Abortas - Per vėlu, kad apsigalvotum

2012.01.28 patalpino Taute
  • 4
5
Abortas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4215 d. Atsakyti   
Yra pistoletas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4470 d. Atsakyti   
#2 ne tavo reikalas, savo nosies žiūrėk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4470 d. Atsakyti   
#2 Kad ir kaip būtų keista girdėti tau kaip merginai, bet amerikoje legalizavus abortus 1970-aisiais per 18 metų pradėjo ypatingai mažėti nusiskalstamumas New York'e bei Kalifornijoje. Nusikalstamumas sumažėjo žymiai t.y. per 50 proc 1990 metais ir kitose amerikos valstijose buvo pastebimi tokie dalykai, kuriose buvo anksčiau legalizuoti abortai.

#1 Pasakyk tai malalietkom lankstančiom minisijonukais ir persišviečiančiom pizutėm, o vyriokai bemąstantys šiais laikais tik anuo galu negali įpirkt arba mieliau išleidžia dumeliui ir alkoholiui bei tūsams. Baisu net pagalvoti, kokia mūsų senosios kartos laukia nauja degradavusi karta.

Kaip prevencinę priemonę nesiūlyčiau jokių gandoškių, nieko šiais laikasi nenustebinsi. O ir lytinių švietimo pamokose viskas atvirkščiai. Tai kaip priemonę pasiūlyčiau įsijunkti MTV ir susirasti laidą "Teen moms" ir pažiūrėti kokia atsokomybė visgi tenka auginti vaikus.

Kaip sakant, kiekvienas p3,14stis moka ir nori, bet ne kiekvienas sugeba auginti vaikus. O va, tie kurie, nesugebėsite, geriau naudokite atitinkamas apsaugos priemones.

Reziumuojant: ne demotyvacijų reikalas auklėti šią kartą, o ir net to nepadarys, jei to nepadarė tėvai ar patys dar iki to nesusiprotėjo.

Baigiamasis žodis. Žinoma, aš neliečiu šio klausimo religinės pusės kuri yra ypač stipri t.y. jos įtaka gana žymi, bet palikime šį klausimą patiems žmonėms. O, kad tokiomis demotyvacijomis stengiamasi atkreipti visuomenės dėmesį, nors ir perteikiant pačioje demotyvacijoje kiek pojuodžiai, tai nėra nieko blogo - viskas priklauso nuo jūsų vertybių ir požiūrio į jas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4470 d. Atsakyti   
de//bilai kas uz abortus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4470 d. Atsakyti   
Gandonas ir pigiau ir saugiau...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų