laikas nelabai rupejo(tikejimas krikscionybe)...
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4661 d. Atsakyti   
Ar tikrai nerupejo? Ir kiek ten tiem tariamiem krikscionim rupejo krikscionybe. Greiciau jie naudojosi religija kad turetu valdzia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Tiesiog manau jis kalba apie ta laika kai daugiausiai mire nuo apsimeteliu krikscioniu(viduramziai ar kada ten) kai vyko kryzio zygiai ir buvo zudomi daug zmoniu del krikscionybes pletojimo nors istikruju viskas buvo daroma del turtu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
"Nors mes ir nepanašūs į kokį vien gospelus giedantį chorą, tačiau niekada negalėčiau dainuoti apie Šėtoną ar narkotikų džiaugsmą."
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4661 d. Atsakyti   
Mu.Leiskit satanistams ZUDYT !!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Žymės: religion is bullshit
satanizmas irgi yra religija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Klaida neūpėjo..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
Gal ir gerai, kad nuzudytų tokius iš anksto, kurie prievartavo Lietuvę Airijoje 12 val. ir privertė žiūrėti į tai jos vyrą... O toki seiliai, kurie tik kalba yra patys mandriausi, bet kai ateina laikas veikti arba nežino ką daryti, arba lekia į krūmus. Todėl geriau susimąstykit ką pasauliui duotų satanistai? Ar norėtum gyventi tokiam pasaulį?.. Ir jei žinote ką nors geriau, pasiūlykite...
whatnaa nuotrauka
whatnaa prieš 4661 d. Atsakyti   
Vertimas:
Aš jaunas vaikas nesiekiantis 12m ir nieko nesuprantu ką čia sako. Šūdas ne demo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4661 d. Atsakyti   
nesamone

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų