Dievas dirbo 6 dienas, - O atostogauja jau 4,5 mlrd. metų.

2012.09.21 patalpino Janis
  • 20
8
dievas,zeme,darbas,kubilius
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: dievas, zeme, darbas, kubilius


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1187 d. Atsakyti   
Suda sukūrė xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4087 d. Atsakyti   
#2 Kodėl manai, kad tai buvo Dievas? Negi mašinos taikosi į pėsčiuosius, žmonės, persisvėrę per balkono tvorą būtinai turi nukristi, visiems kišenvagiams visada pavyksta apvogti savo aukas, visi žmonės vandenyje paskęsta? Maža to, tu tokius dalykus nurašai mitologiniam veikėjui, kurio egzistavimo tikimybė yra absurdiškai maža, vietoj to, kad ieškotum realaus paaiškinimo išvardintiems atvejams. Per tokius žioplius, kurie mokslo atradimų ir racionalaus mąstymo amžiuje vis dar renkasi mitus, religijos ir panašios dogmatinės iškasenos vis dar gyvuoja, ir spardosi. Jei visi žmonės būtų tokie siaurapročiai, kaip tu, tamsieji amžiai vis dar tęstųsi, bažnyčios priespauda būtų nežmoniška, ir pasaulis visiškai neprogresuotų. Ar žinojai, kad šalys, kuriose gyvenimo kokybė yra geriausia, turi mažiausią tikinčiųjų procentą, o skurdžiausios ir mažiausiai pažengusios šalys turi beveik 100% tikinčiųjų? Tikėjimas Dievu (rašau iš didžiosios norėdamas įvardinti krikščionių dievą, nes žiopliai krikščionys, kurie net nėra skaitę savo Biblijos, net nesuprastų, kas yra tas Jahvė) sunkiai gali padėti tik individualiai, o visuomenę apskritai tempia į dugną. Religijos yra visuomenės vėžys, ir kol jos neišnyks, pasaulyje remiantis mitais bus priimami sprendimai, nuo kurių priklauso žmonių gyvybės, ir kvailiai toliau ignoruos mokslo pasiekimus. Beje, daugiausia problemų pridaro ne induizmas, net ne islamas, o krikščionybė.
Gediminas22 nuotrauka
Gediminas22 prieš 4205 d. Atsakyti   
pizdiec, čia taip išeina,kad dievas saugo tave nuo nelaimių? Gerai, jei apsaugo tave, kodėl neapsaugo visų? Logikos, žmonės, gėda į jus žiūrėt darosi!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d. Atsakyti   
Gal yra toks dalykas kaip kunas,ir tu gali kai ka(viskas kas buvo zemiau isvardyta) reguliuoti pats?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d. Atsakyti   
#2 Gal vis dėlto tai mano nuopelnas, o Dievo nėra? A, bukaproti? Negali taip būt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d. Atsakyti   
kiek kartu turtuoliai gyvena geriau uz pasiturincius kiek kartu seimas ir politika vagia ir meluoja zmonem gal rimtai neatostoauja??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d. Atsakyti   
kiek kartu ejai per pereja kai masina vos nenutrenke? kiek kartu pats sededamas masinoj,autobuse vos nepatekai i avarija? kiek kartu vos nepaskendai? Kiek kartu gatvej einancio vos neuzmuse ir neateme visu pinigu? Kiek kartu vos neiskritai per balkona? Gal vis del to tas Dievas neatostogauja?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4206 d. Atsakyti   
true

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų