Jei žmogus miršta - tai gydytojų kaltė - Jei išgyvena - tai stebuklas

2012.02.12 patalpino Taute
  • 108
4
Jei žmogus miršta - tai gydytojų kaltė -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

kristal nuotrauka
kristal prieš 4449 d. Atsakyti   
#3 Nusprendžia pasitarę moderatoriai, žinoma, paskutinis žodis priklauso administratoriui. Renkama pagal tai, kad tai būtų tikra pavyzdinė demotyvacija(dažniausiai). Daugiausiai dėmesio sulaukusios demo retai kada būna tikros demotyvacijos, tai dažniausiai anekdotai pokštai ir pastebėjimai ar motyvacijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d. Atsakyti   
bet rimtai, pagal kokius kriterijus yra atrenkamos savaites demo? butu idomu zinoti. nes kai pasiziuri, pacios populiariausios kazkodel i savaites demo patenka toli grazu ne visad.

reikejo padaryti savaites demo ta, kur buvo tas ilgas piktas ir teisingas komentaras apie mergas, ten tai jega demo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4450 d. Atsakyti   
niekaip nesuprantu, kodėl tai savaitės demo, juk sita nėra nei geriausiai įvertinta šią savaitę, nei daug komentarų turi. Atrodo kad kažkoks vienas žmogelis, kuris dėl kažko nerimauja ir stengiasi įrodyti kad Dievo nėra renka tas savaitės demotyvacijas.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų